• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bizde zayıflamayı kafaya taktık ama daha kafayı sıyırma şeyine ulaşamadık 😂

Aaa canım sen göçmen miydin 😍 İnat dediğin bu meşhur Arnavut inadı olmasın 😂
Nickin gibi sarışın olduğunu varsayarsak 😜
Bulgarlar az daha kızıl kahve oluyor galiba. En azından gördüklerim öyleydi.

Canım senin boy kaç, yaş kaç, çalışıyor musun, bekar mısın, nenelerin dedelerin Kosovalı mı? sanki oğluma kız bakıyorum ha, korkma çocuğum yok, biraz tanımak istedim😂

Sporsuzda sıkılaşma az olur, yemeği kıssan bile spor şart. Çünkü sen kısmaya başladıkça vücutta fonksiyonlarını kısıyor, enerji tasarrufuna geçiyor. Az yediğini bile depolama çabasına giriyor, bilinçaltı stres diyelim 😉
makedonya :) karısık aslında bulgaristan kosova da var ailemde:))
uzun degilim ki :( 165-66 gibi, vücut orantısı olarak bacak boyundan kurtarıyorum biraz.
evliyim:))))))
evet spor önemli de bende yapacak irade nerdeee:)))

makedonya :) karısık aslında bulgaristan kosova da var ailemde:))
uzun degilim ki :KK43: 165-66 gibi, vücut orantısı olarak bacak boyundan kurtarıyorum biraz.
evliyim:))))))
evet spor önemli de bende yapacak irade nerdeee:)))
Çok güzel yerler canım 😍 Küçükçekmece tarafında epey hemşehrin vardır, belki akrabaların 😊
Kadınların boy ortalaması 160 denildiğine göre boyunda gayet ideal daha ne olsun 😍
İrade vardırda sana sporu sevdirmek lazım, belki dansla olur 😜

Çok güzel yerler canım 😍 Küçükçekmece tarafında epey hemşehrin vardır, belki akrabaların 😊
Kadınların boy ortalaması 160 denildiğine göre boyunda gayet ideal daha ne olsun 😍
ananemlerde bayrampaşada oturuyor :) meşhur göçmen mekanı :)

balkanlar çok güzel, balkan insanı da iyidir, yardımsever, çalışkan, neşelidir :)

ya ben uzun duruyorum aslında boyumdan memnunum , sadece zayıflama takıntım var :)

eşim yemek yemeyi yedirmeyi cok sever, tam bir gurme:))) ona uyunca hemencecik alıyorum :)
hep dikkat ederek yaşamam lazım :( vücut müsait, can çekiyor, offf hayat cok zor :))

pilates salonunun acılmasını bekliyorum dört gözle :)

Merhaba ben de geldim hedef yaza kadar 12 kilo vermek, sizce mümkün mü 😓
Merhaba, hoşgeldiniz 😊
Kaç ayda 12 kilo vermeyi düşünüyorsunuz?
12 kiloyu sıkı bir diyet ve sporla 3 ayda da verebilirsiniz. Ama zaten düzenli spor yaparsanız 12 kg vermedende vermiş gibi vücudunuzu sıkılaştırıp şekillendirebilirsiniz 😍 Mesela 8 verirsiniz ama sıkılaştığınız için 12 gibi görünürsünüz 😜

ananemlerde bayrampaşada oturuyor :) meşhur göçmen mekanı :)

balkanlar çok güzel, balkan insanı da iyidir, yardımsever, çalışkan, neşelidir :)

ya ben uzun duruyorum aslında boyumdan memnunum , sadece zayıflama takıntım var :)

eşim yemek yemeyi yedirmeyi cok sever, tam bir gurme:))) ona uyunca hemencecik alıyorum :)
hep dikkat ederek yaşamam lazım :KK43: vücut müsait, can çekiyor, offf hayat cok zor :))

pilates salonunun acılmasını bekliyorum dört gözle :)
Evet canım o civarlarda oldukça yoğunluk var 😍
Severim onları, gerçekten çalışkan ve neşeli insanlar, en azından tanıdıklarım hep öyleydi 😍

Bu eşlerle de ne yapacağız bilmem 😂
Benimkide öyle, nerede kalori bombası yemek var alasını bilir, bulur, yer, yedirir, yemezsen üzülür bi de ısrar eder 😂 Bende ondan kilo almaya başladım evlenince 😬

Salonu bekleme canım yine vakalar artıyor, kim bilir ne zaman açılacak 😟 şimdilik internetten videolarla idare etsen daha iyi olur 😉

Merhaba ben de geldim hedef yaza kadar 12 kilo vermek, sizce mümkün mü 😓
Hosgeldiniz tabi ki azmin elinden hicbir sey kurtulmaz. Ama kilodan cok saglikli beslenip spor yapmaya yogunlasirsaniz gercekten hem sekillenir hem sıkılasirsiniz😍 tabi haftada bir kilo takibi de önemli.
enerji_kusagi enerji_kusagi enercimin dedigi gibi sporda istikrar tutturunca gercekten oldugundan daha zayif gorunuyo insan☺️

Evet canım o civarlarda oldukça yoğunluk var 😍
Severim onları, gerçekten çalışkan ve neşeli insanlar, en azından tanıdıklarım hep öyleydi 😍

Bu eşlerle de ne yapacağız bilmem 😂
Benimkide öyle, nerede kalori bombası yemek var alasını bilir, bulur, yer, yedirir, yemezsen üzülür bi de ısrar eder 😂 Bende ondan kilo almaya başladım evlenince 😬

Salonu bekleme canım yine vakalar artıyor, kim bilir ne zaman açılacak 😟 şimdilik internetten videolarla idare etsen daha iyi olur 😉

evet iste benim eş de aynı, yemek yemeye nerelere gitmisligimiz var :))
hatta gecen gün iş için bursadaydı kendisi, iskenderi, kemalpaşa tatlısı neler yemis neler :))
aynı öyle iste yedigi yetmez bi de yedirecek :) keske yiyip yiyip kilo almayan cinslerden olsaydık :)
ben halamlara cekmisim annem manken mübarek :)
bense yiyince anında alıyorum, tabi bi de tatlı düskünlügüm var :(

açılmaz mı yaa :( olmazsa özel hoca ayarlamayı düsünüyorum, evde motive olamıyorum bi türlü :(

Evet benim vücudumun yapısı sıkı. 68 kiloyum ama 5 kilo az gibi gösteriyor, yine de göbek vs olsun istemiyorum. Planım yaza kadar. Daha önce 6 kilo verdim ama tekrar aldım malesef
Daha önce şöyle bi 2 günlük telafi diyeti yapmıştık. Ödem de atıyor ve güzel eksiler görmüştük. İstersen bununla başlayarak ilk adımı atabilirsin 😍 Başlamadan ve bittikten sonra tartılmayı unutma 😊

Eklentiler

• 2C8D5DAE-8B24-4178-BF14-EBE83389ECB5.webp
    2C8D5DAE-8B24-4178-BF14-EBE83389ECB5.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 24
hatta gecen gün iş için bursadaydı kendisi, iskenderi, kemalpaşa tatlısı neler yemis neler :))
aynı öyle iste yedigi yetmez bi de yedirecek :) keske yiyip yiyip kilo almayan cinslerden olsaydık :)
bense yiyince anında alıyorum, tabi bi de tatlı düskünlügüm var :KK43:

açılmaz mı yaa :KK43: olmazsa özel hoca ayarlamayı düsünüyorum, evde motive olamıyorum bi türlü :KK43:
Ohhh yarasın, maşaallah enişteye 😂

Henüz o yedikçe zayıflatan icatı bulamadı bilim insanları :cry:
Bu vesileyle gönlünce yiyip içip kilo almayanlara da buradan derin tessüflerimi iletiyorum 😂

Sağlık Bakanı 2021 de bitecek diyor, aşılamaya güveniyor ama vakalarda artıyor. Havalarda ısınıyor kimse evinde durmuyor, dikkat de etmiyor. Yani beklemek tamamen bir muamma. Hoca olursa belki o bahaneyle motive olursun. Ama bana sorarsan şart değil. Bir kaç kere evde yapsan alışırsın, o şeyi kırarsın derim. Yeterki başla 😍

bense yiyince anında alıyorum, tabi bi de tatlı düskünlügüm var :KK43:

açılmaz mı yaa :KK43: olmazsa özel hoca ayarlamayı düsünüyorum, evde motive olamıyorum bi türlü :KK43:
Benimki de öyleydi yemelere doyamazdi. İlk evlendigim zaman zayiftim ye Allah ye film partisi yap abur cubur baklava helva partisi yap olduk bilmem kac kilo 😂
Neyse ki o da kilo aldi da beraber basladik diyete simdi. Bekarken diyet yaptigimda cok istikrarliydim o kadar olamasam da en azindan karsimda tatli yemedigi icin daha iyi oldu 😂

Ehe ehemm, enerjim ben varım o taraflarda 🤭🤭🤭

Back