7000 tl lik altın çok mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende tek taş sozumde takıldı bırde bılezık takıldı .
nısanda 2 set takıldı
kayınpederım aşırı zengın bır adam baya baya zengın hatta buyuk sozlerde verdı sunu yapcam bunu yapıcam dıye
ben asla bırsey ıstemedım cunku para onun oglan onun kocam kocaman adam meslegı var para kazanıyor parası onun onla ne yapacagına neyı alacagına kendı karar verır ben ona karısırsam oda bana karısır ne ben ona karısayım ne o bana karıssın herkes kendısı butcesıne gore harcamasını yapsın evlılık bır omur boyu surecek omur boyu zaten alır hesabınız zaten ortak olacak ama dugunde ekstra ekstra ıstemek ayıp ınsanlar ozellıkle nişan yapıyor anlasıyormuyuz beklentımız ne dıye gormek ıcın zaten sıze uymuyorsa evlenmezsınız
bırde mesela buzdolabı almak ıcın bırlıkte cıktıgınızda cıkmısken hem buzdolabı hem su hem ev hem araba da alalım madem almaya alıyorken demezsınız ne alacaksanız alır gelırsınız :) onu demek ıstıyorum

Sevmediğinizi düşünmesinin nedeninin 7000 liralık masrafla ilgili olduğunu belirtti mi size. Böyle gönderme falan yaptı mı. Söylediğiniz biri için evet tepkisi garip

Bir de arabanın markasını sansürlemenize gerek yok gidip porşe alacak değiliz

Ben biliyorum bu taktiği beni sevmiyorsundan girecek sen de vicdan yapıp vazgeçeceksin sakın vazgeçme onun silahıyla yürü asıl sen sevmiyorsun sevdiğin kadına yaptığın harcama bu kadar mı gözüne geliyor de

Durum iyi diye adamın tepesine binmek bana doğru gelmiyor.
Benim eşim de maddi olarak baya sağlamdır.. Almış yüzüğünü evlenme teklifi etti. Gittik 1 çift alyans aldık beraber, ben onunkini o da benimkini. Oldu bitti. Yok karatı şu yok onu alsaydı şu kadar olacaktı ben aynı ederde 2 tane beğendim falan. Bunlar hiç hoş değil.

Son düzenleme:
Bana eşimin aldığı epi tupu 3 yüzük var, bir tektaş ilk tanıştığımızda sevgiliyken almıştı, daha sonra nişanda normal 2 alyans ve 5 taş yüzük aldı, fiyatlarınıda bilmem

Aynen keşke söyleseydi madem. Hem bir şey söylemeden beni götürdü kendin seç dedi. Hem de suçlu ben oldum anlamadım bu işi.
Ben tek taşı beceremem bilmem öyle işleri sana bıraktım dedi sonra da böyle yaptı.
Ki cidden 5 binlik bi tek taş aşırı uygun ya.

Az tutmuş seninki 7000 ne ayol 70 binlik bak (!).......

abartmışsın durumu olabilir ama nişan için 7000 tl çok benim düşüncem nişanlın ertesi gün arayıp sevmediğini düşündüğünü söylemiş çünkü senin onu düşünmeden bu kadar abartman işi farklı hissettirmiş ona kuyumcuya gitmeden konuşmadınız mı bu meseleyi bütçesini falan

damada da saat takılır lütfen es geçmeyelim..
ben adamın yerinde olsam o yüzükleri alır şimdi bana takacağın saati alalım hayatım deyip saatçi de omega yı çakardım:))

Ya açıkça fazla dese de sorun etmezdim ki almazdım yarım turu ne olcak. Ama beni sevmiyorsuna girmesi şaşırttı . Bana değer vermediğini hissettim ve buna üzüldüm

Bana meblağ da vermedi ki kendisi beraber beğenelim ben anlamıyorum senin istediğin gibi olsun dedi . Ben hatta çok isterik görünmeyim diye uygun fiyatlı seçtim . 1 karat vardı yarımı seçtim
Allah razi olsun :))

Ne kadar zengin olursa olsun kuyumcuya gidip ondan ondan seçiyorum davranışı hoş değil
Kimse zenginliğini sizin yolunuza sermek zorunda da değil
Büyük ihtimalle davranışınız rahatsız etti ve param için diye geçti aklından, sevilmediğini düşündü

Bence sadece alyans yeter. Tektaşı zaten alyans yasa baiaka bi yüzükle evlenince takacaksın. Daha güzel modelleri çokar sen evleninxeue kadar

Evet aslında hepsi elmastır, pırlanta kesimin adıdır. Çok çok iyi bilinmedik yerden de gözü kapalı pırlanta alınmamalıdır Türkiye’de , katılıyorum.

Zaten yunan adasında yapılacaktı nişan aile arasında yani ben buna şaşırıyorum ya işte

Adamın maddi durumu bu kadar iyiyse tutara takılmamıştır zaten. O yüzden bu meblağ az mı- çok mu diye sormanız anlamsız. Zaten herkesin bütçesi farklı, birine göre fazladır, diğerine göre makul.

Bence adam sizin teklif edilmeden birden fazla yüzük seçmenizden, hazırlıklı olmamasına rağmen diğerlerinden vazgeçmeyişinizden, kısacası burada belirttiğiniz gibi “maddi durumu iyi, alabilir, almalı” tavrınızdan dolayı geri adım atmış olabilir.

Haklı ya da haksız demiyorum. Sadece tutardan değil olaya yaklaşımınızdan rahatsız olmuştur diyorum.

Aşk evliliği mi bu arada? Her ikinizin yaklaşımı da aksini hissettirdi bana.

5 binlik tektas uygun mu ? Hem de aşırı.Valla o zaman siz de az zengin degilsiniz masallah.

Siz de bir Patek phillippe takarsiniz ozaman dugune damada

Siz bu adamı ne kadar süredir tanıyorsunuz? Zengin olduğuna emin misiniz? Seçtiğiniz takımarın tutarı bahsettiğiniz adam için fazla değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…