- 8 Mart 2019
- 7.199
- 34.316
- 548
- 39
İyiyim canım, sen nasılsın? Bu hafta karda kıyamette ofisteydim... Allah'ım 4 saatte ofise zor vardigim günler oldu, eve gelince haliyle bitmiş haldeydim. Artık hava düzeldi, bende tekrardan aktif olabilirimKız Allah seni
Nasıl güldürdün beni Allah da seni güldürsun
Nasılsın
Dediğin çıktıKizlar çok geç kaldım kusura bakmayın.
Geçen cumartesi 64,85 kg
Bu hafta: 63,95 kg
Fark: -900 Gr
Son iki gün pilav ve pasta yemesem muhtemelen daha güzel eksi görürdüm, sağlık olsun
Geçen sene 1 kilo baklava yiyip normalden daha güzel eksi gordugum zamanlar oldu sudemDediğin çıktı
Baklava da yesem haftada 1 kilo bazen daha fazla veriyordum dedin ve istikrarlı biçimde her hafta vermeye devam
Tebrikler
Yiyip yiyip kilo veren ilan ediyorum seni
Ahh canim benimmİnci m
Onlar ne güzel öyle
Sen resmen benim çocukluğumu yaşıyorsun
Ben çocukken annemler üç gün ekmekyapardı
Bahçe işleri tarla vs hiç bitmezdi
Elma bahçemiz vardı 100 kusur ağaç vardı Eylül de günlerce elma toplardik
Bahçede tavukkedi köpek hepsi vardi
Şimdi hiç biri kalmadı
Bir tek bahçe bir kaç çeşit ağaç bir kaç çeşit sebze vs
Yok balım bu sefer ödem değil benceTebrikler canim cook iyi bencegerisi de ödemdir zaten hemencecik verirsin merak etme
Sağol canım, daha bir kat süpürdüm şimdi ara verdimKolay gelsin canim bol enerjiler
Aman ya çok sinir oldum zaten, ağrım artarak eve geldim sinirdenBalım birkaç sene önce Ataşehir Şifa hastanesine gitmiştik annem için aynı yerlerden geçmek bile heyecanlandırdı beni
Böyle olunca haliyle hoşlanmıyor insan bu kadar bekletip muayene etmemek de neymiş ne halleri varsa görsünler
Arada serbest takılmak iyidir canımBenim bugün kilo bildiririm
Geçen hafta 50,3
Bugün 51,00
+700
Artı Yüzde %1,391kendimi durduramadım bu hafta
Teşekkür ederim Leylam, temizlik bitecek de yemek yapacağım daha, bu tembellikle benim işim Zorİş getirmedim bu haftasonu bizbizeyiz kesin yardım ederim balım şu temizlik olayı hiç sevmediğim birşey halbuki
Süper eksi tebrik ederim İncim
Harikasın Sarıcivcivim ne güzel bir eksi ile gelmişsin
Aslım çok güzel bir eksi tebrik ederim
Güzel eksi Songülüm tebrik ederim temizlikte ve ödev hazırlamada başarılar dilerim
Hayırlısı olsun canım. Bildirimleri akşam bilgisayara geçince not edeceğim canım. O konuyu da akşam konuşuruz öyleyse.Cok uzuldum canin doktora gorunememene ama unutma balim her şerde bi hayir vardirbugun bildirimler bitti galiba isterseniz hep beraber konusup ayarlayalim biseyler. Ama herkesin kararina gire ilerleyelim
Tatlı yemek yassak
Adet yüzündendir balımGeçen Cumartesi 64.5
Bu Cumartesi 65.2
Fark +700 gr
(sabah adet oldum ondan mı bilmiyorum)
Çok güzel bir eksi canım, onları da hayatımızdan tamamen çıkarmak mümkün değil, belki de en iyisi onları da kontrollü yiyerek zayiflamaktir kuzumKizlar çok geç kaldım kusura bakmayın.
Geçen cumartesi 64,85 kg
Bu hafta: 63,95 kg
Fark: -900 Gr
Son iki gün pilav ve pasta yemesem muhtemelen daha güzel eksi görürdüm, sağlık olsun
Hakkaten kötü şeylermiş
Tartinin stresi vardı kaç gündürİyiyim canım, sen nasılsın? Bu hafta karda kıyamette ofisteydim... Allah'ım 4 saatte ofise zor vardigim günler oldu, eve gelince haliyle bitmiş haldeydim. Artık hava düzeldi, bende tekrardan aktif olabilirim
İf yapman bence çok etkiliGeçen sene 1 kilo baklava yiyip normalden daha güzel eksi gordugum zamanlar oldu sudemgerçi o zaman çok dikkat ediyordum, abartınca vücudu şaşırtmis oluyordum sanırım. Bu hafta yorgunluk etkili oldu bence. Günde 3 saat falan uyudum, birde ofiste işler yoğundu cnm.
Ha haAhh canim benimmvalla bizde hersey ayni yaa ekmek yapiyoruzz , bahce isleru desen hic bitmiyor sen boyle guzel guzel soyleyince cok hosuma gitti ama biz galiba surekli yaptigimizdan biraz biktik diyebilirim benim ailem ciftci zaten esiminkilerde oyle . Baharda yani annemlerde portakal mandalina vs. Meyve toplama kv. Kiraz toplama zamani oldukca yorucu yani
Ahhh bizde isleri bitirp keyifte yapiyoruz ama iste. Bende evde oturunca sıkıliyorum bu aralarTartinin stresi vardı kaç gündür
Artı martı attım stresi bugün
Haftaya verme zamani
Derslerin başlaması iyi oldu yogunluk bana göre tatilde cok bunalmıştim
İf yapman bence çok etkili
Leptin için bol bol zaman tanıyorsun bünyeye
Ve çalışıyor olman beden zihin bütün gün aktif bol bol kalori harcıyorsun.
Ha ha
Bende iş yapmayı hiç sevmem
Bahçeli evde evden pek çıkmazdım
İş de söylene söylene yapardım
Şimdi buyuyup bir de pandemi de İstanbul'da küçücük evlere hayatı sigdirinca bı özledim bağ bahçe ama iş değil yeme içme keyif
Ya aslinda yapmiyorum daaHakkaten kötü şeylermiş
Kacamak gunu yapiyo musun sen haftada bi gün? Yapiyosan azcik yersin
Yiyeceklere afiyet olsun balım
Kesin ondandır balımGeçen Cumartesi 64.5
Bu Cumartesi 65.2
Fark +700 gr
(sabah adet oldum ondan mı bilmiyorum)
1 dilimi aşma İncimYa aslinda yapmiyorum daabugun icin soz veremicem bakalim
Ahh benim can leylammm hicte kiyamazzmiss bana belki yerim belki de yemem1 dilimi aşma İncimAh şu yemeklerle sınanmak gibisi yok
Bizim takımlarla hiç işimiz yok İncimYa kizlar ne dusundum biliyomusunuz ben takimlarda olmayinca kendime geldim yahuuu üzerimde baski olunca ben benlikten cikiyorum
Teşekkür ederim mühendis balım darısı senin başınaAllah'ın 51 kilo olup artı gelmek istiyorum, Cook amincanım kilo olduğunu sanmıyorum, tebrik ederim. Çok istikrarlı gidiyorsun
Civcivim gerisini eşine yedir de kurtul o lokumlardan20 Şubat Menüm
Sabah 09.30 1 krep (yagsiz) 2 cay kasigi bal cherry domates yarim dilim peynir sekersiz cay
Ara 11.00 sütlü kahve+3 badem
Ara 14.00 filtre kahve(sutsüz)+ 1 lokum
Akşam 17.30 5 dilim cigköfte (ev yapimi) bol marul 1 bardak ayran
Ara 17.45 türk kahvesi + 1 petibör arasina lokum sıkıstırma (sıvadım cok şükür)
Spor; leslie 5 mil 32 dk+10 dk pilates
Su 2 litre
** Bugün filtre kahve siparisim geldi adam hediye lokum göndermis yani suc tamamen kahvecinin ben bisey yapmadim hediye diye sey ettim ona göre degerlendirirseniz cok seviniciiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?