7000 tl lik altın çok mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hem damla hem yarim tur hem alyans cok fazla
siz sundanda olsun bundanda olsun ondanda olsun moduna girmissiniz
alyansi aldiktan sonra cikip damla tarzi bir yuzukte istediginizi belirtebilirdiniz

Iyi de herkes çok demis ama zaten nisanda bilezik ve bazı yörelerde de set takılır
Bunları alsa 10bini bulurdu zaten alyans ve tek taş ile
Bence makul davranmış
Durumu iyi olmasa zaten talep etmezdi diye düşünüyorum

Ben hiçbirşey istememiştim evlenme teklifinde pırlanta aldı eşim nişanımızda da sadece alyans aldık hatta onları bile ben aldım yani o derece demem o ki bir yerden sonra sen ben yapmadan ikinizin çıkarlarını düşünerek hareket etmek lazım benim eşime de ailesi yardım etmiyordu gücü olsa zaten alır olmadığı halde almak manasız bence sonra onun zararı ikinizden çıkıyor. Çok şükür ben hep maddi durumda onu düşündüm o da beni birbirimizi zora sokacak her masraftan kaçındık ister cimrilik ister saflık desinler Benim düşüncem böyle :)

Hızlı koşup çabuk düşmüşsün yavrum. Daha dur bu yüzükler doğum günüdür yıl dönümüdür özel günlerde hep alınan şeyler ilk kuyumcuya girişinizde tak tak istersen adam ürker tabi ki siz düğün yapıcaksınız çok fazla o kadar yüzüğe para vermek birden isteyip adamı soğutcağına bıraksaydın o ne yapabiliyosa yapsaydı da evlendiğinde (düze çıktığında) her özel günde aldırsaydın birini

gorgusuz falan ama en azından kımseden dılenır gıbı ıstemıyor kadın calısıp kendı kazanıp alıyor yanı :)
gozumuze sokmasa daha ıyı olur tabı o ayrı :)
Ama şimdi benim de tek taşım birazcık büyük. Ve ben hiç dilenerek falan istemedim
Kendim de almadım. Şimdi bende mi dilenci oldum ?
Bu işlere ben aslında maddiyatla lakalı olarak bakıyorum.
Kimisine 10 fazladır kimisine 60 az.Ben çok seviyorum pırlantayı. Ama altını mesela hiç sevmem.
Gerçekten bazı yorumlara çok şaşırıyorum ben.

yok yahu ne alaka
bunu da ısterım sunu da ısterım onuda ısterım demedıgınıze gore , adam o anda ama ustumde bu para yok ben sadece bunu alıcaz dıye dusunmustum demesıne ragmen hala ıstemeye devam etmedıgınıze gore alınacagınız durum yok alınması gereken alınmadı teeee sız ordan alındınız ne alaka
esımde bana takı aldı ona bakarsak nıye alındı neden taktın neden onu sevıyorsun demedık kı

konu sahıbının sozlusu sadece alyans alıcaz demıs kuyumcuya gıtmısler
konu sahıbı sunuda ısterım bunuda ısterım demıs o anda
adamda ya bunlar ıcın cıkmadık ustumde zaten okadar da yok sadece yuzuk alcam sanmıstım demıs
buna ragmen konu sahıbı ıstemeye devam edıyor mevzu bu . yanı burda sasırılması gereken kısı nıye boyle yaptın dıyen bızler olmamalıydık kajmerim yahu :)

Evet canım orada çok haklısın.
Bir şey talep etmek bana çok manasız geliyor. Bak bayram geliyor benim ki telde sürekli soruyor ne alayım sana diye. Ben asla sipariş etmiyorum kendisine .
Bu konular bence konuşulunca çok çirkin oluyor. Resmen kendine değer biçmek gibi
Konu sahibi bu yorumlara cevap vermek istemiyor , farkında değil sanırım ama adam da aşırı cimri geldi bana ya

hah bızde onu dedık kendısıne ama bıze kızdı sanırım
adam cımrı olsa gunluk bınlerce para harcadıgımızı bılırım ben dıyor yunan adalarında nişan yapapacak dıyor kı nişanı kız tarafı yapar normalde yanı cımrı degıl adam sanırım ınce hesaplar yaptıgı ıcın konu sahıbınden sogumus cımrı adam harcamaz cunku bu adam yıyormus ıstese aslında alırdı bende bıle ustumde okadar para vardı benım standartlarımı bılıyor onun cebındekını bılıyorum dıyor konu sahıbı

adam sogumus huylanmıs bellı ...

Konu sahibi kuyumcuya gitmeden önce bütçe belirleyip ona göre hareket etseydniz keşke.

Yok ya ben kimseye kızmadım sadece alyans alıcaz diye bir şey hiç bir zaman konuşulmadı ki. Bana benim beğendiğimi almak için nişan alışverişine çıkıldı. Bende abartmaksızın beğendiklerimi söyledim. Sonradan kendisi bana sadece yüzük alıcaz sanıyordum dedi.
E bende onun hareketine göre benim istediğim takılar alıncak sanıyordum. Çünkü o öyle ima etmişti. Söyleseydi zaten bilir ve diğer şeylere girmezdim. Ama bende aksini düşündüm düşündürdü çünkü.
Yoksa onu aldım bunu aldım değil mevzu . Ben hem bana böyle düşündürüp hem bu lafları demesi açıkçası dengesiz tavrını anlayamadım.

Kaldı ki konunun başında da yazmıştım zaten kendisi bana tek taştan anlamadığını benim seçmemi istediğini benim içime sinen bişe olmasını istediği için bunu almaya beraber gittik zaten . Yani benim ekstra yaptığım bir şey yokki. Belki yarım tur yüzük ekstra gibi düşünülebilir ama onu da fazlasını aldırım gibi bir düşünceyle yanaşmamıştım incecik ve uygun fiyatlı bir şeydi tek taşın yanına yakıştırdığımdan almak istedim hepsi bu

E o zaman üstümde para yok sadece alyans alacağız zannettim dediğinde tamam ben yanlış anlamışım diğerleri kalsın diyebilirdin.

Tek taşı beraber alalım deyip ben sadece alyans alcaktık sanıyorum demek abes değil mi sizce de ?
Tek taş almayı teklif eden zaten kendisi

E o zaman üstümde para yok sadece alyans alacağız zannettim dediğinde tamam ben yanlış anlamışım diğerleri kalsın diyebilirdin.

Arkadaşlar defalarca yazdım üstümde para yok yarın alalım dedi ve ertesi gün kalktı bana bu lafları dedi diyorum. Yani orda iken sorun yoktu almayalım vs demedi. Ki biz zaten tek taş da alacaktık bunun için gittik

bırlıkte tek tas almaya gıdıcez dememıs sıze zaten burda dıyorsunuz kı kuyumcuya yuzuk almaya gıdelım dedı, zaten sıze de orda belırtmıs sadece alyans alacagımızı sanmıstım dıye yanı sız yanlıs anlamıssınız
zaten gorustugunuz ıcın tek tasla evlılık teklıfı etmek adamın aklına gelmemıs yanı oyuzden ben bu ıslerden anlamam demıs sıze dumduz baya gıdıp dırek alyans alınacagını sanmıs sıze de yuzuk almaya gıdıcez demıs sız sanırım yanlıs anlamıssınız zaten tek tasla evlenme teklıfı de etmedı gıtmısken onu da seceyım demıssınız uc yuzuk ıstemıssınız adamda sadece alyans ıcın gıdecegını sandıgından fazlasını hazırlamamıs cebıne orda oyuzden sıze bunu soylemıs
tek tası bırlıkte alalım deyıp goturup sadece alyans alcaktım dememıs yuzuk almaya gıdelım demıs sana alyans alıcaktım benımle gel tek tasını kendın sec dememıs alyans alalım hangısını ıstersen onu sec ıcınde kalmasın demıs

yaslarınız nedır ? bunu sormam gerek cunku cocuk gıbı muhabbetler artık sız nasıl sonrasında surat yaptınız bılemedıgımızden hıc sorun yokken ertesı gunu pat dıye nıye benı sevmıyorsun dedı kı buraya yazdıgınız gıbı trıp atmadınız ınsallah cunku ıletısım eksıklıgı yanlıs anlasılma olmus onemlı seyler degıl yanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…