70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Evet esime de yapmamaya karar verdim demin de kararimi bildirdim yarin tavugun yanina pilav yok dedim o da memnun oldu tabi biz iki sisko olunca :KK70:

Paylastir bacım ama ben senin seviyene istesem de yetisemem :KK60: yüksek lisansta tezimden aldim agzimin payini stresten kac kere acillik oldum hatirlamiyorum gerci benim hocam cok cileden cikariyodu beni de🙄😏
Hic unutmuyorum savunmami 10 gün önceden hazirlayip gönderdim aksaklik cikmasin diye. Sen bi gün önce kontrol et bu olmamis de bana birsürü düzeltme ver. Bide moralimi bozdu sanki ben son güne biraktim😅 sabaha kadar aglaya aglaya düzelttim uykusuz girdim savunmaya şiş gözlerle. Allahim yarabbim hep bana denk geliyo bu hocalar herhalde gecen de bi anı anlatmistim😂😂 niye üzüyo bunlar beni bak efkarlandim yesilcay demliyim de içiyim bari😂
Senin de icini kararttm gibi oldu ama bence bu sana koymaz sen nelerini görmussundur songülüm bu hicbiseydir yaninda eminim:KK60:
Ohh pilavdan kurtulmussun bitanem çok sevindim.

Kuzum senin yüksek lisansta sorun hocandaydi, ne demek öyle seviye falan. Kadının bence delinin tekiydi 😂😂 çok şükür bitirdin de kurtuldun 😘

Allah var benim lisans, yüksek lisans ve doktora tez hocalarımin hepsi şeker gibiydi, hiçbiri tek bir sorun bile yaratmadı bana. Hep motive edip desteklediler, bana her zaman sonsuz guvendiklerini falan belirttiler. Bu konuda çok şanslıydım, karşıma hep iyi insanlar çıkardı Allah.
İyi geceler 💕
İkizler uyandırmadan azcik uyu 😂😂
İkizlerde değilim canım, iki gün gittim oraya.
Süpersin pilav yememene çok saygı duydum ❤️

Bizden de selamlar Aslım kardeşine ❤️ Kavuşmanıza çok sevindim 🍀

Afiyet olsun 🌹

Maşallah canım teyzeye her daim mis kokar şanslı teyze kuzuları 🧿🧿

Süper spor Civcivim 🧿🧿🧿

Sudem balım hatta bir filmde konusu vardı dayısından teyzesinden büyüktü yeğeni 😁😁😁 sende onlardandansın demek ki🤔 annene ve ablana sağlık 💕 en küçük çocuklarda olabiliyor öyle durumlar 😘

Ben yazarım paylaştırırsan balım ❤️ Satır satır okumuyordur vereceğin kişi değil mi 😁

Enerji balım ve Sudem balıma soralım kesin biliyordur onlar 😍😍
Kuzum hocam satır satır okumaz ama jüride 5 kişi olacaklar, elbet biri okur. Onu da geçtim intihal programı ile tarama yapılıyor. Şaka bir yana Benim için elinizden geleni yapacağınıza eminim canım, sizden tek beklentim bu süreçte manevi desteğiniz ve anlayışınız. Hemen bitirip kurtulayım.

Ohh pilavdan kurtulmussun bitanem çok sevindim.

Kuzum senin yüksek lisansta sorun hocandaydi, ne demek öyle seviye falan. Kadının bence delinin tekiydi 😂😂 çok şükür bitirdin de kurtuldun 😘

Allah var benim lisans, yüksek lisans ve doktora tez hocalarımin hepsi şeker gibiydi, hiçbiri tek bir sorun bile yaratmadı bana. Hep motive edip desteklediler, bana her zaman sonsuz guvendiklerini falan belirttiler. Bu konuda çok şanslıydım, karşıma hep iyi insanlar çıkardı Allah.

İkizlerde değilim canım, iki gün gittim oraya.

Kuzum hocam satır satır okumaz ama jüride 5 kişi olacaklar, elbet biri okur. Onu da geçtim intihal programı ile tarama yapılıyor. Şaka bir yana Benim için elinizden geleni yapacağınıza eminim canım, sizden tek beklentim bu süreçte manevi desteğiniz ve anlayışınız. Hemen bitirip kurtulayım.
Masallah insallah hep boyle hocalarla karşılaş canim❤
Tezin basina oturmaya giderken beni de etiketle de ben de ders calismaya gideyim itici bi güc olsun bu aralar cok saldim🤦🏼‍♀️

Kizcelerim günaydın, 😍😍😍

dün kanal tedavisi yaptırdım, öğleden sonra ağrım çok oldu, uyudum. Akşam 8 de kalkmışım 🤭🤭🤭 hala hafiften sızlıyor ama nispeten iyiyim.
Yazmayı unutmusum, sporlarımı ekliyorum.

12.02 Leslie boosted Walk, 24 dk dan sonra Timur sayesinde devam edemedim.
Günaydın 🤗 geçmiş olsun 💐 sporların 👏
Günaydın bal arıları 💐
Günaydın 🤗

Kizcelerim günaydın, 😍😍😍

dün kanal tedavisi yaptırdım, öğleden sonra ağrım çok oldu, uyudum. Akşam 8 de kalkmışım 🤭🤭🤭 hala hafiften sızlıyor ama nispeten iyiyim.
Yazmayı unutmusum, sporlarımı ekliyorum.

12.02 Leslie boosted Walk, 24 dk dan sonra Timur sayesinde devam edemedim.
Geçmiş olsun Hayrişim ❤️

14 Şubat Menüm
Sabah 09.45
1 haslanmis yumurta cherry domates yarim biber 1 dilim peynir
Ara 11.00 türk kahvesi+yarim kivi 2 badem

Öğlen 14.30 2 kasik meyve parcali yulaf 1 bardaktan az süt karisimi
Ara 15.30 yarim elma yarim portakal

Akşam 17.30 1 kase çorba 2 tavuk kanat 1 bardak ayran

Spor; Leslie boosted 30 dk+ 5 dk pilates+5200 adım(leslie icinde)
Su; 2 litre

14 Şubat Menüm
Sabah 09.45
1 haslanmis yumurta cherry domates yarim biber 1 dilim peynir
Ara 11.00 türk kahvesi+yarim kivi 2 badem

Öğlen 14.30 2 kasik meyve parcali yulaf 1 bardaktan az süt karisimi
Ara 15.30 yarim elma yarim portakal

Akşam 17.30 1 kase çorba 2 tavuk kanat 1 bardak ayran

Spor; Leslie boosted 30 dk+ 5 dk pilates+5200 adım(leslie icinde)
Su; 2 litre
Bak bakkkkk menülere bak ❤️ Hay maşallahhhhh, nazar değmez inşallahhh 🧿

Ballarımmmm 🍯
Bugün Ne Yedim ? 😋

12.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 3 biber, 5 badem, 5 Antep fıstığı, 1 elma

15.00 küçük bir muz

17.30 8 yk ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt

Su, şuan 2 litre yatana kadar 3 litre olur.
Cok güzel menü aslim afiyet olsun🤩
Hemsehriler birbirini övüyo gibi oldu ama :D :D gercekten guzel menu☺️😂

İyi aksamlat ballarım gününüz nasıl gecti ❤️
Menüm
Sabah 1 bardak su
Kahvaltı 09.00
Omlet
1 yeşil bibr
1 diliim peynir
2 bardk çy şekersiz

Ögle14.00
2 çilek
1 dilim ekmek 1 parca peynir 2 dilim domates

Ara tütk kahvesi 10 tane badem

Akşam
3 tane fırın naget
Yarım cay bardagı portakal suyu

Spor
30 dk cardio ve zumba
7000 adım
Temizlik

Su 2 lt 3 olur

İyi aksamlat ballarım gününüz nasıl gecti ❤️
Menüm
Sabah 1 bardak su
Kahvaltı 09.00
Omlet
1 yeşil bibr
1 diliim peynir
2 bardk çy şekersiz

Ögle14.00
2 çilek
1 dilim ekmek 1 parca peynir 2 dilim domates

Ara tütk kahvesi 10 tane badem

Akşam
3 tane fırın naget
Yarım cay bardagı portakal suyu

Spor
30 dk cardio ve zumba
7000 adım
Temizlik

Su 2 lt 3 olur
Afiyet olsun canim menü cok güzel☺️ spor da cok iyi bayagi hareketli bi gün olmus😬

Back