70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kız Allah seni
Nasıl güldürdün beni Allah da seni güldürsun

Nasılsın
İyiyim canım, sen nasılsın? Bu hafta karda kıyamette ofisteydim... Allah'ım 4 saatte ofise zor vardigim günler oldu, eve gelince haliyle bitmiş haldeydim. Artık hava düzeldi, bende tekrardan aktif olabilirim

Kizlar çok geç kaldım kusura bakmayın.
Geçen cumartesi 64,85 kg
Bu hafta: 63,95 kg
Fark: -900 Gr
Son iki gün pilav ve pasta yemesem muhtemelen daha güzel eksi görürdüm, sağlık olsun
Dediğin çıktı
Baklava da yesem haftada 1 kilo bazen daha fazla veriyordum dedin ve istikrarlı biçimde her hafta vermeye devam
Tebrikler
Yiyip yiyip kilo veren ilan ediyorum seni

Dediğin çıktı
Baklava da yesem haftada 1 kilo bazen daha fazla veriyordum dedin ve istikrarlı biçimde her hafta vermeye devam
Tebrikler
Yiyip yiyip kilo veren ilan ediyorum seni
Geçen sene 1 kilo baklava yiyip normalden daha güzel eksi gordugum zamanlar oldu sudem gerçi o zaman çok dikkat ediyordum, abartınca vücudu şaşırtmis oluyordum sanırım. Bu hafta yorgunluk etkili oldu bence. Günde 3 saat falan uyudum, birde ofiste işler yoğundu cnm.

Ahh canim benimm valla bizde hersey ayni yaa ekmek yapiyoruzz , bahce isleru desen hic bitmiyor sen boyle guzel guzel soyleyince cok hosuma gitti ama biz galiba surekli yaptigimizdan biraz biktik diyebilirim benim ailem ciftci zaten esiminkilerde oyle . Baharda yani annemlerde portakal mandalina vs. Meyve toplama kv. Kiraz toplama zamani oldukca yorucu yani

Tebrikler canim cook iyi bence gerisi de ödemdir zaten hemencecik verirsin merak etme
Yok balım bu sefer ödem değil bence annemlerde tutamadım kendimi eve gelince de çok bişey değişmedi ama bugün güzel başladı ve güzel devam edecek
Kolay gelsin canim bol enerjiler
Sağol canım, daha bir kat süpürdüm şimdi ara verdim gönderdiğin enerji yolda takıldı galiba
Aman ya çok sinir oldum zaten, ağrım artarak eve geldim sinirden bı daha da gitmem herhalde oraya Leylam.
Benim bugün kilo bildiririm
Geçen hafta 50,3
Bugün 51,00
+700
Artı Yüzde %1,391 kendimi durduramadım bu hafta
Arada serbest takılmak iyidir canım
Teşekkür ederim Leylam, temizlik bitecek de yemek yapacağım daha, bu tembellikle benim işim Zor
Cok uzuldum canin doktora gorunememene ama unutma balim her şerde bi hayir vardir bugun bildirimler bitti galiba isterseniz hep beraber konusup ayarlayalim biseyler. Ama herkesin kararina gire ilerleyelim
Hayırlısı olsun canım. Bildirimleri akşam bilgisayara geçince not edeceğim canım. O konuyu da akşam konuşuruz öyleyse.
Eki Görüntüle 2786970 kizlar sobada cok kotu seyler oluyor ama ben yemiycem
Tatlı yemek yassak
Geçen Cumartesi 64.5
Bu Cumartesi 65.2

Fark +700 gr

(sabah adet oldum ondan mı bilmiyorum)
Adet yüzündendir balım haftaya güzel eksi gelir kesin.
Kizlar çok geç kaldım kusura bakmayın.
Geçen cumartesi 64,85 kg
Bu hafta: 63,95 kg
Fark: -900 Gr
Son iki gün pilav ve pasta yemesem muhtemelen daha güzel eksi görürdüm, sağlık olsun
Çok güzel bir eksi canım, onları da hayatımızdan tamamen çıkarmak mümkün değil, belki de en iyisi onları da kontrollü yiyerek zayiflamaktir kuzum

İyiyim canım, sen nasılsın? Bu hafta karda kıyamette ofisteydim... Allah'ım 4 saatte ofise zor vardigim günler oldu, eve gelince haliyle bitmiş haldeydim. Artık hava düzeldi, bende tekrardan aktif olabilirim
Tartinin stresi vardı kaç gündür
Artı martı attım stresi bugün
Haftaya verme zamani

Derslerin başlaması iyi oldu yogunluk bana göre tatilde cok bunalmıştim

İf yapman bence çok etkili
Leptin için bol bol zaman tanıyorsun bünyeye
Ve çalışıyor olman beden zihin bütün gün aktif bol bol kalori harcıyorsun.
Ha ha
Bende iş yapmayı hiç sevmem
Bahçeli evde evden pek çıkmazdım
İş de söylene söylene yapardım

Şimdi buyuyup bir de pandemi de İstanbul'da küçücük evlere hayatı sigdirinca bı özledim bağ bahçe ama iş değil yeme içme keyif

20 Şubat Menüm
Sabah 09.30 1 krep (yagsiz) 2 cay kasigi bal cherry domates yarim dilim peynir sekersiz cay

Ara 11.00 sütlü kahve+3 badem
Ara 14.00 filtre kahve(sutsüz)+ 1 lokum

Akşam 17.30 5 dilim cigköfte (ev yapimi) bol marul 1 bardak ayran
Ara 17.45 türk kahvesi + 1 petibör arasina lokum sıkıstırma (sıvadım cok şükür)

Spor; leslie 5 mil 32 dk+10 dk pilates
Su 2 litre

** Bugün filtre kahve siparisim geldi adam hediye lokum göndermis yani suc tamamen kahvecinin ben bisey yapmadim hediye diye sey ettim ona göre degerlendirirseniz cok seviniciiim

Ahhh bizde isleri bitirp keyifte yapiyoruz ama iste. Bende evde oturunca sıkıliyorum bu aralar

Ya kizlar ne dusundum biliyomusunuz ben takimlarda olmayinca kendime geldim yahuuu üzerimde baski olunca ben benlikten cikiyorum
Bizim takımlarla hiç işimiz yok İncim Bu hafta çok güzel kilo verdin böyle bozmadan gidersen bir bakmışsın ideal kilona gelmişsin bile

Civcivim gerisini eşine yedir de kurtul o lokumlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…