- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugün temizlik yapacağım canım, sonra da ders notu hazırlamam lazım, pazartesi günü dersler başlıyor.Ayy valla totom yer görmedi sabahtan beri şükür oturabildim.
Biraz dinlenip ders ve sporu da halledersem bugün tamamdir![]()
Tebrikler canim cook iyi benceGeçen cumartesi 68.7
Bugün 68.2
Fark -500
Çok dikkat etmedigim halde gitmiş olmasina sevindim, demek ki vücut ben sana yardımcı olacağım ha gayret diyor![]()
Kolay gelsin canim bol enerjilerBen bugün temizlik yapacağım canım, sonra da ders notu hazırlamam lazım, pazartesi günü dersler başlıyor.
Balım birkaç sene önce Ataşehir Şifa hastanesine gitmiştik annem için aynı yerlerden geçmek bile heyecanlandırdı beni
Leylam ben oralarda otururken Batı Ataşehir daha yeni kuruluyorduSonra
Ağaoğlu oraya resmen bir şehir inşa etti. McDonald's ve Migros kavşağının çok az aşağısında oturuyordum. Baraj yolu .
Bir dönem de Ataşehir Kadıköy Şifa Hastanesi'nde çalışmıştım. Şerifali ne taraftı Leylam Paladium tarafı mı, Kayışdağı tarafı mı yoksa? Haritadan baktım Kayışdağı tarafıymış
Ellerine sağlık Balım
Çok tebrik ederim BalımMuhteşem bir eksi
Bebişim çok tebrik ederim, çok güzel eksi gelmiş68den de kurtuldunnn
Bir daha görme inşaallah
Günaydın Boncuğum, afiyet olsun
Bende tartıldım ama çok fena çıktı
Günaydın Balım,
Kilo alan ben oluyorum haliyle
Gerçi regl oldum sabah belki ödemdir
Günaydın Neşem, seni tebrik etmeye alıştım artık
Maşaallah benim Aslıma![]()
Böyle olunca haliyle hoşlanmıyor insan bu kadar bekletip muayene etmemek de neymiş ne halleri varsa görsünlerOfff ya kızlar bütün alıntılar gitti üç sayfa okuyup alıntı yapmıştım. Aklımda kalanlara cevap yazacağım.
Aslım dünkü eksin gayet güzel bence,bakalım bu sabah nasıl, daha onları göremedim
Leylam hastaneye gittim, 1.5 saat ayakta doktoru bekledim, sonra doktorun acil ameliyata girmesi gerekti ben de beklemeyip döndüm. Üniversite hastanesine gitmekten hoslanmazdim zaten, artık hiç gitmem. Eski doktoruma Mart ayı için randevu alabildim onu bekleyeceğim.
İncim yarışmayı civcivimle yapacaktık, daha doğrusu ikimiz de bir türlü motive olamadık diye bu hafta kilolarimiz kapışsın dedik. Tabiki hep beraber de yapabiliriz. Bugünkü bildirimleri yaptık zaten, haftaya da bildirimlerin yüzdesini alacağız, kim daha çok vermiş ona bakacağız. Herkes kendine rakip de seçebilir tabiki ya da topluca karşılaştırma yaparız.
İş getirmedim bu haftasonu bizbizeyiz kesin yardım ederim balım şu temizlik olayı hiç sevmediğim birşey halbukiHafta sonu geldi çok mutluyum
Sen neler yapacaksın?
İş getirdin mı eve?
Anney yardım vs mı ablan abin mı gelir ?
Süper eksi tebrik ederim İncimEki Görüntüle 2786717
İlk tarti bildirimide benden olsun
Gecen hafta. 82.05
Bugun. 80.80
Fark. - 1.250 gr
Az cok verdik biseyler![]()
Harikasın Sarıcivcivim ne güzel bir eksi ile gelmişsinKilo Bildirimi
Geçen hafta: 68.6 kg
Bu hafta: 67.6 kg
Fark:1000 gr
Aslım çok güzel bir eksi tebrik ederimGünaydın
Ballarımmmm
özel dersim vardı, bitti hemen geldim.
74.600 kg
-600 gram
tebrik ederiminci-tepik ve minnoşum
Saricivcivcikcik
Eki Görüntüle 2786804
Güzel eksi Songülüm tebrik ederim temizlikte ve ödev hazırlamada başarılar dilerimGeçen cumartesi 68.7
Bugün 68.2
Fark -500
Çok dikkat etmedigim halde gitmiş olmasina sevindim, demek ki vücut ben sana yardımcı olacağım ha gayret diyor![]()
Balım verirsin sen hiç üzme kendini bu hafta uğraşalımGünaydın güzeller
Sabah sabah güldürdunuz beni
Kilo verenleri tebrik ediyorum
Sabit olanlar varsa üzülmesin artıdan iyidir
Kilo alan varsa haftaya ay sonu verir mecbur
Benim kilom 68.5![]()
Saol balimmm
Leylam ben oralarda otururken Batı Ataşehir daha yeni kuruluyorduSonra
Ağaoğlu oraya resmen bir şehir inşa etti. McDonald's ve Migros kavşağının çok az aşağısında oturuyordum. Baraj yolu .
Bir dönem de Ataşehir Kadıköy Şifa Hastanesi'nde çalışmıştım. Şerifali ne taraftı Leylam Paladium tarafı mı, Kayışdağı tarafı mı yoksa? Haritadan baktım Kayışdağı tarafıymış
Ellerine sağlık Balım
Çok tebrik ederim BalımMuhteşem bir eksi
Bebişim çok tebrik ederim, çok güzel eksi gelmiş68den de kurtuldunnn
Bir daha görme inşaallah
Günaydın Boncuğum, afiyet olsun
Bende tartıldım ama çok fena çıktı
Günaydın Balım,
Kilo alan ben oluyorum haliyle
Gerçi regl oldum sabah belki ödemdir
Günaydın Neşem, seni tebrik etmeye alıştım artık
Maşaallah benim Aslıma![]()
Kh ile hazin sonBenim bugün kilo bildiririm
Geçen hafta 50,3
Bugün 51,00
+700
Artı Yüzde %1,391kendimi durduramadım bu hafta
![]()
27 Şubat hem ay sonu hem beden ölçümü var 1 Şubat dan daha iyi ölçüye düşmek lazımBalım verirsin sen hiç üzme kendini bu hafta uğraşalım![]()
Cok saol leylaammmİş getirmedim bu haftasonu bizbizeyiz kesin yardım ederim balım şu temizlik olayı hiç sevmediğim birşey halbuki
Süper eksi tebrik ederim İncim
Harikasın Sarıcivcivim ne güzel bir eksi ile gelmişsin
Aslım çok güzel bir eksi tebrik ederim
Güzel eksi Songülüm tebrik ederim temizlikte ve ödev hazırlamada başarılar dilerim![]()
Cok uzuldum canin doktora gorunememene ama unutma balim her şerde bi hayir vardirOfff ya kızlar bütün alıntılar gitti üç sayfa okuyup alıntı yapmıştım. Aklımda kalanlara cevap yazacağım.
Aslım dünkü eksin gayet güzel bence,bakalım bu sabah nasıl, daha onları göremedim
Leylam hastaneye gittim, 1.5 saat ayakta doktoru bekledim, sonra doktorun acil ameliyata girmesi gerekti ben de beklemeyip döndüm. Üniversite hastanesine gitmekten hoslanmazdim zaten, artık hiç gitmem. Eski doktoruma Mart ayı için randevu alabildim onu bekleyeceğim.
İncim yarışmayı civcivimle yapacaktık, daha doğrusu ikimiz de bir türlü motive olamadık diye bu hafta kilolarimiz kapışsın dedik. Tabiki hep beraber de yapabiliriz. Bugünkü bildirimleri yaptık zaten, haftaya da bildirimlerin yüzdesini alacağız, kim daha çok vermiş ona bakacağız. Herkes kendine rakip de seçebilir tabiki ya da topluca karşılaştırma yaparız.
Ahh leylam bu rakamlari bizde gorebilecekmiyiz acebaBenim bugün kilo bildiririm
Geçen hafta 50,3
Bugün 51,00
+700
![]()
İnci m
Allah'ın 51 kilo olup artı gelmek istiyorum, Cook aminBenim bugün kilo bildiririm
Geçen hafta 50,3
Bugün 51,00
+700
![]()
Canım pazartesi daha iyi olur bence, regl çok fark ettiriyor.Geçen Cumartesi 64.5
Bu Cumartesi 65.2
Fark +700 gr
(sabah adet oldum ondan mı bilmiyorum)
Kız Allah seniAllah'ın 51 kilo olup artı gelmek istiyorum, Cook amincanım kilo olduğunu sanmıyorum, tebrik ederim. Çok istikrarlı gidiyorsun
![]()