Ya ben takacağım takıyı takacaktım zaten o sorun değil ki ben meblağında da değilim . Bana açıkça 3 yüzük fazla dese tamam derdim zaten diyorum. Ben sevmiyorsunlara girmesine şok oldum.5 binlik tektas uygun mu ? Hem de aşırı.Valla o zaman siz de az zengin degilsiniz masallah.
Siz de bir Patek phillippe takarsiniz ozaman dugune damada
zaten adamı asıl rahatsız eden sızın bırsey ıcın gıttıgınız yerden baska seylerde talep ederek dönmenız :) bende de oyledır alacagım varsa da gıcık olurum almam ondan sogumustur o yoksa mesele para olsa yunan adasında nişan dıyorsunuz bır gecede bınlerce para harcıyor dıyorsunuz mevzu paradan öte tavrınızdan ınce hesaplar yapmanızdan rahatsız olmusYa açıkça fazla dese de sorun etmezdim ki almazdım yarım turu ne olcak. Ama beni sevmiyorsuna girmesi şaşırttı . Bana değer vermediğini hissettim ve buna üzüldüm
Ya ben takacağım takıyı takacaktım zaten o sorun değil ki ben meblağında da değilim . Bana açıkça 3 yüzük fazla dese tamam derdim zaten diyorum. Ben sevmiyorsunlara girmesine şok oldum.
Benim çevreme bana göre evet uygun ben zaten düğün zamanı yenileriz ekstrası olur diye düşünüyordum.
Şimdi 0.30 karatlık bi yüzük 8.000 aşağı değildir sadece tektaştan bahsediyorum tabi pırlantalarında özellikleri var berraklığı vs iyi olan bi yüzük o kadardır bide sen ekstradan bunun tam turu artı Alyansı var bence nişan için abartmışsın karşındakini düşünmelisin ne kadar durumu iyi olsada, bence tek taşını aldır ben evlenme teklifinde aldım nişanda aile arasında oldu ama alyans ve kalın bi bilezik istedim, nişanda ne kadar istemesende bilezik olması gerekir sonra takmasanda olur evlenince istediğini aldırırsın kırmayın birbinizi boşunaMerhaba arkadaşlar . Benim nişanım olacaktı aile arasında. nişanlım bana tek taşla evlenme teklifi etmedi kuyumcuya giderek beraber yüzük alınacak dedi. Kabul ettim ben tek taş sevmiyorum da damla tarzı yüzükler oluyor ya onları seviyorum tek taş yerine onlardan almak istedim . Bilen bilir zaten tek taşa nazaran da daha uygundur fiyatları.
Kuyumcuda 5 bin liralık tek taş yerine geçecek pırlanta damla yüzük bir de 2 bin liralık yarım tur yüzük almak istedim . Artı normal sarı alyanslar olacaktı.
Fakat sözlüm bu alışverişe hazır olmadığını kendisinin sadece normal alyansla aramızda yüzük takacağını düşündüğünü, bu nedenle üstünde o kadar para olmadığını siparişi verip yarın gelip almamız gerektiğini söyledi. Bende nişan için ekstra bilezik vs istemediğimi aile arasında olacağından en temel olanın bu olduğunu bunun zaten yapılması gereken en temel ritüel olduğunu söyledim ve kabul ettim ertesi gün gelir alırız dedim herhangi bir sorun çıkarmadım orada.
Sözlümün anne babası yok kendisi hallediyor herşeyi. Kuyumcudan çıkarken gayet iyiydi ertesi gün ne olduysa artık bilemiyorum beni aradı ve benim onu sevmediğimi düşündüğünü söyledi.
Şimdi ben anormal ve absürd bir şey mi talep ettim arkadaşlar. Anlayamadım neden böyle davrandığını. Benim bildiğim tek taş olur nişanda. Kaldı ki benim aldığım yüzük 0,30 karat tektaş fiyatında bir şey. Yani gayet uygun herkesin alabileceği cinsten.
Not olarak kendisinin durumunun bayağı iyi olduğunu da söyleyeyim. Yani durumu olmasa zaten pırlantaya bile girmezdim.
Öyle yazınca eski konulara bakayım dedim 20 30 yaş farkı diyor, iyi yaşatacak biri diyor. Ee haliyle çok şaşırmadım üç yüzük konusunaCeylan bu hangisi? Dede olan mı?
Ya ceylan zaten zengin koca avındaydı. Bir tane "sugar dady" vardı. O olabilir. Eğer oysa alsın dede kıza. Çok değil.ben çamaşırcıya gidince bile bu rahatlıkla şundan da bundan da diyemiyoruz siz kuyumcuya girince nasıl gaza geldiniz öyleOldukça gereksiz olmuş abartmışsın.
Bu çok fena olurdudamada da saat takılır lütfen es geçmeyelim..
ben adamın yerinde olsam o yüzükleri alır şimdi bana takacağın saati alalım hayatım deyip saatçi de omega yı çakardım:))
Adamın maddi durumu bu kadar iyiyse tutara takılmamıştır zaten. O yüzden bu meblağ az mı- çok mu diye sormanız anlamsız. Zaten herkesin bütçesi farklı, birine göre fazladır, diğerine göre makul.
Bence adam sizin teklif edilmeden birden fazla yüzük seçmenizden, hazırlıklı olmamasına rağmen diğerlerinden vazgeçmeyişinizden, kısacası burada belirttiğiniz gibi “maddi durumu iyi, alabilir, almalı” tavrınızdan dolayı geri adım atmış olabilir.
Haklı ya da haksız demiyorum. Sadece tutardan değil olaya yaklaşımınızdan rahatsız olmuştur diyorum.
Aşk evliliği mi bu arada? Her ikinizin yaklaşımı da aksini hissettirdi bana.
Avdaydı zaten. Acaba o mu? Her türlü zengin sever ceylan.Öyle yazınca eski konulara bakayım dedim 20 30 yaş farkı diyor, iyi yaşatacak biri diyor. Ee haliyle çok şaşırmadım üç yüzük konusuna
5 bin liralık yüzük mu almak istediniz yanlış mi anladım?Merhaba arkadaşlar . Benim nişanım olacaktı aile arasında. nişanlım bana tek taşla evlenme teklifi etmedi kuyumcuya giderek beraber yüzük alınacak dedi. Kabul ettim ben tek taş sevmiyorum da damla tarzı yüzükler oluyor ya onları seviyorum tek taş yerine onlardan almak istedim . Bilen bilir zaten tek taşa nazaran da daha uygundur fiyatları.
Kuyumcuda 5 bin liralık tek taş yerine geçecek pırlanta damla yüzük bir de 2 bin liralık yarım tur yüzük almak istedim . Artı normal sarı alyanslar olacaktı.
Fakat sözlüm bu alışverişe hazır olmadığını kendisinin sadece normal alyansla aramızda yüzük takacağını düşündüğünü, bu nedenle üstünde o kadar para olmadığını siparişi verip yarın gelip almamız gerektiğini söyledi. Bende nişan için ekstra bilezik vs istemediğimi aile arasında olacağından en temel olanın bu olduğunu bunun zaten yapılması gereken en temel ritüel olduğunu söyledim ve kabul ettim ertesi gün gelir alırız dedim herhangi bir sorun çıkarmadım orada.
Sözlümün anne babası yok kendisi hallediyor herşeyi. Kuyumcudan çıkarken gayet iyiydi ertesi gün ne olduysa artık bilemiyorum beni aradı ve benim onu sevmediğimi düşündüğünü söyledi.
Şimdi ben anormal ve absürd bir şey mi talep ettim arkadaşlar. Anlayamadım neden böyle davrandığını. Benim bildiğim tek taş olur nişanda. Kaldı ki benim aldığım yüzük 0,30 karat tektaş fiyatında bir şey. Yani gayet uygun herkesin alabileceği cinsten.
Not olarak kendisinin durumunun bayağı iyi olduğunu da söyleyeyim. Yani durumu olmasa zaten pırlantaya bile girmezdim.