- 8 Mart 2019
- 7.211
- 34.377
- 548
- 39
Coook teşekkür ederim cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Coook teşekkür ederim cnm
Ayy cok sevindim canim inşallah böyle gider hepCoook teşekkür ederim cnmşimdilik gayet iyi gidiyoruz
herkese sevdirdi kendini...
Gunaydinnn bal civcivimmmGünaydın kızlarrr
![]()
Coook aminn civcivimmmAyy cok sevindim canim inşallah böyle gider hep![]()
makedonya :) karısık aslında bulgaristan kosova da var ailemde:))Bizde zayıflamayı kafaya taktık ama daha kafayı sıyırma şeyine ulaşamadık
Aaa canım sen göçmen miydinİnat dediğin bu meşhur Arnavut inadı olmasın
Nickin gibi sarışın olduğunu varsayarsak
Bulgarlar az daha kızıl kahve oluyor galiba. En azından gördüklerim öyleydi.
Canım senin boy kaç, yaş kaç, çalışıyor musun, bekar mısın, nenelerin dedelerin Kosovalı mı? sanki oğluma kız bakıyorum ha, korkma çocuğum yok, biraz tanımak istedim
Sporsuzda sıkılaşma az olur, yemeği kıssan bile spor şart. Çünkü sen kısmaya başladıkça vücutta fonksiyonlarını kısıyor, enerji tasarrufuna geçiyor. Az yediğini bile depolama çabasına giriyor, bilinçaltı stres diyelim![]()
selammm :)Merhaba ben de geldim hedef yaza kadar 12 kilo vermek, sizce mümkün mü![]()
Çok güzel yerler canımmakedonya :) karısık aslında bulgaristan kosova da var ailemde:))
uzun degilim ki165-66 gibi, vücut orantısı olarak bacak boyundan kurtarıyorum biraz.
evliyim:))))))
evet spor önemli de bende yapacak irade nerdeee:)))
ananemlerde bayrampaşada oturuyor :) meşhur göçmen mekanı :)Çok güzel yerler canımKüçükçekmece tarafında epey hemşehrin vardır, belki akrabaların
Kadınların boy ortalaması 160 denildiğine göre boyunda gayet ideal daha ne olsun
İrade vardırda sana sporu sevdirmek lazım, belki dansla olur![]()
Merhaba, hoşgeldinizMerhaba ben de geldim hedef yaza kadar 12 kilo vermek, sizce mümkün mü![]()
Evet canım o civarlarda oldukça yoğunluk varananemlerde bayrampaşada oturuyor :) meşhur göçmen mekanı :)
balkanlar çok güzel, balkan insanı da iyidir, yardımsever, çalışkan, neşelidir :)
ya ben uzun duruyorum aslında boyumdan memnunum , sadece zayıflama takıntım var :)
eşim yemek yemeyi yedirmeyi cok sever, tam bir gurme:))) ona uyunca hemencecik alıyorum :)
hep dikkat ederek yaşamam lazımvücut müsait, can çekiyor, offf hayat cok zor :))
pilates salonunun acılmasını bekliyorum dört gözle :)
Hosgeldiniz tabi ki azmin elinden hicbir sey kurtulmaz. Ama kilodan cok saglikli beslenip spor yapmaya yogunlasirsaniz gercekten hem sekillenir hem sıkılasirsinizMerhaba ben de geldim hedef yaza kadar 12 kilo vermek, sizce mümkün mü![]()
Evet canım o civarlarda oldukça yoğunluk var
Severim onları, gerçekten çalışkan ve neşeli insanlar, en azından tanıdıklarım hep öyleydi
Bu eşlerle de ne yapacağız bilmem
Benimkide öyle, nerede kalori bombası yemek var alasını bilir, bulur, yer, yedirir, yemezsen üzülür bi de ısrar ederBende ondan kilo almaya başladım evlenince
Salonu bekleme canım yine vakalar artıyor, kim bilir ne zaman açılacakşimdilik internetten videolarla idare etsen daha iyi olur
![]()
Daha önce şöyle bi 2 günlük telafi diyeti yapmıştık. Ödem de atıyor ve güzel eksiler görmüştük. İstersen bununla başlayarak ilk adımı atabilirsinEvet benim vücudumun yapısı sıkı. 68 kiloyum ama 5 kilo az gibi gösteriyor, yine de göbek vs olsun istemiyorum. Planım yaza kadar. Daha önce 6 kilo verdim ama tekrar aldım malesef
Ohhh yarasın, maşaallah enişteyeevet iste benim eş de aynı, yemek yemeye nerelere gitmisligimiz var :))
hatta gecen gün iş için bursadaydı kendisi, iskenderi, kemalpaşa tatlısı neler yemis neler :))
aynı öyle iste yedigi yetmez bi de yedirecek :) keske yiyip yiyip kilo almayan cinslerden olsaydık :)
ben halamlara cekmisim annem manken mübarek :)
bense yiyince anında alıyorum, tabi bi de tatlı düskünlügüm var
açılmaz mı yaaolmazsa özel hoca ayarlamayı düsünüyorum, evde motive olamıyorum bi türlü
![]()
Benimki de öyleydi yemelere doyamazdi. İlk evlendigim zaman zayiftim ye Allah ye film partisi yap abur cubur baklava helva partisi yap olduk bilmem kac kiloevet iste benim eş de aynı, yemek yemeye nerelere gitmisligimiz var :))
hatta gecen gün iş için bursadaydı kendisi, iskenderi, kemalpaşa tatlısı neler yemis neler :))
aynı öyle iste yedigi yetmez bi de yedirecek :) keske yiyip yiyip kilo almayan cinslerden olsaydık :)
ben halamlara cekmisim annem manken mübarek :)
bense yiyince anında alıyorum, tabi bi de tatlı düskünlügüm var
açılmaz mı yaaolmazsa özel hoca ayarlamayı düsünüyorum, evde motive olamıyorum bi türlü
![]()
Ehe ehemm, enerjim ben varım o taraflardaÇok güzel yerler canımKüçükçekmece tarafında epey hemşehrin vardır, belki akrabaların
Kadınların boy ortalaması 160 denildiğine göre boyunda gayet ideal daha ne olsun
İrade vardırda sana sporu sevdirmek lazım, belki dansla olur![]()