• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Günaydın :)

18 mart menüm:

sabah: az yayla çorbası (boğazımdan sıcak hafif bi şey geçsin istedim)
saat 10:30 türk kahvesi + 2 adet züber lokma

öğle: salata (kıvırcık, mor lahana, havuç, yeşil biber, kapya biber, maydanoz, domates, bol limonlu ve zeytinyağlı)

akşam: bol vitaminli yağsız sebze çorbası (brokoli, kabak, havuç, soğan, sarımsak, biraz bulgur ile yapılan ve sıfır yağ)
saat 20:30 filtre kahve + 1 adet züber

18 mart menüm:

öğle: salata (kıvırcık, mor lahana, havuç, yeşil biber, kapya biber, maydanoz, domates, bol limonlu ve zeytinyağlı)

akşam: bol vitaminli yağsız sebze çorbası (brokoli, kabak, havuç, soğan, sarımsak, biraz bulgur ile yapılan ve sıfır yağ)
Menün cok güzel olmus dün canım 👏👏☺️ afiyet olsun💚

18 mart menüm:

Tebrikler harika menü ❤️
valla ne yalan söyliyim benim de çekti de çaktırmadım:)) öyle sıcak poğaça kokusu diyince :KK43:
🥺😉😅😂

sağlıklı ve temiz beslenmek kendimize yapacağımız en büyük güzellik di mi :)
insan böyle olunca iyi hissediyor ruhen :)
kaçamak yaptığım ya da zararlı bir şeyler yediğimdeki huzursuzluk ve pişmanlık hissi berbat :)
keşke hep iradeli olabilsek ama insanız neticede işte arada şaşıyor dengemiz, yine de niyetler güzel olunca er ya da geç buluyoruz doğru yolu ( her anlamda aslında:) ) :KK24:

sağlıklı ve temiz beslenmek kendimize yapacağımız en büyük güzellik di mi :)
insan böyle olunca iyi hissediyor ruhen :)
kaçamak yaptığım ya da zararlı bir şeyler yediğimdeki huzursuzluk ve pişmanlık hissi berbat :)
keşke hep iradeli olabilsek ama insanız neticede işte arada şaşıyor dengemiz, yine de niyetler güzel olunca er ya da geç buluyoruz doğru yolu ( her anlamda aslında:) ) :KK24:
Harika bir yorum :KK9:
işte buuuu :KK36:

Tünaydın ballarım 🌸🌸🌸
tünaydın balım, Leylam ❤️

Valla okulda az dibim düşmüyor 🤪
Sağolsunlar simit yiye yiye 😅

Aksi gibi disardan yiyecek almadığım için yiyemiyorum 😁
Yoksa yerim yani 😂
Maşallah iradene canım :KK9:
dışardan yemek yememen ayrıca takdire şayan :super:
Selam kızlar 🥰
Dün kayda değer bir sporum oldu dışarı çıktım yürüyüşe 11 bin oldu bari onu yazayım 🤪
Tebrikler :KK9: sayenizde ben sadece adım atar oldum. Başka spor yok 🥰 walk walk walk ama Leslie Teyzesiz 😅

Ellerine saglik Dr songül balım☺️🤩
Ya seni yicem onca yogunlukta bile bizimle ilgileniyo 😍💚
Kuzum elimden geldiğince burayı da ihmal etmemeye çalışıyorum diyelim, en azından cumartesi günleri :KK70: :KK70:
Kuzum biz geldik. Sabah ev sahibi ile kaos yaşadık. Ormanlı yer yalan oldu. Son anda ara araa başka ev bulduk. Eşyalar geldi. Yeni bitti indirilmesi. İyi kötü perdeleri taktık. Hiç iş yapmayacağım. Yarın evi yerleştirmek için birileri gelecek. Şimdi yemeğe çıkıyoruz. Sonra yazarım size, kafam çok doldu ve yoruldum. Özledim sizi kaç gündür ❤
Üzüldüm canım sıkıntı çıkmasına, neyse bakalım her şeyde bir hayır vardır demeye devam ediyoruz. İnşallah yeni bulduğunuz ev içine sinmiştir. Güle güle oturmak nasip olsun balım.
Kaçırdım :KK70::KK70: Daha nice 500 sayfalarımız olsun inşallah :KK200::nazar:
sonngulen sonngulen balım tezini soracağım öncesinde boğazın nasıl oldu daha iyi misin merak ettim öpüyorum balım sana da çok kolaylıklar dilerim
Ağrım hala var canım ama odaklanmıyorum ona. Tezle ilgili de inşallah birkaç güne kadar bitirip hocaya teslim edeceeğim. Sonra prosedürleri halledip savunmaya gireceğim. İnşallah ilk jüride kabul edilir tezim de hemen biter gider. Sen nasılsın canım.

Kuzum elimden geldiğince burayı da ihmal etmemeye çalışıyorum diyelim, en azından cumartesi günleri :KK70: :KK70:

Üzüldüm canım sıkıntı çıkmasına, neyse bakalım her şeyde bir hayır vardır demeye devam ediyoruz. İnşallah yeni bulduğunuz ev içine sinmiştir. Güle güle oturmak nasip olsun balım.

Ağrım hala var canım ama odaklanmıyorum ona. Tezle ilgili de inşallah birkaç güne kadar bitirip hocaya teslim edeceeğim. Sonra prosedürleri halledip savunmaya gireceğim. İnşallah ilk jüride kabul edilir tezim de hemen biter gider. Sen nasılsın canım.
İnşallah balım 🍯

Selam kızlar :)

Menümü yazmaya geldim:)

sabah: bol vitaminli yağsız sebze çorbası içtim.
(brokoli, kabak, havuç, soğan, sarımsak, biraz bulgur ile yapılan ve sıfır yağ)

Ve biraz ıspanak. (Yemeği değil kavurması)

akşam: yemek yemedim,
Çay içtim, yanında 3 adet züber lokma (bağımlısı mı oldum:))
ve biraz kaju yedim (bi şey olmaz herhalde:p)

Bugünü de bitirdik ve haftasonu geldi bileee umarım kaçamak yapmam :)
Herkese iyi haftasonları :) her şey gönlünüzce olsun :)

Boncuğum bende ihmal etmemeye çalışıyorum ancak biraz okumakla yetindim gibi oldu vakit olmayınca. Bugünde çok yoğun olurum. Yarın belki dışarıda olurum. 2-3 güne rahatlarım biraz daha 😜

Sağol Boncuğumm,Allah razı olsun 😘 Burası eski bir ev. Pek seçme şansımız olmadı vakitsizlikten. Eksikleri, eksileri ve artıları var ama önceki yerden daha iyi oldu. Buna da şükür. Orman yok ama burada da bahçem oldu 😍

Yine aynı ilaçlara mı başladın balım? Stresin azalınca o da yoluna girecektir inşaallah 🙏 Tezde bitti sayılır yani, ohh be, çoğu gitti, hemencecik de kabul etsinlerrr Bitanemi yormasınlar 💜

Günaydın kızlar🙋🏼‍♀️

Kilo Bildirimim
Gecen hafta 66.8
Bu hafta 65.9
Fark:900 gr

sonngulen sonngulen

Kızlar gecmisi okuyamadim bugün de fazla giremeyebilirim merak etmeyin💕
Günaydın Bebeğimm❤ 66dan da düştün bu hafta maşaallahhh, çok güzel eksi 😍
O kadar spor da yaptın şimdi sen 60 gibi falan da duruyorsundur. Epey sıkılaşmıştın 😍 Fıstığım benim😘

Günaydın, tünaydın ballarım 🍯🐝🌺

Yeni uyandım, az kendimi toplayayım tartılayım. Tabi önce tartıyı bulayım bir 😂
2-3 gün daha bir çok yoğunluğum var. Ondan sonra daha sık buradayım. Geçmişi yarım yamalak okudum, cevap verdim veremedim. Sizi de çok özledim💕

Back
X