Gerçekten varlıklı bir adam 7bin ödeyemedi mi yani orda belkide o kadar da varlıklı değildirhiç olmadı k.kartıyla alınırdı yani
Valla benim o kadar param olsa ben alırdım sana.Arkadaşlar yorumlarınızı gerçekten varlıklı bir adam için yapınız . Ben belirttim zaten çok varlıklı olduğunu yaptığı hareket varlıklı bir adama göre normal gelmedi bana . Bu insanın altında por..he marka arabası binaları falan var. Ben bu adama göre normal değil diyorum ben .
Arkadaşlar yorumlarınızı gerçekten varlıklı bir adam için yapınız . Ben belirttim zaten çok varlıklı olduğunu yaptığı hareket varlıklı bir adama göre normal gelmedi bana . Bu insanın altında por..he marka arabası binaları falan var. Ben bu adama göre normal değil diyorum ben .
Ama ben seviyorumm. Hem mesele pırlanta bozdurunca tutacak parası fln değil. Benim zevkim o.pırlanta dıye hepınız kanıyorsunuz en sacma sey turkıyedekı pırlantalar alt tasın ustune pırlanta tozundan ust katman yapıstırma yahualemsınız bes para etmez tası dunyanın parasına satıyorlar onun yerıne altın alın madem dunyanın her yerınde herzaman kıymetlıdır her donemde asla kıymetı dusmez
pırlanta nedır ısık yansıması fazla olsun dıye degısık sekılde kesılmıs tastır
sıze onca para harcayan yemekler ısmarlayan adamı kendı halıne bırakın da bır zahmet ızın verınde kendı alsın ne alacaksa ozamanHer gün onla dışarda para harcayan bendim gördüm yani nasıl harcadığını
Hahahaha çok tatlısınValla benim o kadar param olsa ben alırdım sana.
Ama ekstra bilezik vs istemedim başta da yazdım zaten tek taş ile evlenme teklifi etmediğinden bana bıraktığından bu şekil düşündüm kendisinin durumu da çok iyi yani herhangi bir günlük yemekte 500 lira falan harcıyoruz .
Her gün onla dışarda para harcayan bendim gördüm yani nasıl harcadığını
Arkadaşlar yorumlarınızı gerçekten varlıklı bir adam için yapınız . Ben belirttim zaten çok varlıklı olduğunu yaptığı hareket varlıklı bir adama göre normal gelmedi bana . Bu insanın altında por..he marka arabası binaları falan var. Ben bu adama göre normal değil diyorum ben .
tamam sevebılırsınız bunda sorun yok kendısı ne alıyorsa alsın sız sonra kendı paranızı ekler daha buyugunu alırsınız her sene kendınız para ekler buyutursunuz sorun yok sıze bunu yapmayın dıyen olmadıAma ben seviyorumm. Hem mesele pırlanta bozdurunca tutacak parası fln değil. Benim zevkim o.
Ben yuzugumu kendim aldimNormal alyans bi de tek taş yeşil altın aldım ikisi bin lira civarı... Beleşe gittim.. Kıymetim olmadı.. İste isteyebildiğin kadar..Hatta çoğu şeyimi kendim yaptım bu süreçte, gelinlik vs..