• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kizlar çok geç kaldım kusura bakmayın.
Geçen cumartesi 64,85 kg
Bu hafta: 63,95 kg
Fark: -900 Gr
Son iki gün pilav ve pasta yemesem muhtemelen daha güzel eksi görürdüm, sağlık olsun 🤭
Çok güzel eksi ile gelmişsin mühendis balım tebrikler 🎉

Menum 🤣
Sabah 2 bardak su ve duble turk kahvesi

Kahvalti 10.00
1 yumurta cegrek yufka ekmek
1 dilim peyni
4 zeytin
1 yesil biber
3 bardak acik cay sekersiz

Ogle 2 kepce ezo gelin corba

Ara 16.00
3 ceviz

Aksam
1 kase corba
5 cig kofte (evde yapildi) marul
Salata

Spor dun lesli yapinca belim zorladi yapamadim ama pazartesiye tam iyilesirse basliycam

2.5 lt su

Civcivim gerisini eşine yedir de kurtul o lokumlardan 😂😂😂
Neyse ki minik bi kutu canim yarina bitirir o belki de bu gece😂😂
Menum 🤣

Kahvalti 10.00
1 dilim peyni
4 zeytin
1 yesil biber

Ara 16.00
3 ceviz

Aksam
1 kase corba
Salata

Spor dun lesli yapinca belim zorladi yapamadim ama pazartesiye tam iyilesirse basliycam

2.5 lt su
Afiyet olsun cok güzel menün incim🤩
Bugün cigköfte gunu olmus ben de cigköfte yaptim:D

Tebrikler aslim cok güzel😍 69 yaklasiyo musun ne😍
İdealin kacti bu arada canim?
68 di minnoşum, ne kaldı ki 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Çok çok çokkkk amln ❤️😘
Offf ya kızlar bütün alıntılar gitti üç sayfa okuyup alıntı yapmıştım. Aklımda kalanlara cevap yazacağım.

Aslım dünkü eksin gayet güzel bence,bakalım bu sabah nasıl, daha onları göremedim 🤩

Leylam hastaneye gittim, 1.5 saat ayakta doktoru bekledim, sonra doktorun acil ameliyata girmesi gerekti ben de beklemeyip döndüm. Üniversite hastanesine gitmekten hoslanmazdim zaten, artık hiç gitmem. Eski doktoruma Mart ayı için randevu alabildim onu bekleyeceğim.

İncim yarışmayı civcivimle yapacaktık, daha doğrusu ikimiz de bir türlü motive olamadık diye bu hafta kilolarimiz kapışsın dedik. Tabiki hep beraber de yapabiliriz. Bugünkü bildirimleri yaptık zaten, haftaya da bildirimlerin yüzdesini alacağız, kim daha çok vermiş ona bakacağız. Herkes kendine rakip de seçebilir tabiki ya da topluca karşılaştırma yaparız.
Güzel Songülüm, çok teşekkür ederim. Dün ve bugün aynıyım ❤️ Aynı kilodayım ❤️
Geçen cumartesi 68.7
Bugün 68.2
Fark -500
Çok dikkat etmedigim halde gitmiş olmasina sevindim, demek ki vücut ben sana yardımcı olacağım ha gayret diyor 😂😂
Harikasın biriciğim. 👏🏻👏🏻👏🏻
Benim bugün kilo bildiririm 😞😞😞
Geçen hafta 50,3
Bugün 51,00
+700
Artı Yüzde %1,391 😭 kendimi durduramadım bu hafta 🥺
ÜZülme Bal Leylam ❤️ Zaten çok zarifsin ❤️
İş getirmedim bu haftasonu bizbizeyiz kesin yardım ederim balım şu temizlik olayı hiç sevmediğim birşey halbuki 😂

Süper eksi tebrik ederim İncim ❤️❤️❤️

Harikasın Sarıcivcivim ne güzel bir eksi ile gelmişsin 🌹🌹🌹

Aslım çok güzel bir eksi tebrik ederim

Güzel eksi Songülüm tebrik ederim temizlikte ve ödev hazırlamada başarılar dilerim 💕💕💕
Can mısın, canım mısın ? Bal mısın, balım mısın ? Ne çok severim seni ben ❤️
Geçen Cumartesi 64.5
Bu Cumartesi 65.2

Fark +700 gr

(sabah adet oldum ondan mı bilmiyorum)
Olabilir tabi ki şiirim, kıyamam ki ben sana hiç. Üzülmek yok 💪🏻 Daha güçlü, yolumuza devam ❤️
Kizlar çok geç kaldım kusura bakmayın.
Geçen cumartesi 64,85 kg
Bu hafta: 63,95 kg
Fark: -900 Gr
Son iki gün pilav ve pasta yemesem muhtemelen daha güzel eksi görürdüm, sağlık olsun 🤭
wuuu harikasın Hayrişim ❤️👏🏻👏🏻👏🏻

68 di minnoşum, ne kaldı ki 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Çok çok çokkkk amln ❤️😘

Güzel Songülüm, çok teşekkür ederim. Dün ve bugün aynıyım ❤️ Aynı kilodayım ❤️

Harikasın biriciğim. 👏🏻👏🏻👏🏻

ÜZülme Bal Leylam ❤️ Zaten çok zarifsin ❤️

Can mısın, canım mısın ? Bal mısın, balım mısın ? Ne çok severim seni ben ❤️

Olabilir tabi ki şiirim, kıyamam ki ben sana hiç. Üzülmek yok 💪🏻 Daha güçlü, yolumuza devam ❤️

wuuu harikasın Hayrişim ❤️👏🏻👏🏻👏🏻
Eee aslim senin kilo vermenin neden yavasladigi belli oldu sen ideal kilona cok yaklasmissin artik da ondan🤩
Ne kalmis surda❤

20 Şubat Menüm
Sabah 09.30 1 krep (yagsiz) 2 cay kasigi bal cherry domates yarim dilim peynir sekersiz cay

Ara 11.00 sütlü kahve+3 badem
Ara 14.00 filtre kahve(sutsüz)+ 1 lokum

Akşam 17.30 5 dilim cigköfte (ev yapimi) bol marul 1 bardak ayran
Ara 17.45 türk kahvesi + 1 petibör arasina lokum sıkıstırma (sıvadım cok şükür)

Spor; leslie 5 mil 32 dk+10 dk pilates
Su 2 litre

** Bugün filtre kahve siparisim geldi adam hediye lokum göndermis yani suc tamamen kahvecinin ben bisey yapmadim hediye diye sey ettim ona göre degerlendirirseniz cok seviniciiim:KK8::KK8:
Afiyet olsun minnakım 😍 sıvadım kısmında kahkahamı içime attım 😂😂 menüyü okurken o kısma gelince aynısını düşünmüştüm 😂😂
Ya kizlar ne dusundum biliyomusunuz ben takimlarda olmayinca kendime geldim yahuuu üzerimde baski olunca ben benlikten cikiyorum😂
Baskı bazen ters tepiyor canım, liste sorumluluğu zorlayabiliyor, burda keyifli bir şekilde yola devam etmek, arada bir mola vermek iyi geliyor 😍😘
sonngulen sonngulen balım Lorenzo’nun yağını izledim sonunda çok dramatikmiş 🥺 teknoloji ne kadar geriymiş teşekkür ederim tavsiyen için beğenerek izledim 😘
Çok fena bir film o ya, insanın yüreği yarılıyor resmen, hele bir de çocuk sahibi olunca empati yapmadan izleyemiyorsun. Begenmen çok sevindim Leylam 😘
Menum 🤣

Kahvalti 10.00
1 dilim peyni
4 zeytin
1 yesil biber

Ara 16.00
3 ceviz

Aksam
1 kase corba
Salata

2.5 lt su
Hem afiyet olsun hem geçmiş olsun canım 😘
Neyse ki minik bi kutu canim yarina bitirir o belki de bu gece😂😂

Afiyet olsun cok güzel menün incim🤩
Bugün cigköfte gunu olmus ben de cigköfte yaptim:KK70:
Sizin benim canımı çiğköfte çektirmeye ne hakkınız var 😂😂
Alıntıların başına iş gelmeden yazabilsem 😂😂
Sıkı tut kuzum kaçmasınlar 😂😂

Afiyet olsun minnakım 😍 sıvadım kısmında kahkahamı içime attım 😂😂 menüyü okurken o kısma gelince aynısını düşünmüştüm 😂😂

Baskı bazen ters tepiyor canım, liste sorumluluğu zorlayabiliyor, burda keyifli bir şekilde yola devam etmek, arada bir mola vermek iyi geliyor 😍😘

Çok fena bir film o ya, insanın yüreği yarılıyor resmen, hele bir de çocuk sahibi olunca empati yapmadan izleyemiyorsun. Begenmen çok sevindim Leylam 😘

Hem afiyet olsun hem geçmiş olsun canım 😘

Sizin benim canımı çiğköfte çektirmeye ne hakkınız var 😂😂

Sıkı tut kuzum kaçmasınlar 😂😂
Aslinda yazmicaktim menü bugün sivadigim icin.. Ama yazcagimi bilince daha cok dikkat ediyorum yazmalisin rocky diye gazı verdim kendime:D

Cigköfte ben sene yaparim :KK8:

Ben niye bugünlerde hep devrik cümle kuruyorum ya:D okuyorum bastan silip düzeltesim de gelmiyo kimvurduya gidiyo cümlelerim :confused:

Kızlar bir şapşikliğimi yazayım, gülmek serbest 😂

Telefon salonda ((şarjda)), en az 30 kere mutfak dahil gidip gelmem gerekti.
Bakayım kaç adım oldu epey yürüdüm bugün :confused:
Sanki çok yürümüştüm, bu kadar mı adım olmuş dedim. Sonra tekrar mutfağa giderken bakayım adımı saymıyor mu bu ya dedim, baktım, olamazz tel yanımda yoook 😨

Geç uyumak bana hiç iyi gelmiyor 😂😂

Sanki çok yürümüştüm, bu kadar mı adım olmuş dedim. Sonra tekrar mutfağa giderken bakayım adımı saymıyor mu bu ya dedim, baktım, olamazz tel yanımda yoook 😨

Yaaa inanmicaksin ama ben de buna benzer seyler yapiyorum bu aralar:D
Yemek yaparken ileri geri yürüyorum güya bos gecmicem adim atcam. Ama telefon tezgahin üstünde :D :D :D
Sonra üzülüyorum bosa gitti adimlar diye :D
Baktim olmuyo vazgeçtim saymiyorum adim falan:D

Aslinda yazmicaktim menü bugün sivadigim icin.. Ama yazcagimi bilince daha cok dikkat ediyorum yazmalisin rocky diye gazı verdim kendime:KK70:

Cigköfte ben sene yaparim :KK8:

Ben niye bugünlerde hep devrik cümle kuruyorum ya:KK70: okuyorum bastan silip düzeltesim de gelmiyo kimvurduya gidiyo cümlelerim :confused:
Yerim ben senin devrik cümlelerini 😅 zaten canım tatlı istiyor 😉🥰

ama hiç kıyamam ki şiirime 🥺 yorma bu kadar kendini ne olur 🥺

Back