• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ayy valla totom yer görmedi sabahtan beri şükür oturabildim.
Biraz dinlenip ders ve sporu da halledersem bugün tamamdir:KK31:
Ben bugün temizlik yapacağım canım, sonra da ders notu hazırlamam lazım, pazartesi günü dersler başlıyor.

😂😂😂
Leylam ben oralarda otururken Batı Ataşehir daha yeni kuruluyordu 😂 Sonra
Ağaoğlu oraya resmen bir şehir inşa etti. McDonald's ve Migros kavşağının çok az aşağısında oturuyordum. Baraj yolu .
Bir dönem de Ataşehir Kadıköy Şifa Hastanesi'nde çalışmıştım. Şerifali ne taraftı Leylam Paladium tarafı mı, Kayışdağı tarafı mı yoksa? Haritadan baktım Kayışdağı tarafıymış :olamaz:

Ellerine sağlık Balım 😍

Çok tebrik ederim Balım :nazar: Muhteşem bir eksi 😍

Bebişim çok tebrik ederim, çok güzel eksi gelmiş :nazar: 68den de kurtuldunnn 😍😍😍
Bir daha görme inşaallah 🙏

Günaydın Boncuğum, afiyet olsun 😍
Bende tartıldım ama çok fena çıktı 😂

Günaydın Balım,
Kilo alan ben oluyorum haliyle 😂
Gerçi regl oldum sabah belki ödemdir 😜

Günaydın Neşem, seni tebrik etmeye alıştım artık 😍
Maşaallah benim Aslıma :nazar:
Balım birkaç sene önce Ataşehir Şifa hastanesine gitmiştik annem için aynı yerlerden geçmek bile heyecanlandırdı beni 😍
Offf ya kızlar bütün alıntılar gitti üç sayfa okuyup alıntı yapmıştım. Aklımda kalanlara cevap yazacağım.

Aslım dünkü eksin gayet güzel bence,bakalım bu sabah nasıl, daha onları göremedim 🤩

Leylam hastaneye gittim, 1.5 saat ayakta doktoru bekledim, sonra doktorun acil ameliyata girmesi gerekti ben de beklemeyip döndüm. Üniversite hastanesine gitmekten hoslanmazdim zaten, artık hiç gitmem. Eski doktoruma Mart ayı için randevu alabildim onu bekleyeceğim.

İncim yarışmayı civcivimle yapacaktık, daha doğrusu ikimiz de bir türlü motive olamadık diye bu hafta kilolarimiz kapışsın dedik. Tabiki hep beraber de yapabiliriz. Bugünkü bildirimleri yaptık zaten, haftaya da bildirimlerin yüzdesini alacağız, kim daha çok vermiş ona bakacağız. Herkes kendine rakip de seçebilir tabiki ya da topluca karşılaştırma yaparız.
Böyle olunca haliyle hoşlanmıyor insan bu kadar bekletip muayene etmemek de neymiş ne halleri varsa görsünler 😞

Benim bugün kilo bildiririm 😞😞😞
Geçen hafta 50,3
Bugün 51,00
+700
Artı Yüzde %1,391 😭 kendimi durduramadım bu hafta 🥺

Eklentiler

• 2D6F296A-977F-4F73-90A3-69275B59C92D.jpeg
    2D6F296A-977F-4F73-90A3-69275B59C92D.jpeg
    49,6 KB · Görüntüleme: 21
Hafta sonu geldi çok mutluyum 💕💕

Sen neler yapacaksın?

İş getirdin mı eve?

Anney yardım vs mı ablan abin mı gelir ?
İş getirmedim bu haftasonu bizbizeyiz kesin yardım ederim balım şu temizlik olayı hiç sevmediğim birşey halbuki 😂
Eki Görüntüle 2786717
İlk tarti bildirimide benden olsun
Gecen hafta. 82.05
Bugun. 80.80
Fark. - 1.250 gr
Az cok verdik biseyler😁
Süper eksi tebrik ederim İncim ❤️❤️❤️
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 68.6 kg
Bu hafta: 67.6 kg
Fark:1000 gr
Harikasın Sarıcivcivim ne güzel bir eksi ile gelmişsin 🌹🌹🌹
Günaydın ☀️
Ballarımmmm
🍯

özel dersim vardı, bitti hemen geldim.

74.600 kg

-600 gram 🥰

tebrik ederim inci-tepik inci-tepik ve minnoşum Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik ❤️👏🏻
Eki Görüntüle 2786804
Aslım çok güzel bir eksi tebrik ederim
Geçen cumartesi 68.7
Bugün 68.2
Fark -500
Çok dikkat etmedigim halde gitmiş olmasina sevindim, demek ki vücut ben sana yardımcı olacağım ha gayret diyor 😂😂
Güzel eksi Songülüm tebrik ederim temizlikte ve ödev hazırlamada başarılar dilerim 💕💕💕

Günaydın güzeller 💃
Sabah sabah güldürdunuz beni 😁
Kilo verenleri tebrik ediyorum 🏆
Sabit olanlar varsa üzülmesin artıdan iyidir😁
Kilo alan varsa haftaya ay sonu verir mecbur 🤪
Benim kilom 68.5:olamaz:
Balım verirsin sen hiç üzme kendini bu hafta uğraşalım 😍

😂😂😂
Leylam ben oralarda otururken Batı Ataşehir daha yeni kuruluyordu 😂 Sonra
Ağaoğlu oraya resmen bir şehir inşa etti. McDonald's ve Migros kavşağının çok az aşağısında oturuyordum. Baraj yolu .
Bir dönem de Ataşehir Kadıköy Şifa Hastanesi'nde çalışmıştım. Şerifali ne taraftı Leylam Paladium tarafı mı, Kayışdağı tarafı mı yoksa? Haritadan baktım Kayışdağı tarafıymış :olamaz:

Ellerine sağlık Balım 😍

Çok tebrik ederim Balım :nazar: Muhteşem bir eksi 😍

Bebişim çok tebrik ederim, çok güzel eksi gelmiş :nazar: 68den de kurtuldunnn 😍😍😍
Bir daha görme inşaallah 🙏

Günaydın Boncuğum, afiyet olsun 😍
Bende tartıldım ama çok fena çıktı 😂

Günaydın Balım,
Kilo alan ben oluyorum haliyle 😂
Gerçi regl oldum sabah belki ödemdir 😜

Günaydın Neşem, seni tebrik etmeye alıştım artık 😍
Maşaallah benim Aslıma :nazar:
Saol balimmm😍😘

Geçen hafta 50,3
Bugün 51,00
+700
Kh ile hazin son 😋
Glikojen depolarin dolmuş bosalticaz hafta içi mecbur😉
Benden iyisin 👏
Korumak en zoru zaten ve sen çok başarılisin haftada 100 gram bile verseydin 17 haftada 53.3-1.7=51.6 bile olsan iyi yaza veririz😉
Balım verirsin sen hiç üzme kendini bu hafta uğraşalım 😍
27 Şubat hem ay sonu hem beden ölçümü var 1 Şubat dan daha iyi ölçüye düşmek lazım 😁

İş getirmedim bu haftasonu bizbizeyiz kesin yardım ederim balım şu temizlik olayı hiç sevmediğim birşey halbuki 😂

Süper eksi tebrik ederim İncim ❤️❤️❤️

Harikasın Sarıcivcivim ne güzel bir eksi ile gelmişsin 🌹🌹🌹

Aslım çok güzel bir eksi tebrik ederim

Güzel eksi Songülüm tebrik ederim temizlikte ve ödev hazırlamada başarılar dilerim 💕💕💕
Cok saol leylaammm😍😍😘

Offf ya kızlar bütün alıntılar gitti üç sayfa okuyup alıntı yapmıştım. Aklımda kalanlara cevap yazacağım.

Aslım dünkü eksin gayet güzel bence,bakalım bu sabah nasıl, daha onları göremedim 🤩

Leylam hastaneye gittim, 1.5 saat ayakta doktoru bekledim, sonra doktorun acil ameliyata girmesi gerekti ben de beklemeyip döndüm. Üniversite hastanesine gitmekten hoslanmazdim zaten, artık hiç gitmem. Eski doktoruma Mart ayı için randevu alabildim onu bekleyeceğim.

İncim yarışmayı civcivimle yapacaktık, daha doğrusu ikimiz de bir türlü motive olamadık diye bu hafta kilolarimiz kapışsın dedik. Tabiki hep beraber de yapabiliriz. Bugünkü bildirimleri yaptık zaten, haftaya da bildirimlerin yüzdesini alacağız, kim daha çok vermiş ona bakacağız. Herkes kendine rakip de seçebilir tabiki ya da topluca karşılaştırma yaparız.
Cok uzuldum canin doktora gorunememene ama unutma balim her şerde bi hayir vardir😊 bugun bildirimler bitti galiba isterseniz hep beraber konusup ayarlayalim biseyler. Ama herkesin kararina gire ilerleyelim😍

Eki Görüntüle 2786970 kizlar sobada cok kotu seyler oluyor😂😂 ama ben yemiycem🙅🙅
İnci m ❤️
Onlar ne güzel öyle 😍
Sen resmen benim çocukluğumu yaşıyorsun😁
Ben çocukken annemler üç gün ekmek 🍞 yapardı 😁
Bahçe işleri tarla vs hiç bitmezdi😁

Elma bahçemiz vardı 100 kusur ağaç vardı Eylül de günlerce elma toplardik 🍎🍏

Bahçede tavuk 🐔 kedi 🐱 köpek 🐶 hepsi vardi😁

Şimdi hiç biri kalmadı 😔

Bir tek bahçe bir kaç çeşit ağaç bir kaç çeşit sebze vs

Geçen hafta 50,3
Bugün 51,00
+700
Allah'ın 51 kilo olup artı gelmek istiyorum, Cook amin 😍 canım kilo olduğunu sanmıyorum, tebrik ederim. Çok istikrarlı gidiyorsun 🧿

Back