Diğer yorumlara bakınca ben de tavırdan rahatsız olduğunu düşündüm. Konu sahibi hala çok parası var ben az bile istedim düşüncesinde.Adamın maddi durumu bu kadar iyiyse tutara takılmamıştır zaten. O yüzden bu meblağ az mı- çok mu diye sormanız anlamsız. Zaten herkesin bütçesi farklı, birine göre fazladır, diğerine göre makul.
Bence adam sizin teklif edilmeden birden fazla yüzük seçmenizden, hazırlıklı olmamasına rağmen diğerlerinden vazgeçmeyişinizden, kısacası burada belirttiğiniz gibi “maddi durumu iyi, alabilir, almalı” tavrınızdan dolayı geri adım atmış olabilir.
Haklı ya da haksız demiyorum. Sadece tutardan değil olaya yaklaşımınızdan rahatsız olmuştur diyorum.
Aşk evliliği mi bu arada? Her ikinizin yaklaşımı da aksini hissettirdi bana.
Bana zaten dese ki tek taş ve alyans yeter ona da tamam derdim . Benim zaten kendi pırlantalarım takılarım var. Ben onda değilim ki. Bunu kendisi de biliyordu. Benim yaşam standartlarımı biliyor yani. Ama bişe demezdim . Kendisinin beni sevmiyorsuna çevirmesine üzüldüm .Bu konuda herkesten farklı düşünüyorum galiba.
Sonuçta tek taş alsa daha pahalı alacakmış.
Ben olsam ben de sen beni sevmiyorsun derim.
Bana çok tuhaf geldi açıkçası.
Sadece parası var diye 30 yaş büyük adama niyetlenen senin için nasıl normal oluyor? Adam için sakız parasıdır orası ayrı.Allah aşkına 7 bin liralık yüzüğün neresi şeymalık neresi premseslik ???
Yani 3 bin lira maaşla çalışan birisi için çok gelebilir de benim içinde çevrem için de normal altı kalıyor. Ben hepsini belirttim zaten . Ben kendisi alsa en az 15 20 binlik bişe beklerdim zaten en az. Ama bana bıraktığından tevazu göstermek istedim .
Nasıl ki asgari ücretli biriyle evlenirken tek taş istememek tevazu olur benim evleneceğim şahıs için de 7 binlik yüzük cidden tevazu idi.
Borçla alınmayacaktı kendisi 38 yaşında hali vakti yerinde birisi.Sözde sadece alyans ve tektas takılır hadı pırlanta ıstedınız düşük karatlı 2 bınede var 5 bın cok annesı babası olmayan herseyı kendı ustlenmıs bı gence zaten suan yaptıgınız masraflar ılerde sızden cıkacak evlwnınce o borc sızınle odenecek.
Ağlamayın ya. tek taşlar kurban olsun sizeBana zaten dese ki tek taş ve alyans yeter ona da tamam derdim . Benim zaten kendi pırlantalarım takılarım var. Ben onda değilim ki. Bunu kendisi de biliyordu. Benim yaşam standartlarımı biliyor yani. Ama bişe demezdim . Kendisinin beni sevmiyorsuna çevirmesine üzüldüm .
Ve sanırım bu yüzden kendisiyle evlenmeyeceğim. Kaç saat ağladım çok üzüldüm. Telefonlarına bakmıyorum
Merhaba arkadaşlar . Benim nişanım olacaktı aile arasında. nişanlım bana tek taşla evlenme teklifi etmedi kuyumcuya giderek beraber yüzük alınacak dedi. Kabul ettim ben tek taş sevmiyorum da damla tarzı yüzükler oluyor ya onları seviyorum tek taş yerine onlardan almak istedim . Bilen bilir zaten tek taşa nazaran da daha uygundur fiyatları.
Kuyumcuda 5 bin liralık tek taş yerine geçecek pırlanta damla yüzük bir de 2 bin liralık yarım tur yüzük almak istedim . Artı normal sarı alyanslar olacaktı.
Fakat sözlüm bu alışverişe hazır olmadığını kendisinin sadece normal alyansla aramızda yüzük takacağını düşündüğünü, bu nedenle üstünde o kadar para olmadığını siparişi verip yarın gelip almamız gerektiğini söyledi. Bende nişan için ekstra bilezik vs istemediğimi aile arasında olacağından en temel olanın bu olduğunu bunun zaten yapılması gereken en temel ritüel olduğunu söyledim ve kabul ettim ertesi gün gelir alırız dedim herhangi bir sorun çıkarmadım orada.
Sözlümün anne babası yok kendisi hallediyor herşeyi. Kuyumcudan çıkarken gayet iyiydi ertesi gün ne olduysa artık bilemiyorum beni aradı ve benim onu sevmediğimi düşündüğünü söyledi.
Şimdi ben anormal ve absürd bir şey mi talep ettim arkadaşlar. Anlayamadım neden böyle davrandığını. Benim bildiğim tek taş olur nişanda. Kaldı ki benim aldığım yüzük 0,30 karat tektaş fiyatında bir şey. Yani gayet uygun herkesin alabileceği cinsten.
Not olarak kendisinin durumunun bayağı iyi olduğunu da söyleyeyim. Yani durumu olmasa zaten pırlantaya bile girmezdim.
Bu arada bana çok çelişkili geldiniz. Hayatı bu kadar hızlı yaşamanız, bir yandan otuz yaş farkına ragmen sırf iyi yaşatacak biri aramanız ve buna ragmen pırlantalarım altınları im var hayat şartlarım çok iyi demeniz garip. Eleştirmek ve alay etmek istemiyorum yani amacım bu degil ama uydurma rahatsızlığınız olabilir mi? Yanlış bilmiyorsam mitomani deniliyorduBana zaten dese ki tek taş ve alyans yeter ona da tamam derdim . Benim zaten kendi pırlantalarım takılarım var. Ben onda değilim ki. Bunu kendisi de biliyordu. Benim yaşam standartlarımı biliyor yani. Ama bişe demezdim . Kendisinin beni sevmiyorsuna çevirmesine üzüldüm .
Ve sanırım bu yüzden kendisiyle evlenmeyeceğim. Kaç saat ağladım çok üzüldüm. Telefonlarına bakmıyorum
Ben o adamla da parası için düşünmemiştim. O konumu okursanız evlenmek isteme sebeplerimi yazmıştım. Manevi boşluktu maddi değil. Açıp orda yazdıklarımı okuyun lütfen burda gerçek dışı yorumlar yapmak yerine.Sadece parası var diye 30 yaş büyük adama niyetlenen senin için nasıl normal oluyor? Adam için sakız parasıdır orası ayrı.
Arkadaşım o konumu okuyunuz maddi durum değildi asıl evlenme isteğim 30 yaş büyük insanla . Bunu belirtmiştim zatenBu arada bana çok çelişkili geldiniz. Hayatı bu kadar hızlı yaşamanız, bir yandan otuz yaş farkına ragmen sırf iyi yaşatacak biri aramanız ve buna ragmen pırlantalarım altınları im var hayat şartlarım çok iyi demeniz garip. Eleştirmek ve alay etmek istemiyorum yani amacım bu degil ama uydurma rahatsızlığınız olabilir mi? Yanlış bilmiyorsam mitonomi deniliyordu
Ben Bi alyans birde tektaş almıştım ama pırlanta değil o da altınMerhaba arkadaşlar . Benim nişanım olacaktı aile arasında. nişanlım bana tek taşla evlenme teklifi etmedi kuyumcuya giderek beraber yüzük alınacak dedi. Kabul ettim ben tek taş sevmiyorum da damla tarzı yüzükler oluyor ya onları seviyorum tek taş yerine onlardan almak istedim . Bilen bilir zaten tek taşa nazaran da daha uygundur fiyatları.
Kuyumcuda 5 bin liralık tek taş yerine geçecek pırlanta damla yüzük bir de 2 bin liralık yarım tur yüzük almak istedim . Artı normal sarı alyanslar olacaktı.
Fakat sözlüm bu alışverişe hazır olmadığını kendisinin sadece normal alyansla aramızda yüzük takacağını düşündüğünü, bu nedenle üstünde o kadar para olmadığını siparişi verip yarın gelip almamız gerektiğini söyledi. Bende nişan için ekstra bilezik vs istemediğimi aile arasında olacağından en temel olanın bu olduğunu bunun zaten yapılması gereken en temel ritüel olduğunu söyledim ve kabul ettim ertesi gün gelir alırız dedim herhangi bir sorun çıkarmadım orada.
Sözlümün anne babası yok kendisi hallediyor herşeyi. Kuyumcudan çıkarken gayet iyiydi ertesi gün ne olduysa artık bilemiyorum beni aradı ve benim onu sevmediğimi düşündüğünü söyledi.
Şimdi ben anormal ve absürd bir şey mi talep ettim arkadaşlar. Anlayamadım neden böyle davrandığını. Benim bildiğim tek taş olur nişanda. Kaldı ki benim aldığım yüzük 0,30 karat tektaş fiyatında bir şey. Yani gayet uygun herkesin alabileceği cinsten.
Not olarak kendisinin durumunun bayağı iyi olduğunu da söyleyeyim. Yani durumu olmasa zaten pırlantaya bile girmezdim.
Aynen keşke söyleseydi madem. Hem bir şey söylemeden beni götürdü kendin seç dedi. Hem de suçlu ben oldum anlamadım bu işi.
Ben tek taşı beceremem bilmem öyle işleri sana bıraktım dedi sonra da böyle yaptı.
Ki cidden 5 binlik bi tek taş aşırı uygun ya.
Açtığın konuda iyi yaşatacak biri yazıyordu yorumlara bakmadımArkadaşım o konumu okuyunuz maddi durum değildi asıl evlenme isteğim 30 yaş büyük insanla . Bunu belirtmiştim zaten