70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İyi Akşamlar Ballarım
🍯

Ne çok özledim
❤️

Bugün Ne Yedim ?
😋

12.30 1 yumurta, 3 yk semizotu salatası, 3 yk yoğurtlu kırmızı biber salatası, bol yeşillik, 2 ceviz, 5 dut, 2 hurma

20.00 2 bardak ayran

2,5 litre su

( Ballarım, bugün kardeşimle beraber arkadaşa kahvaltıya davetliydik. Eve geç döndük. O saatte yemek yiyemezdim o yüzden sadece ayran içtim. ❤️ )

İyi Akşamlar Ballarım
🍯

Ne çok özledim
❤️

Bugün Ne Yedim ?
😋

12.30 1 yumurta, 3 yk semizotu salatası, 3 yk yoğurtlu kırmızı biber salatası, bol yeşillik, 2 ceviz, 5 dut, 2 hurma

20.00 2 bardak ayran

2,5 litre su

( Ballarım, bugün kardeşimle arkadaşa kahvaltıya davetliydik. Eve geç döndük. O saatte yemek yiyemezdim o yüzden sadece ayran içtim. ❤️ )
Sabah çok güzelde akşam yine aç kalmışsın bal Aslım ❤️ Kesin yarına süper eksi geleceksin 😇 iyi tarafından bakalım ❤️

Acıkmamana sevindim balım 😘 yarın ki sonucunu merak ediyorum
Bende Leylam . Geçen cuma şaşırtıcı bir eksi geldi, perşembe dahi yaklaşamadığım bir eksi . Daha sonra o eksiyi yakalamaya geçti bir haftam , yarın inşallah o eskiden de eksi geleceğim ❤️🙏🏻

Sag ol canim dukan birasi yesilcayi 3 bardak sicak suya demleyip üstüne maden suyu ve yarim limon suyu sıkıp gün icinde normal su icer gibi iciyosun.. kilo verdiriyo diyolar ama ben hicbi yiyecek içeceğin direkt kilo verdirdigine inanmiyorum.

Sadece ödem atsin diye iciyorum bagirsaklarimi da calistiriyo ondan iyi geliyo ama öyle aman aman etkisi de olmadi bana😬
Anladım canımmm saol bilgi için cok etkisi varsa deneyeyim dedim 😂😂😍

Bende Leylam . Geçen cuma şaşırtıcı bir eksi geldi, perşembe dahi yaklaşamadığım bir eksi . Daha sonra o eksiyi yakalamaya geçti bir haftam , yarın inşallah o eskiden de eksi geleceğim ❤️🙏🏻
Sen balım çok iyi gidiyorsun yarın eminim ki güzel eksiler seninle olacak ❤️❤️❤️

Aslım seni tebrik ediyorum cok iyi gidiyorsun bu arada küsmüyüz😞

Olur deneyelim balımmm yarın soda aldırayım esime 😍😂 bende yumsak içimli yesil çay var o olur mu ki😂
Olur bence neden olmasın diğer demlemeli olan daha etkili ama bu bitince önce az alıp dene ki sonra dokunursa ziyan olmasın tabiki 😘

Olur bence neden olmasın diğer demlemedi daha etkili ama bu bitince önce az alıp dene ki sonra dokunursa ziyan olmasın tabiki 😘
Tamam canım öyle yapayımm😍 bu hafta 7 günlük bi liste bukdum onu yapacagım .paylaşabilirim kızlarda isterse uygum bulurlarsa deneyebilirler ben deneyecegim bakalım😍😘

Tamam canım öyle yapayımm😍 bu hafta 7 günlük bi liste bukdum onu yapacagım .paylaşabilirim kızlarda isterse uygum bulurlarsa deneyebilirler ben deneyecegim bakalım😍😘
Çok sevindim önce sonra tartı resmîni at bize kuzum senin performansına göre hep birlikte tekrar deneriz 🍀

Back