Hangi yıl doğumlu ona göre yorum yapacağım, 2010 eylülse tam yaşı zaten bekletmemize gerek yok, 2010 aralık falan olsaydı bekletin derdim kesinlikle çünkü o 3 ay bile inanılmaz farkediyor.. 5 yaşında bire göndereceğim diyen kişiye de yazık diyorum , çocuğunuza acıyın lütfen , erken okusun bitsin ne demek ya , sırf çocuk evden gitsin diye o çocuğa kıyılır mı? Daha kasları gelişmemiş, duygusal gelişimini tamamlamış, yapmayın lütfen ..Not :10 yıllık öğretmenim
ben hic tereddut yasamadim 70 aylikti basladiginda.2,5 yasindan beri kreslerde cok sikilacaktiBenim kizimda 70 aylikti. Bende ilk zaman cok tereddut yasadim ama cok sukur bu yili zorlanmadan gectik.
Ilk yil cok onemli ilgilenebileceksen vakit ayirabileceksen bu sene verebilirsin
Sunuda soyleyeyim bizim sinifin coguda bir yas buyuk.
Tabiki ay ay saymıyolar ama okul çağı gelince aylar önem arz ediyo. 66 aylıklar başlayamıyo 68ler raporla 72 direk başlıyo filan gibi
Ben de ay hesabına çok garip bakıyorum ya hu :) Hamilelikte hafta sayıyoruz sonra ay demek ki...
Çok garibime gitti ama sonra gördüm ki o çağda çocuğu olan tüm anneler benimkide şu kadar aylik bu kadar aylik diye pat pat cevabı yapistirdi. Demek ki sayiliyormus ilginç :)