7000 tl lik altın çok mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zaten adamı asıl rahatsız eden sızın bırsey ıcın gıttıgınız yerden baska seylerde talep ederek dönmenız :) bende de oyledır alacagım varsa da gıcık olurum almam ondan sogumustur o yoksa mesele para olsa yunan adasında nişan dıyorsunuz bır gecede bınlerce para harcıyor dıyorsunuz mevzu paradan öte tavrınızdan ınce hesaplar yapmanızdan rahatsız olmus
Evet bakınca ince hesap gibi duruyor lakin sana bırakıyorum sen seç diyen benimle alışveriş öncesi bütçe vs konuşmayan ne alınacak diye bile konuşmayan sadece benim talebime bırakan bir adam için abes duruyor.
Sanırım birileri ile konuştu ve dolduruşa geldi. Çünkü dün kuyumcudan çıkarken böyle değildi.

Arkadaşlar yorumlarınızı gerçekten varlıklı bir adam için yapınız . Ben belirttim zaten çok varlıklı olduğunu yaptığı hareket varlıklı bir adama göre normal gelmedi bana . Bu insanın altında por..he marka arabası binaları falan var. Ben bu adama göre normal değil diyorum ben .
Altında öyle bir araba olan bi yemeğe 500 lira döken adam, istediğinizi bildiği halde bi tektaş alıp getirmiyorsa evet sizi el üstünde tutmuyor demektir. Böyle birine kuyumcularda emrivakiyle tektaş aldırsanız da el üstünde tutulmazsınız

Merhaba arkadaşlar . Benim nişanım olacaktı aile arasında. nişanlım bana tek taşla evlenme teklifi etmedi kuyumcuya giderek beraber yüzük alınacak dedi. Kabul ettim ben tek taş sevmiyorum da damla tarzı yüzükler oluyor ya onları seviyorum tek taş yerine onlardan almak istedim . Bilen bilir zaten tek taşa nazaran da daha uygundur fiyatları.
Kuyumcuda 5 bin liralık tek taş yerine geçecek pırlanta damla yüzük bir de 2 bin liralık yarım tur yüzük almak istedim . Artı normal sarı alyanslar olacaktı.
Fakat sözlüm bu alışverişe hazır olmadığını kendisinin sadece normal alyansla aramızda yüzük takacağını düşündüğünü, bu nedenle üstünde o kadar para olmadığını siparişi verip yarın gelip almamız gerektiğini söyledi. Bende nişan için ekstra bilezik vs istemediğimi aile arasında olacağından en temel olanın bu olduğunu bunun zaten yapılması gereken en temel ritüel olduğunu söyledim ve kabul ettim ertesi gün gelir alırız dedim herhangi bir sorun çıkarmadım orada.
Sözlümün anne babası yok kendisi hallediyor herşeyi. Kuyumcudan çıkarken gayet iyiydi ertesi gün ne olduysa artık bilemiyorum beni aradı ve benim onu sevmediğimi düşündüğünü söyledi.
Şimdi ben anormal ve absürd bir şey mi talep ettim arkadaşlar. Anlayamadım neden böyle davrandığını. Benim bildiğim tek taş olur nişanda. Kaldı ki benim aldığım yüzük 0,30 karat tektaş fiyatında bir şey. Yani gayet uygun herkesin alabileceği cinsten.
Not olarak kendisinin durumunun bayağı iyi olduğunu da söyleyeyim. Yani durumu olmasa zaten pırlantaya bile girmezdim.
durumu iyi diye sömürülür mü insan yüzükler buysa diğerlerinde ne seçicen merak ettim :KK70:

Evet bakınca ince hesap gibi duruyor lakin sana bırakıyorum sen seç diyen benimle alışveriş öncesi bütçe vs konuşmayan ne alınacak diye bile konuşmayan sadece benim talebime bırakan bir adam için abes duruyor.
Sanırım birileri ile konuştu ve dolduruşa geldi. Çünkü dün kuyumcudan çıkarken böyle değildi.

Yok birileri ile konuşmadan bile bozulmuş adam. Muhakkak nakit vermesi gerekmez ki.. kredi kartı ile rahatlıkla ödemeyi yapardı eğer almak istemiş olsaydı.

Biz nişan alışverişinde sadece alyans almıştık onun öncesinde altın bir tektaş ile evlenme teklifi etmişti ki beklemiyordum eşimin ailesi kendileri isteklerine göre altın almışlar bilezik set vs onları taktılar sormadılar ben de istemedim doğru olanda bu siz bir nişan için nerdeyse bütün parmaklara yüzük istemişsiniz hem de pırlanta ne gerek var

hayır adam cok net aslında konunuzda demıssınız kı yuzuk almaya kuyumcuya gıdelım demıs sız orda baska seylerde ısteyınce oda kendı aramızda alyans takarız dıye dusunmustum demıs

yanı sızınle konusmus ona ragmen sız taleplerınızı bıldırmıssınız :)

sdaha once evlenmıs sızden 25 yas buyuk bırdaha evlenmeyı dusunmeyen ama cocuk dusunen bır adam sızınle evlenmeyı secmıs sızınle aynı evde yasamak ıstemıs yanı baya bırseyler yasamıs yuz goz olmus muhattap olmus kendısını tanımıssınız kuyumcuya gıdıp yuzuk secıcez de demıs ne bakacagınız da bellı :)

benden daha ıyı tanıyor olmanız lazım ama bız soyluyoruz sıze adamın neye sinir oldugunu farkında mısınız ? :)

bence acık acık konusun evlılıkten gelecekten beklentınız ne bosanmak ıcın kımse evlenmez nısan falan olmadan konusun derım bellıkı goruslerınız pek uymuyor bukadar kucuk seyler aranızda sorun oluyorsa evlılık bambaska bırsey gercekten zorlanırsınız

Bana da istekleriniz fazla geldi.Evlenme teklifi etmiş olsaydi kendi begenip alacakti bir yüzüğü.Siz bir nişan için 3 yüzük istemişsiniz ve olması gereken olarak adlandırmışsınız.

Ya ceylan zaten zengin koca avındaydı. Bir tane "sugar dady" vardı. O olabilir. Eğer oysa alsın dede kıza. Çok değil. 😁
Ben onla ayrıldığımı yazmıştım. Onu da okusaydınız keşke. Madem bu kadar araştırma içindesiniz . Bu tavrınız hiç hoş değil

hayır adam cok net aslında konunuzda demıssınız kı yuzuk almaya kuyumcuya gıdelım demıs sız orda baska seylerde ısteyınce oda kendı aramızda alyans takarız dıye dusunmustum demıs

yanı sızınle konusmus ona ragmen sız taleplerınızı bıldırmıssınız :)

sdaha once evlenmıs sızden 25 yas buyuk bırdaha evlenmeyı dusunmeyen ama cocuk dusunen bır adam sızınle evlenmeyı secmıs sızınle aynı evde yasamak ıstemıs yanı baya bırseyler yasamıs yuz goz olmus muhattap olmus kendısını tanımıssınız kuyumcuya gıdıp yuzuk secıcez de demıs ne bakacagınız da bellı :)

benden daha ıyı tanıyor olmanız lazım ama bız soyluyoruz sıze adamın neye sinir oldugunu farkında mısınız ? :)

bence acık acık konusun evlılıkten gelecekten beklentınız ne bosanmak ıcın kımse evlenmez nısan falan olmadan konusun derım bellıkı goruslerınız pek uymuyor bukadar kucuk seyler aranızda sorun oluyorsa evlılık bambaska bırsey gercekten zorlanırsınız
Bu adam o adam değil yalnız arkadaşım. Ben onla evleniyorum diye bir cümle kurdummu ? O benim 6 ay önce açtığım bir konuydu.

Nişanda takı olsun ya da olmasın 7000 çok fazla . Durumu var diye de 7000 ilk yüzük istenmez . O parayı daha sonra başka ihtiyaçlara kullanırsınız . Şimdi alsanız da ilerde çok pişman olacaksınız keşke o kadar para verdirmeseydim diye ...

Bu adam o adam değil yalnız arkadaşım. Ben onla evleniyorum diye bir cümle kurdummu ? O benim 6 ay önce açtığım bir konuydu.
:işsiz: sızın ısınıze akıl sır ermez gercekten ıcınızden nasıl gelıyorsa oyle yapmaya devam edın ne dıyeyım
ıyı sanslar mutluluklar

Bu konuda herkesten farklı düşünüyorum galiba.
Sonuçta tek taş alsa daha pahalı alacakmış.
Ben olsam ben de sen beni sevmiyorsun derim.
Bana çok tuhaf geldi açıkçası.

Tektaşım çakma 800 tl lik :KK70: 9 senelik evliyim nerdeyse, kocamın çok iyi kazandığı zamanlar da oldu ama hiiççç böyle isteklerim olmadı. Ben zaten karat marat anlamam.. Saftirik miyim neyim :KK43:

Ben onla ayrıldığımı yazmıştım. Onu da okusaydınız keşke. Madem bu kadar araştırma içindesiniz . Bu tavrınız hiç hoş değil
Soruyorum işte
Bunlar hep "Şeyma subaşı sendromu" adet adet demişsin de hangi premsesliğin adeti bunlar?

Soruyorum işte

Bunlar hep "Şeyma subaşı sendromu" adet adet demişsin de hangi premsesliğin adeti bunlar?
Allah aşkına 7 bin liralık yüzüğün neresi şeymalık neresi premseslik ???
Yani 3 bin lira maaşla çalışan birisi için çok gelebilir de benim içinde çevrem için de normal altı kalıyor. Ben hepsini belirttim zaten . Ben kendisi alsa en az 15 20 binlik bişe beklerdim zaten en az. Ama bana bıraktığından tevazu göstermek istedim .
Nasıl ki asgari ücretli biriyle evlenirken tek taş istememek tevazu olur benim evleneceğim şahıs için de 7 binlik yüzük cidden tevazu idi.

Bence normal Canım ve nisanlimin durumuda var diyorsun. Onu zorlamayacağını biliyorsun beni sevmiyorsun demesi bence duygu sömürüsü olmuş biraz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X