- 15 Şubat 2021
- 484
- 1.886
- 28
Menün cok güzel olmus dün canımGünaydın :)
18 mart menüm:
sabah: az yayla çorbası (boğazımdan sıcak hafif bi şey geçsin istedim)
saat 10:30 türk kahvesi + 2 adet züber lokma
öğle: salata (kıvırcık, mor lahana, havuç, yeşil biber, kapya biber, maydanoz, domates, bol limonlu ve zeytinyağlı)
akşam: bol vitaminli yağsız sebze çorbası (brokoli, kabak, havuç, soğan, sarımsak, biraz bulgur ile yapılan ve sıfır yağ)
saat 20:30 filtre kahve + 1 adet züber
Tebrikler harika menüGünaydın :)
18 mart menüm:
sabah: az yayla çorbası (boğazımdan sıcak hafif bi şey geçsin istedim)
saat 10:30 türk kahvesi + 2 adet züber lokma
öğle: salata (kıvırcık, mor lahana, havuç, yeşil biber, kapya biber, maydanoz, domates, bol limonlu ve zeytinyağlı)
akşam: bol vitaminli yağsız sebze çorbası (brokoli, kabak, havuç, soğan, sarımsak, biraz bulgur ile yapılan ve sıfır yağ)
saat 20:30 filtre kahve + 1 adet züber
valla ne yalan söyliyim benim de çekti de çaktırmadım:)) öyle sıcak poğaça kokusu diyince
Harika bir yorumsağlıklı ve temiz beslenmek kendimize yapacağımız en büyük güzellik di mi :)
insan böyle olunca iyi hissediyor ruhen :)
kaçamak yaptığım ya da zararlı bir şeyler yediğimdeki huzursuzluk ve pişmanlık hissi berbat :)
keşke hep iradeli olabilsek ama insanız neticede işte arada şaşıyor dengemiz, yine de niyetler güzel olunca er ya da geç buluyoruz doğru yolu ( her anlamda aslında:) )
tünaydın balım, LeylamTünaydın ballarım
Valla okulda az dibim düşmüyor
Balımm teşekkür ederimenerji_kusagi balım ufak ufak yerleşmeye başladın mı balım En kolaylıklar seninle olsun güzel enerjim
Maşallah iradene canımValla okulda az dibim düşmüyor
Sağolsunlar simit yiye yiye
Aksi gibi disardan yiyecek almadığım için yiyemiyorum
Yoksa yerim yani
TebriklerSelam kızlar
Dün kayda değer bir sporum oldu dışarı çıktım yürüyüşe 11 bin oldu bari onu yazayım
Balımm teşekkür ederimHenüz ustalar var evde. Bizimde hep dışarıda işlerimiz vardı. Yarın sanırım yerleşmeye başlarız.
Tatlım benimGelmiş iki gözümün çiçeği
Kuzum elimden geldiğince burayı da ihmal etmemeye çalışıyorum diyelim, en azından cumartesi günleriEllerine saglik Dr songül balım
Ya seni yicem onca yogunlukta bile bizimle ilgileniyo
Üzüldüm canım sıkıntı çıkmasına, neyse bakalım her şeyde bir hayır vardır demeye devam ediyoruz. İnşallah yeni bulduğunuz ev içine sinmiştir. Güle güle oturmak nasip olsun balım.Kuzum biz geldik. Sabah ev sahibi ile kaos yaşadık. Ormanlı yer yalan oldu. Son anda ara araa başka ev bulduk. Eşyalar geldi. Yeni bitti indirilmesi. İyi kötü perdeleri taktık. Hiç iş yapmayacağım. Yarın evi yerleştirmek için birileri gelecek. Şimdi yemeğe çıkıyoruz. Sonra yazarım size, kafam çok doldu ve yoruldum. Özledim sizi kaç gündür ❤
Kaçırdımasliogretmen
Felicio
sonngulen
enerji_kusagi
Saricivcivcikcik
blondeblond
@birmuhendisanne
Yetişin kızlar 500. Sayfayı kaçırmayın
Hatıra kalır
Ağrım hala var canım ama odaklanmıyorum ona. Tezle ilgili de inşallah birkaç güne kadar bitirip hocaya teslim edeceeğim. Sonra prosedürleri halledip savunmaya gireceğim. İnşallah ilk jüride kabul edilir tezim de hemen biter gider. Sen nasılsın canım.sonngulen balım tezini soracağım öncesinde boğazın nasıl oldu daha iyi misin merak ettim öpüyorum balım sana da çok kolaylıklar dilerim
İnşallah balımKuzum elimden geldiğince burayı da ihmal etmemeye çalışıyorum diyelim, en azından cumartesi günleri
Üzüldüm canım sıkıntı çıkmasına, neyse bakalım her şeyde bir hayır vardır demeye devam ediyoruz. İnşallah yeni bulduğunuz ev içine sinmiştir. Güle güle oturmak nasip olsun balım.
KaçırdımDaha nice 500 sayfalarımız olsun inşallah
Ağrım hala var canım ama odaklanmıyorum ona. Tezle ilgili de inşallah birkaç güne kadar bitirip hocaya teslim edeceeğim. Sonra prosedürleri halledip savunmaya gireceğim. İnşallah ilk jüride kabul edilir tezim de hemen biter gider. Sen nasılsın canım.
Boncuğum bende ihmal etmemeye çalışıyorum ancak biraz okumakla yetindim gibi oldu vakit olmayınca. Bugünde çok yoğun olurum. Yarın belki dışarıda olurum. 2-3 güne rahatlarım biraz dahaKuzum elimden geldiğince burayı da ihmal etmemeye çalışıyorum diyelim, en azından cumartesi günleri
Üzüldüm canım sıkıntı çıkmasına, neyse bakalım her şeyde bir hayır vardır demeye devam ediyoruz. İnşallah yeni bulduğunuz ev içine sinmiştir. Güle güle oturmak nasip olsun balım.
KaçırdımDaha nice 500 sayfalarımız olsun inşallah
Ağrım hala var canım ama odaklanmıyorum ona. Tezle ilgili de inşallah birkaç güne kadar bitirip hocaya teslim edeceeğim. Sonra prosedürleri halledip savunmaya gireceğim. İnşallah ilk jüride kabul edilir tezim de hemen biter gider. Sen nasılsın canım.
Günaydın Bebeğimm❤ 66dan da düştün bu hafta maşaallahhh, çok güzel eksiGünaydın kızlar
Kilo Bildirimim
Gecen hafta 66.8
Bu hafta 65.9
Fark:900 gr
sonngulen
Kızlar gecmisi okuyamadim bugün de fazla giremeyebilirim merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?