Sevmediğinizi düşünmesinin nedeninin 7000 liralık masrafla ilgili olduğunu belirtti mi size. Böyle gönderme falan yaptı mı. Söylediğiniz biri için evet tepkisi garipArkadaşlar yorumlarınızı gerçekten varlıklı bir adam için yapınız . Ben belirttim zaten çok varlıklı olduğunu yaptığı hareket varlıklı bir adama göre normal gelmedi bana . Bu insanın altında por..he marka arabası binaları falan var. Ben bu adama göre normal değil diyorum ben .
Ben biliyorum bu taktiği beni sevmiyorsundan girecek sen de vicdan yapıp vazgeçeceksin sakın vazgeçme onun silahıyla yürü asıl sen sevmiyorsun sevdiğin kadına yaptığın harcama bu kadar mı gözüne geliyor deMerhaba arkadaşlar . Benim nişanım olacaktı aile arasında. nişanlım bana tek taşla evlenme teklifi etmedi kuyumcuya giderek beraber yüzük alınacak dedi. Kabul ettim ben tek taş sevmiyorum da damla tarzı yüzükler oluyor ya onları seviyorum tek taş yerine onlardan almak istedim . Bilen bilir zaten tek taşa nazaran da daha uygundur fiyatları.
Kuyumcuda 5 bin liralık tek taş yerine geçecek pırlanta damla yüzük bir de 2 bin liralık yarım tur yüzük almak istedim . Artı normal sarı alyanslar olacaktı.
Fakat sözlüm bu alışverişe hazır olmadığını kendisinin sadece normal alyansla aramızda yüzük takacağını düşündüğünü, bu nedenle üstünde o kadar para olmadığını siparişi verip yarın gelip almamız gerektiğini söyledi. Bende nişan için ekstra bilezik vs istemediğimi aile arasında olacağından en temel olanın bu olduğunu bunun zaten yapılması gereken en temel ritüel olduğunu söyledim ve kabul ettim ertesi gün gelir alırız dedim herhangi bir sorun çıkarmadım orada.
Sözlümün anne babası yok kendisi hallediyor herşeyi. Kuyumcudan çıkarken gayet iyiydi ertesi gün ne olduysa artık bilemiyorum beni aradı ve benim onu sevmediğimi düşündüğünü söyledi.
Şimdi ben anormal ve absürd bir şey mi talep ettim arkadaşlar. Anlayamadım neden böyle davrandığını. Benim bildiğim tek taş olur nişanda. Kaldı ki benim aldığım yüzük 0,30 karat tektaş fiyatında bir şey. Yani gayet uygun herkesin alabileceği cinsten.
Not olarak kendisinin durumunun bayağı iyi olduğunu da söyleyeyim. Yani durumu olmasa zaten pırlantaya bile girmezdim.
Aynen keşke söyleseydi madem. Hem bir şey söylemeden beni götürdü kendin seç dedi. Hem de suçlu ben oldum anlamadım bu işi.Bence öncelikle size net bütçesini söylemeliymiş. Aklınızda bi rakam ile gidip o rakam çerçevesinde alışveriş yapmaşıydınız. Sorunda çıkmazdı.
Mesela benim nişan alışverişimde 5 bin ₺ bütçesi vardı. Kuyumcuya gittik ve o bütçenin dışına çıkmadan istediğimi aldım.
Az tutmuş seninki 7000 ne ayol 70 binlik bak (!).......Merhaba arkadaşlar . Benim nişanım olacaktı aile arasında. nişanlım bana tek taşla evlenme teklifi etmedi kuyumcuya giderek beraber yüzük alınacak dedi. Kabul ettim ben tek taş sevmiyorum da damla tarzı yüzükler oluyor ya onları seviyorum tek taş yerine onlardan almak istedim . Bilen bilir zaten tek taşa nazaran da daha uygundur fiyatları.
Kuyumcuda 5 bin liralık tek taş yerine geçecek pırlanta damla yüzük bir de 2 bin liralık yarım tur yüzük almak istedim . Artı normal sarı alyanslar olacaktı.
Fakat sözlüm bu alışverişe hazır olmadığını kendisinin sadece normal alyansla aramızda yüzük takacağını düşündüğünü, bu nedenle üstünde o kadar para olmadığını siparişi verip yarın gelip almamız gerektiğini söyledi. Bende nişan için ekstra bilezik vs istemediğimi aile arasında olacağından en temel olanın bu olduğunu bunun zaten yapılması gereken en temel ritüel olduğunu söyledim ve kabul ettim ertesi gün gelir alırız dedim herhangi bir sorun çıkarmadım orada.
Sözlümün anne babası yok kendisi hallediyor herşeyi. Kuyumcudan çıkarken gayet iyiydi ertesi gün ne olduysa artık bilemiyorum beni aradı ve benim onu sevmediğimi düşündüğünü söyledi.
Şimdi ben anormal ve absürd bir şey mi talep ettim arkadaşlar. Anlayamadım neden böyle davrandığını. Benim bildiğim tek taş olur nişanda. Kaldı ki benim aldığım yüzük 0,30 karat tektaş fiyatında bir şey. Yani gayet uygun herkesin alabileceği cinsten.
Not olarak kendisinin durumunun bayağı iyi olduğunu da söyleyeyim. Yani durumu olmasa zaten pırlantaya bile girmezdim.
abartmışsın durumu olabilir ama nişan için 7000 tl çok benim düşüncem nişanlın ertesi gün arayıp sevmediğini düşündüğünü söylemiş çünkü senin onu düşünmeden bu kadar abartman işi farklı hissettirmiş ona kuyumcuya gitmeden konuşmadınız mı bu meseleyi bütçesini falanMerhaba arkadaşlar . Benim nişanım olacaktı aile arasında. nişanlım bana tek taşla evlenme teklifi etmedi kuyumcuya giderek beraber yüzük alınacak dedi. Kabul ettim ben tek taş sevmiyorum da damla tarzı yüzükler oluyor ya onları seviyorum tek taş yerine onlardan almak istedim . Bilen bilir zaten tek taşa nazaran da daha uygundur fiyatları.
Önceki konunuzda da baget düşünmüşsünüz sanki tektaştan daha uygunmuş gibiBaget kesimler daha pahalı olur.
Tektaş(veya onun yerine ne takmak istiyorsanız) artı alyans alınır nişan için. Araya yarım tur bir şeyler sıkıştırmaya gerek var mıydı? Durumu iyi olabilir ama her şeyi kendi yapıyormuş ne kadar iyi ayrıca? Düğün zamanı her şey üst üste bindiği için çok masraf gelmiş olabilir.
Ayrıca alyansın ona takılacak tekini de siz almanız gerekiyor. Adetler sonuçta değil mi? :)
Bence haklısınız. Tektaş zaten evlilik teklifi aşamasında alınan ve düğün esnasında maliyetlere eklenmeyen bir şey. Ama sizin eş adayınız bunu o zaman almadığı için sanki çok pahalıymış gibi bir izlenim çıkarıyor ortaya. Bence almayarak ilk başta çakallık etmiş.
Ayrıca bazı arkadaşlar çok para diyip kendi düğünleriyle eşleştirmiş ama altın fiyatlarının son 1 yılda geldiği noktayı düşünmek lazım. Bana çok normal geldi.
Sadece yarım tur yüzük fazla düşünülebilir 3 yüzük gereksiz çünkü.
Allah razi olsun :))Bana meblağ da vermedi ki kendisi beraber beğenelim ben anlamıyorum senin istediğin gibi olsun dedi . Ben hatta çok isterik görünmeyim diye uygun fiyatlı seçtim . 1 karat vardı yarımı seçtim
Arkadaşlar yorumlarınızı gerçekten varlıklı bir adam için yapınız . Ben belirttim zaten çok varlıklı olduğunu yaptığı hareket varlıklı bir adama göre normal gelmedi bana . Bu insanın altında por..he marka arabası binaları falan var. Ben bu adama göre normal değil diyorum ben .
pırlanta dıye hepınız kanıyorsunuz en sacma sey turkıyedekı pırlantalar alt tasın ustune pırlanta tozundan ust katman yapıstırma yahualemsınız bes para etmez tası dunyanın parasına satıyorlar onun yerıne altın alın madem dunyanın her yerınde herzaman kıymetlıdır her donemde asla kıymetı dusmez
pırlanta nedır ısık yansıması fazla olsun dıye degısık sekılde kesılmıs tastır
Porsche var ama annesi babası yok düğünü biz yapıyoruz diye belirtiyorsunuz. Porschesi olan adam zaten gösteriş için ünlü otellerde yapar düğünü, markalı takılar alır. Bir tutarsızlık var ya konuda ya da adamda.
Aynen keşke söyleseydi madem. Hem bir şey söylemeden beni götürdü kendin seç dedi. Hem de suçlu ben oldum anlamadım bu işi.
Ben tek taşı beceremem bilmem öyle işleri sana bıraktım dedi sonra da böyle yaptı.
Ki cidden 5 binlik bi tek taş aşırı uygun ya.