7000 tl lik altın çok mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceki konunuzda da baget düşünmüşsünüz sanki tektaştan daha uygunmuş gibi Baget kesimler daha pahalı olur.
Tektaş(veya onun yerine ne takmak istiyorsanız) artı alyans alınır nişan için. Araya yarım tur bir şeyler sıkıştırmaya gerek var mıydı? Durumu iyi olabilir ama her şeyi kendi yapıyormuş ne kadar iyi ayrıca? Düğün zamanı her şey üst üste bindiği için çok masraf gelmiş olabilir.
Ayrıca alyansın ona takılacak tekini de siz almanız gerekiyor. Adetler sonuçta değil mi? :)

Böyle yapınca kiymet bilmiyorlar galiba
kıymetın parayla veya ıstemekle ıstememekle alakası oldugunu dusunmuyorum
ıyı aıle terbıyesı almıs bır erkek evlenecegı kadını zaten hayat boyu uzmez hanı kralıce tarafından buyutulmus bır erkek esıne prenses gıbı davranır meselesı gıbı... o bambaska

sunu aldırdım bunu yaptırdım deyıp cok acı seyler yasayıp bosanan terk edılenlerde var yanı ıstedıgı herseyı yaptıran herkesın mutlu olması gerekırdı :) parayla kıymet bılınseydı

evlenecegım adamın evlenınce ısı bıtmıyor asıl ondan sonra baslıyor para lazım yanı olabıldıgınce para kalmalı borclandırıp zorlayıp sonra sıkıntı yasayacagıma parası olabıldıgınce dursun bırıksın bol bol yasayalım dıye dusunmek uzun vadede daha guzel sonuc verır

Bu tarz hassas durumlarda harcanacak meblag az cok bilinir kuyumcuya girilmeden.Siz 5 binden acmissiniz kapiyi.Belki bu rahatsiz etti karsi taeafi.Belki degil oyle hatta.

Arkadaşlar yorumlarınızı gerçekten varlıklı bir adam için yapınız . Ben belirttim zaten çok varlıklı olduğunu yaptığı hareket varlıklı bir adama göre normal gelmedi bana . Bu insanın altında por..he marka arabası binaları falan var. Ben bu adama göre normal değil diyorum ben .

Düşük karat alsaydınız 2500 e bile var

Valla benim de içimde kaldı pırlanta ama isteyemedim. Bana da nişanda başka nir şey takılmadı. Yani set falan olmadı alyans ve altın olan tektaşlar ikisi 1800 e geldi. Valla ben asla isteyemem dogru da bulmuyorum.

Bencede fazla..tek taşım ve alyansım vardı benim ..tektaşımda 5binlerde değildi kuyumcudan en uygununa gittim bunların A B C diye dereceleri oluyor..Şahsen fikrim yarım ya da tam tur yüzük isteyebilirsin ama evlilik sonrası özel bi güne de olabilir ..maddi durumu iyidir ama düğünde o kadar çevreye para dağıtılıyor ki belki onları da düşünmüş olabilir .

dedıgınız kadar varlık ıcınde yuzse ucune besıne bakmazdı 7 bın tl onun bır gecede ıctıgı sampanya parası olurdu parayı havada saca saca gezerdı

bence sız kendısının varlıgını tamamen yanlıs anlamıssınız

Bana meblağ da vermedi ki kendisi beraber beğenelim ben anlamıyorum senin istediğin gibi olsun dedi . Ben hatta çok isterik görünmeyim diye uygun fiyatlı seçtim . 1 karat vardı yarımı seçtim

Gerçekten varlıklı bir adam 7bin ödeyemedi mi yani orda belkide o kadar da varlıklı değildir hiç olmadı k.kartıyla alınırdı yani

Arkadaşım zaten varlıklı dün bana nişanımız için şampanyayı seç diyen adam bugün değişti ben bunu anlayamıyorum. Anlatamadım sanırım kendimi

Acaba nişanlının durumu gerçekten zannettiğin kadar iyi mi?
Herşeyi kendisinin karşılayacağını yazdığın için soruyorum bunu.
Sen bir nevi nişan takısı seçmişsin orada totalde.
O ise zaten kuyumcuya giderken sana ima etmiş sadece takım altın alyans alınacağını.
Belki, orada direkt seçmek yerine gitmeden önce alyans ile birlikte başka birşey daha seçecek miyiz diye sorabilirdin.
Baget yüzük (damla diye bahsettiğin) zaten tek takılır.
Seçtiğin Tamtur ise tek taş ile birlikte kullanılır.
Tektaş alınmayınca sanırım sen tamturu alyans ile birlikte takarım diye düşünmüştün ki o da pek uygun değil aslında.

Sadece alyans alınacaktı ise dediğim gibi öncesinde sorarak belki sadece bir baget seçmen daha doğru olurdu.nihayetinde alyans dışındakilerin hepsi hediye niteliğindedir ve aslında senin kendiliğinden seçmene gerek kalmadan kendisi ayrıca seçip sana nişan gecesinde hediye olarak getirmeyi düşünmesi daha hoş olurdu.

(Diğer yorumları üsttekini yazdıktan sonra okudum. 7,000 lira için sorun çıkaran ya gerçekten yaşamakta olduğunu gösterdiği hayata sahip değildir ya da cidden senin için masraf etmek istememiştir.)

Bana meblağ da vermedi ki kendisi beraber beğenelim ben anlamıyorum senin istediğin gibi olsun dedi . Ben hatta çok isterik görünmeyim diye uygun fiyatlı seçtim . 1 karat vardı yarımı seçtim

hiç isterik görünmemişsiniz gerçekten
allah sizi yaa ne diyeyim.
adam topuklamaya karar vermis gibi. hayırlısı olsun

Her gün onla dışarda para harcayan bendim gördüm yani nasıl harcadığını

Dugun yapacak adam bi zahmet kendini hazırlasın, daha yüzükler alınırken para muhabbeti yapıyosa nişanlılık sureci yıpratıcı geçer, zaten nisanda ailesi bilezik falan da takmayacaksa istekleriniz makul, bi cok kisi set yada bir iki bilezik takar alyans ve tektasa ilaveten cunku

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…