7000 tl lik altın çok mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim eşim bana 0,4 karatlık vvs1 seviye pırlanta tek taş almış. Ama bence almasaydı olurdu bir yüzüğe o kadar para verilmesine acıyorum.

ama sizin isteğiniz zaten bangır bangır belli ediyo
kendi standardınız düşmesin diye ona uygun şeyler istiyorsunuz
ben de erkek olsam derim ki bir gün durumum bozulsa bu şartları veremesem demek istemeyecek beni
çünkü kuyumcuya bi gittik görmemiş gibi anlaştığımızdan fazlasını istedi

Bence siz haklısınız. Ürünler kalite kalite üretilir. Herkesin bütçesine göre. Dinen de durumu iyi olmayan biri gücünün üstünde bir şey alsa müsrifliğe girer ama zengin biri alsa müsriflik olmaz. Herkes gücü yettiği kadar

acaba benle param için evleniyor düşüncesine mi kapıldı. En iyisi siz onunla bi konuşun konuyu. Bize de söyleyin. Merak ederiz

Adam okadr para harcıyor ama tektaasa bozuluyor enterasanmıs.
Sizinki görmemislik isterse karun kadr zengin olssn,tektas seceyim denmez kuyumcuya gidip.
Alcak olan adam alır gelir.Adet böyle zatwn
Düğünden sonra porshe kiralık cıkarsa sasırma
Günde 1000 tl harcıyosa takılarda cok durmz ben diyim.
Su ekonomik sartlarda öyle paralar harcanamıyor maalesef.

Bence de oyle dedigine gore seni denemis.. malesef korktuğu gibi olmus. Bu adam sana deger veriyor eski sevgiline cok gıcık olmuştum. Bu adam onun gibo degil bence naz yapip aglamak yerine adam akilli konuşun. Sen onu o seni anlamamis telefonlar açılmıyor vs. Seviyorsan bunu acikliga kavusturun.

Anam ne çok şey biliyorsunuz. Kitabı vardı da biz mi okumadık biz de atıp tutuyoruz kendimizce

O kadar yazıldı halen hareketinizin abesliğini kabul etmeyip bahane arıyorsunuz
Yahu nişan bu nişan bir alyans takılır tamam abartılacak bir durum değil ve evliliğe gideceği de kesin değil ne kadar abarttığınızın farkında mısınız
Adam sizi resmen denemiş ve görmüş göreceğini, o kadar parası olan , çalışan kazanan insanları aptal mı sanıyorsunuz

Nişanlanan çiftler alyans alır birbirlerine herkes karsı tarafın masrafını oder. Trktaş bilmem ne erkek kıza hediye alır. Bizim adetler böyle ama sizin nerenin adetiki bu. Ben isteme konusunu ayıp karşılayanlardanım. Tektaşlı evlenme tekliği aldım. Nişanda inci set taktılar. Ben bilmiyordum ne takacaklar ne yapacaklar. İsteyenlere de saygı duyuyorum ama sevgiliniz sizi paragöz olarak tanıyıp yanlış değerlendirebilir.

Por... arabaya binip, normal bir yemeğe 500 TL verip, tek taş pırlantayla evlilik teklifi yapmaması enteresan. Yani hiç mi film izlemiyor. Sizin yüzüğü seçmeniz, yarım tur istemeniz vs şık olmamış. Ama adamın yüzüksüz evlenme teklifi etmesi ve bu kadar zenginken seçtiğiniz yüzüğe laf etmesi de hiç şık olmamış.

Bence adam ya cimri veya yansıtmaya çalıştığı kadar zengin değil.

Bu arada, onun maddi durumu nasıl olursa olsun onun alyansını sizin almanız lazımdı.

Bizde nisanda tektaş pirlanta,beyaz altın alyans,yarım altın,bir tane kelepçe,bir tane 22ayar bilezek Gr 20 falandi sanırım,ayrıca birde şu Osmanlı tuğralı kolyelerden takmıştı eşim...ama biz hiç konuşmamış tık bile hepsini kendi düşünmüş,hesaplamış kesesine göre ...hatta keşke surumum müsait olsaydı daha çok yapsaydım demişti...babası yok eşimin yardım edende yoktu...düğünde sağolsun 10 tane burma bilezik takmıştı ki onuda ben istemedim...sadece set aldirmadim çünkü hiç tarzim değil ...onun yerine künye almıştı...

Vallahi tam tur yarim tur bende bilmiyordum simdi öğrendim fakir dünyamda yaşayıp gidiyorum demek ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…