Çok güzel eksi ile gelmişsin mühendis balım tebriklerKizlar çok geç kaldım kusura bakmayın.
Geçen cumartesi 64,85 kg
Bu hafta: 63,95 kg
Fark: -900 Gr
Son iki gün pilav ve pasta yemesem muhtemelen daha güzel eksi görürdüm, sağlık olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel eksi ile gelmişsin mühendis balım tebriklerKizlar çok geç kaldım kusura bakmayın.
Geçen cumartesi 64,85 kg
Son iki gün pilav ve pasta yemesem muhtemelen daha güzel eksi görürdüm, sağlık olsun![]()
Aynen balimmm yaaaa insallah oylede olacakkBizim takımlarla hiç işimiz yok İncimBu hafta çok güzel kilo verdin
böyle bozmadan gidersen bir bakmışsın ideal kilona gelmişsin bile
![]()
Aynen balimmm yaaaa insallah oylede olacakkBizim takımlarla hiç işimiz yok İncimBu hafta çok güzel kilo verdin
böyle bozmadan gidersen bir bakmışsın ideal kilona gelmişsin bile
![]()
Neyse ki minik bi kutu canim yarina bitirir o belki de bu geceCivcivim gerisini eşine yedir de kurtul o lokumlardan![]()
Afiyet olsun cok güzel menün incimMenum
Sabah 2 bardak su ve duble turk kahvesi
Kahvalti 10.00
1 yumurta cegrek yufka ekmek
1 dilim peyni
4 zeytin
1 yesil biber
3 bardak acik cay sekersiz
Ogle 2 kepce ezo gelin corba
Ara 16.00
3 ceviz
Aksam
1 kase corba
5 cig kofte (evde yapildi) marul
Salata
Spor dun lesli yapinca belim zorladi yapamadim ama pazartesiye tam iyilesirse basliycam
2.5 lt su
Ha haAhhh bizde isleri bitirp keyifte yapiyoruz ama iste. Bende evde oturunca sıkıliyorum bu aralar![]()
68 di minnoşum, ne kaldı kiTebrikler aslim cok güzel69 yaklasiyo musun ne
İdealin kacti bu arada canim?
Güzel Songülüm, çok teşekkür ederim. Dün ve bugün aynıyımOfff ya kızlar bütün alıntılar gitti üç sayfa okuyup alıntı yapmıştım. Aklımda kalanlara cevap yazacağım.
Aslım dünkü eksin gayet güzel bence,bakalım bu sabah nasıl, daha onları göremedim
Leylam hastaneye gittim, 1.5 saat ayakta doktoru bekledim, sonra doktorun acil ameliyata girmesi gerekti ben de beklemeyip döndüm. Üniversite hastanesine gitmekten hoslanmazdim zaten, artık hiç gitmem. Eski doktoruma Mart ayı için randevu alabildim onu bekleyeceğim.
İncim yarışmayı civcivimle yapacaktık, daha doğrusu ikimiz de bir türlü motive olamadık diye bu hafta kilolarimiz kapışsın dedik. Tabiki hep beraber de yapabiliriz. Bugünkü bildirimleri yaptık zaten, haftaya da bildirimlerin yüzdesini alacağız, kim daha çok vermiş ona bakacağız. Herkes kendine rakip de seçebilir tabiki ya da topluca karşılaştırma yaparız.
Harikasın biriciğim.Geçen cumartesi 68.7
Bugün 68.2
Fark -500
Çok dikkat etmedigim halde gitmiş olmasina sevindim, demek ki vücut ben sana yardımcı olacağım ha gayret diyor![]()
ÜZülme Bal LeylamBenim bugün kilo bildiririm
Geçen hafta 50,3
Bugün 51,00
+700
Artı Yüzde %1,391kendimi durduramadım bu hafta
![]()
Can mısın, canım mısın ? Bal mısın, balım mısın ? Ne çok severim seni benİş getirmedim bu haftasonu bizbizeyiz kesin yardım ederim balım şu temizlik olayı hiç sevmediğim birşey halbuki
Süper eksi tebrik ederim İncim
Harikasın Sarıcivcivim ne güzel bir eksi ile gelmişsin
Aslım çok güzel bir eksi tebrik ederim
Güzel eksi Songülüm tebrik ederim temizlikte ve ödev hazırlamada başarılar dilerim![]()
Olabilir tabi ki şiirim, kıyamam ki ben sana hiç. Üzülmek yokGeçen Cumartesi 64.5
Bu Cumartesi 65.2
Fark +700 gr
(sabah adet oldum ondan mı bilmiyorum)
wuuu harikasın HayrişimKizlar çok geç kaldım kusura bakmayın.
Geçen cumartesi 64,85 kg
Eee aslim senin kilo vermenin neden yavasladigi belli oldu sen ideal kilona cok yaklasmissin artik da ondan68 di minnoşum, ne kaldı kiÇok çok çokkkk amln
Güzel Songülüm, çok teşekkür ederim. Dün ve bugün aynıyımAynı kilodayım
Harikasın biriciğim.
ÜZülme Bal LeylamZaten çok zarifsin
Can mısın, canım mısın ? Bal mısın, balım mısın ? Ne çok severim seni ben
Olabilir tabi ki şiirim, kıyamam ki ben sana hiç. Üzülmek yokDaha güçlü, yolumuza devam
wuuu harikasın Hayrişim![]()
6,5 kilo kadarcık minnoşumEee aslim senin kilo vermenin neden yavasladigi belli oldu sen ideal kilona cok yaklasmissin artik da ondan
Ne kalmis surda❤
Afiyet olsun sanada balimNeyse ki minik bi kutu canim yarina bitirir o belki de bu gece
Afiyet olsun cok güzel menün incim
Bugün cigköfte gunu olmus ben de cigköfte yaptim![]()
Afiyet olsun minnakım20 Şubat Menüm
Sabah 09.30 1 krep (yagsiz) 2 cay kasigi bal cherry domates yarim dilim peynir sekersiz cay
Ara 11.00 sütlü kahve+3 badem
Ara 14.00 filtre kahve(sutsüz)+ 1 lokum
Akşam 17.30 5 dilim cigköfte (ev yapimi) bol marul 1 bardak ayran
Ara 17.45 türk kahvesi + 1 petibör arasina lokum sıkıstırma (sıvadım cok şükür)
Spor; leslie 5 mil 32 dk+10 dk pilates
Su 2 litre
** Bugün filtre kahve siparisim geldi adam hediye lokum göndermis yani suc tamamen kahvecinin ben bisey yapmadim hediye diye sey ettim ona göre degerlendirirseniz cok seviniciiim![]()
Baskı bazen ters tepiyor canım, liste sorumluluğu zorlayabiliyor, burda keyifli bir şekilde yola devam etmek, arada bir mola vermek iyi geliyorYa kizlar ne dusundum biliyomusunuz ben takimlarda olmayinca kendime geldim yahuuu üzerimde baski olunca ben benlikten cikiyorum![]()
Çok fena bir film o ya, insanın yüreği yarılıyor resmen, hele bir de çocuk sahibi olunca empati yapmadan izleyemiyorsun. Begenmen çok sevindim Leylamsonngulen balım Lorenzo’nun yağını izledim sonunda çok dramatikmiş
teknoloji ne kadar geriymiş teşekkür ederim tavsiyen için beğenerek izledim
![]()
Hem afiyet olsun hem geçmiş olsun canımMenum
Sabah 2 bardak su ve duble turk kahvesi
Kahvalti 10.00
1 yumurta cegrek yufka ekmek
1 dilim peyni
4 zeytin
1 yesil biber
3 bardak acik cay sekersiz
Ogle 2 kepce ezo gelin corba
Ara 16.00
3 ceviz
Aksam
1 kase corba
5 cig kofte (evde yapildi) marul
Salata
Spor dun lesli yapinca belim zorladi yapamadim ama pazartesiye tam iyilesirse basliycam
2.5 lt su
Sizin benim canımı çiğköfte çektirmeye ne hakkınız varNeyse ki minik bi kutu canim yarina bitirir o belki de bu gece
Afiyet olsun cok güzel menün incim
Bugün cigköfte gunu olmus ben de cigköfte yaptim![]()
Sıkı tut kuzum kaçmasınlarAlıntıların başına iş gelmeden yazabilsem![]()
Yaa enercimAlıntıların başına iş gelmeden yazabilsem![]()
Aslinda yazmicaktim menü bugün sivadigim icin.. Ama yazcagimi bilince daha cok dikkat ediyorum yazmalisin rocky diye gazı verdim kendimeAfiyet olsun minnakımsıvadım kısmında kahkahamı içime attım
menüyü okurken o kısma gelince aynısını düşünmüştüm
Baskı bazen ters tepiyor canım, liste sorumluluğu zorlayabiliyor, burda keyifli bir şekilde yola devam etmek, arada bir mola vermek iyi geliyor
Çok fena bir film o ya, insanın yüreği yarılıyor resmen, hele bir de çocuk sahibi olunca empati yapmadan izleyemiyorsun. Begenmen çok sevindim Leylam
Hem afiyet olsun hem geçmiş olsun canım
Sizin benim canımı çiğköfte çektirmeye ne hakkınız var
Sıkı tut kuzum kaçmasınlar![]()
Yaaa inanmicaksin ama ben de buna benzer seyler yapiyorum bu aralarKızlar bir şapşikliğimi yazayım, gülmek serbest
Telefon salonda ((şarjda)), en az 30 kere mutfak dahil gidip gelmem gerekti.
Bakayım kaç adım oldu epey yürüdüm bugün
Sanki çok yürümüştüm, bu kadar mı adım olmuş dedim. Sonra tekrar mutfağa giderken bakayım adımı saymıyor mu bu ya dedim, baktım, olamazz tel yanımda yoook
Geç uyumak bana hiç iyi gelmiyor![]()
Yerim ben senin devrik cümleleriniAslinda yazmicaktim menü bugün sivadigim icin.. Ama yazcagimi bilince daha cok dikkat ediyorum yazmalisin rocky diye gazı verdim kendime
Cigköfte ben sene yaparim
Ben niye bugünlerde hep devrik cümle kuruyorum yaokuyorum bastan silip düzeltesim de gelmiyo kimvurduya gidiyo cümlelerim
![]()
ama hiç kıyamam ki şiirimeKızlar bir şapşikliğimi yazayım, gülmek serbest
Telefon salonda ((şarjda)), en az 30 kere mutfak dahil gidip gelmem gerekti.
Bakayım kaç adım oldu epey yürüdüm bugün
Sanki çok yürümüştüm, bu kadar mı adım olmuş dedim. Sonra tekrar mutfağa giderken bakayım adımı saymıyor mu bu ya dedim, baktım, olamazz tel yanımda yoook
Geç uyumak bana hiç iyi gelmiyor![]()
Yaa kiyamam sanaYerim ben senin devrik cümlelerinizaten canım tatlı istiyor
ama hiç kıyamam ki şiirimeyorma bu kadar kendini ne olur
![]()
Farketmez yeter ki sen yapYaa kiyamam sanabu beni cok üzdü söyle ne tatlisi yapiyim sene rakibem
Kimselere söylemem kendi aramizda hallederiz![]()