- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
Arkadaşlar defalarca yazdım üstümde para yok yarın alalım dedi ve ertesi gün kalktı bana bu lafları dedi diyorum. Yani orda iken sorun yoktu almayalım vs demedi. Ki biz zaten tek taş da alacaktık bunun için gittik
Adam almayalım dememiş de nazikçe söylemiş işte sadece alyans alacağımızı zannettim üstümde para yok diye. Yani 3 yüzük alınacağını bilmiyormuş ki evet zaten 3 yüzük ritüelini sizde duyduk. Bi tektaş bir alyans deseydin yine hadi tamam da yarım tur nerden çıktı? Adam da huylanmış işte. Afedersin ama adama sanki onunla parası için birliktesin imajı vermişsin ki arayıp öyle bir şey söylemiş. Demek ki o an tavrını tarzını beğenmemiş. Kendini daha doğru ifade et gerekirse kalsın istemiyorum alyans yeter deFakat sözlüm bu alışverişe hazır olmadığını kendisinin sadece normal alyansla aramızda yüzük takacağını düşündüğünü, bu nedenle üstünde o kadar para olmadığını siparişi verip yarın gelip almamız gerektiğini söyledi. Bende nişan için ekstra bilezik vs istemediğimi aile arasında olacağından en temel olanın bu olduğunu bunun zaten yapılması gereken en temel ritüel olduğunu söyledim ve kabul ettim ertesi gün gelir alırız dedim herhangi bir sorun çıkarmadım orada.