70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Günaydın
☀️
Ballarımmmm
🍯

Günümüz güzel geçsin

❤️
Günaydın balım 😘
Günaydın hanimlar💚
Günaydın tatlım 😘
Kilo bildirimim
Gecen hafta 68.0
Bugün 69.3
Fark: +1.3

Hic yazasim yoktu aslinda da tabloya yazmak gerekiyo diye yazdim. Sabah sabah bayagi modumu düşürdü.
Bugün benim de hiç tartilasim yok canım, artı geleceğimi çok iyi biliyorum. Modumuz düşmesin canım gerçek bir rakam değil o.
Ballarımmm köydeyim bu sebeple dünkü tartı sonucumu paylaşıyorum. ❤️

Geçen hafta : 77,600
Bugün : 77,200
Fark : -400 gram

Eki Görüntüle 2772471
Aslım tebrik ederim canım az da olsa eksi olmak güzel. Bu hafta hepimiz toparlanıp daha güzel rakamlar görmeliyiz.
günaydın kızlar 😍😍

@Negoo vücut tipimiz bile aynıııı😍😍

sudem34 sudem34 pazartesi mezura almam lazım beybi😬 inşallah unutmam🙏

armut vücutlu kadınlara bayılırım ben bu arada :KK8::KK8:

ben evlenirken belim 58 cm di. bu da kayıtlara geçsin lütfen:KK70::KK70:

29 Ocak menüm

sabah 8:30
bir kase nesfit süt

11:00
bir sade türk kahvesi
iki hurma

13:00 bı porsiyon kuru fasulye, üç yemek kaşığı yoğurt

15:00
yarım muz oğlan yemediği için bana kaldı 🤦

16:00 sade kahve

17:30
ton balıklı salata

22:30 bir Nescafe 🙈

şu icemedim yine
adım 5 bin civarında kaldı.

30 Ocak cumartesi
tartı sonucum 58.2
fazla kahve, az su ve reglden dolayı ödem olduğunu düşünüyorum. inşaallah öyledir. öyle olsun çünkü 🙄

Eki Görüntüle 2772474
Günaydın canım, regl mutlaka şişkinlik yapıyor, ona rağmen çok güzel bir rakam bu.
Gunahdin kizlar
57.3 ile -200 gram
Suan donemimdeyim ne kadar dogru yanlis bilemem ama rakam bu
Kizlae bide boyum 166. Bu listede 164 diye kaldi listeyi kim yapacak bilmedigim icin dogru bilgi acisindan yazmak istedim
Boy kilo oranın çok güzel canım.
Yogunsin baya canim anladgim kadariyls Allah kolayliklar versin
Amin canım çok sağol, Final sınavlarını yaptım canım sonuçları açıklamak gerekiyor, şimdi de butunlemeler başlayacak ama çok yoğunluk olmaz artık.

Aha aynı ben işte kütük gibi 😁😁
Bizim ölçülerde benziyor sanki :KK8:

Mezurayı bulamadım henüz. Kim bilir nereye koydum. Bulamazsam yeni bir tane daha alacağım dışarı çıkınca.

Ölçelim biçelim valla📏📐

Sıkı bir ayara girmem lazım. Bu haftayı pek hoş geçirmedim 😟
Bu hafta benim de hiç güzel geçmedi kuzum, yarın listeler paylaşıyorum ve hep beraber başlıyoruz 😍
Kimyonnn dedim ya bebişim, 2 güne 1 olsa dahi 1 tatlı kaşığı yut.
Kabızlık iç organlarda yağlanma yapıyor. Dışkı bağırsakta fazla bekleyince içindeki toksik maddeler kana geri emilmeye başlıyor. Vücutun mantığı ise; toksik olan, asitli olan vs vs şeyleri etrafını yağla kaplayıp tutuyor ki vücuda zarar veremesin diye.
Fırın işleri de maalesef yapılınca insan pek dayanamıyor. Aynı gün çokça yapıp stoklamasam benim ayarda çok kaçabilirdi. Eşim istediğinde onun yiyeceği kadar çıkarıyorum o zaman biraz engel oluyor. Ama gerçekten çok sıkı tutmamız lazım artık biraz gevşedik bebişim. Mesela seninle hedef koyalım, atıyorum 10 gün sonra 1,5-2 kg vermiş olacaz diye. Kaçırırsak ek zor bir spor yapalım. O spor zorumuza gitsin ki kaçamak yapamayalım vs vs.
Bennde uyarım size canım, hedef belirleyelim.
Kusum sorun tuvaletten cok 2 gundur yemis olmam gibi bence😁 2 gun onceye kadar bagirsaklarim cok duzemli calisiyodu.
Bugünden sonra toparlicam insallah. Biraz disipline etmem gerek kendimi ucunu birakinca kaciyo.
Madem yedik artık boğazı tutma zamanı balım 😍

ben çok içiyorum ve su içmiyorum. o yüzden yapıyo bazen mysoncum:)

ama gece ders çalışırken Nescafe çok iyi gidiyo🙄
Nescafe granul diye onu pek tavsiye etmiyolar foltreyi tavsiye ediyolar ben de bime carsamba gunu filtre kahve mak. Geliyo yine alicam termos hediye canim benim kolay gelsin kpss mi

Günaydın balım 😘

Günaydın tatlım 😘

Bugün benim de hiç tartilasim yok canım, artı geleceğimi çok iyi biliyorum. Modumuz düşmesin canım gerçek bir rakam değil o.

Aslım tebrik ederim canım az da olsa eksi olmak güzel. Bu hafta hepimiz toparlanıp daha güzel rakamlar görmeliyiz.

Günaydın canım, regl mutlaka şişkinlik yapıyor, ona rağmen çok güzel bir rakam bu.

Boy kilo oranın çok güzel canım.

Amin canım çok sağol, Final sınavlarını yaptım canım sonuçları açıklamak gerekiyor, şimdi de butunlemeler başlayacak ama çok yoğunluk olmaz artık.
Aagolasin canim.cok tesekjurler buttekiler e de Allah kolaylik versin tabii 🤣🤣🤣

Nescafe granul diye onu pek tavsiye etmiyolar foltreyi tavsiye ediyolar ben de bime carsamba gunu filtre kahve mak. Geliyo yine alicam termos hediye canim benim kolay gelsin kpss mi

evdeki filtre kahve çok az kaldı. granül içiyorum bu ara. bide granül kahveyi de çok seviyorum maalesef:(

ben french pressle demliyorum canım alamazsan aklında bulunsun arada fark olmuyo:)
üstüne makine için kağıt demlik falan gerekirken bunda türk kahvesi gibi döküyosun kolay oluyo.

memurum canım ben. kendi isimle ilgili sınavım:)

Mutlu Cumartesi dilerim canlarım ❤️❤️
Bu hafta ki kilo bildirimim diyet pek yapamadım yoğunluktan sanırım 🎊🎊🎊

Eklentiler

• 8A17DECC-28B1-4F7B-9C77-0322333D3D01.jpeg
    8A17DECC-28B1-4F7B-9C77-0322333D3D01.jpeg
    50,1 KB · Görüntüleme: 29
evdeki filtre kahve çok az kaldı. granül içiyorum bu ara. bide granül kahveyi de çok seviyorum maalesef:KK43:

ben french pressle demliyorum canım alamazsan aklında bulunsun arada fark olmuyo:)
üstüne makine için kağıt demlik falan gerekirken bunda türk kahvesi gibi döküyosun kolay oluyo.

memurum canım ben. kendi isimle ilgili sınavım:)
Bende french press kullanıyorum.
Makinadan pratik geliyor bana. Tadında pek fark olmuyor. Granül kahveyi eskiden severdim. O zamanlar pek Türk Kahvesi bile içemezdim acı gelirdi tadı. Sonra expresso, filtre kahve vs sevince bıraktım granülü.

Bende french press kullanıyorum.
Makinadan pratik geliyor bana. Tadında pek fark olmuyor. Granül kahveyi eskiden severdim. O zamanlar pek Türk Kahvesi bile içemezdim acı gelirdi tadı. Sonra expresso, filtre kahve vs sevince bıraktım granülü.
inşallah bı gün bende birakcam enerjim 😍 bütün kahveleri çok seviyorum maalesef:(

Kusum sorun tuvaletten cok 2 gundur yemis olmam gibi bence😁 2 gun onceye kadar bagirsaklarim cok duzemli calisiyodu.
Bugünden sonra toparlicam insallah. Biraz disipline etmem gerek kendimi ucunu birakinca kaciyo.Bende french press kullanıyorum.
Kararlı olmak en önemlisi Civcivim aynen kaldığın yerden bozandan devam et çok iyi sonuçlar alacaksın ❤️❤️❤️
Afiyet olsun enerjim 💕 nasılda ağzının tadını bilir 😘😘😘
inşallah bı gün bende birakcam enerjim 😍 bütün kahveleri çok seviyorum maalesef:KK43:
Azaltsan yeter Şamdanım 💕kahve metabolizmayı hızlandıran birşey abartınca herşey kötü 😁 yarıya indirsen şahane olur 🌸🌸🌸

Kararlı olmak en önemlisi Civcivim aynen kaldığın yerden bozandan devam et çok iyi sonuçlar alacaksın ❤️❤️❤️

Afiyet olsun enerjim 💕 nasılda ağzının tadını bilir 😘😘😘

Azaltsan yeter Şamdanım 💕kahve metabolizmayı hızlandıran birşey abartınca herşey kötü 😁 yarıya indirsen şahane olur 🌸🌸🌸

azaltinca kaldıramıyorum tempoyu canım denedim ama minimum üç tane içersen kafam yerinde oluyo. içtiğim çaylar hariç tabi🤦

sınav bitene kadar idare edeyim dedim en son kendime.

sen nasılsın canım 😍

azaltinca kaldıramıyorum tempoyu canım denedim ama minimum üç tane içersen kafam yerinde oluyo. içtiğim çaylar hariç tabi🤦

sınav bitene kadar idare edeyim dedim en son kendime.

sen nasılsın canım 😍
2-3 normal canım çay yerine ıhlamur falan koysan o da olur 🌸🌸🌸 umarım sınavında çok güzel geçer 🌸🌸🌸

Önceden ince miymiş kolları ki?
Nasıl incelir acaba?
Sanmam canım 😁
Vücut tipi ile ilgili ya elma ya kum saati ünlem ❗ işareti gibi üst göbek sırt kolları çok kilolu ama bacakları incecik kalça azcik😁
Mağazaya gitsek kollari olmaz üst kıyafetlerin 😁

Benimde altı dar gelir hep üst bol gelir 😜
Mutlu Cumartesi dilerim canlarım ❤️❤️
Bu hafta ki kilo bildirimim diyet pek yapamadım yoğunluktan sanırım 🎊🎊🎊
Allah'ım bu ne güzel rakam böyle 🥳🥳🥳🥳
Leyla'm idealin de ideali olmuş 😁
49.9 hedef bence 💕
Maşallah sana🧿

Sanmam canım 😁
Vücut tipi ile ilgili ya elma ya kum saati ünlem ❗ işareti gibi üst göbek sırt kolları çok kilolu ama bacakları incecik kalça azcik😁
Mağazaya gitsek kollari olmaz üst kıyafetlerin 😁

Benimde altı dar gelir hep üst bol gelir 😜

Allah'ım bu ne güzel rakam böyle 🥳🥳🥳🥳
Leyla'm idealin de ideali olmuş 😁
49.9 hedef bence 💕
Maşallah sana🧿
Olur balım 49,9 olsun hedefim ❤️❤️❤️

Back