- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
Tam tur, yarım tur ne? Allahım ne kadar fakirim
Evet tabiki öyleydi ama benim evlenme sebebimin o olduğunu sanan arkadaşlara açıklama yapmıştım. Ben adamı tasvir etmiştim yani . Evlenme sebebim zengin koca değildi.Açtığın konuda iyi yaşatacak biri yazıyordu yorumlara bakmadım
Dur bende bakıyım vizyonum genişlesin azcıkben de konuyu okuduktan sonra google amcaya sordum, ruhumuz fakir galiba
Peki yine de garip, her şey çok hızlı gelişiyorEvet tabiki öyleydi ama benim evlenme sebebimin o olduğunu sanan arkadaşlara açıklama yapmıştım. Ben adamı tasvir etmiştim yani . Evlenme sebebim zengin koca değildi.
He he aynen tamamen manevi. Bakalım ne yazmışsın. Konuyu bırakalım şuraya.Ben o adamla da parası için düşünmemiştim. O konumu okursanız evlenmek isteme sebeplerimi yazmıştım. Manevi boşluktu maddi değil. Açıp orda yazdıklarımı okuyun lütfen burda gerçek dışı yorumlar yapmak yerine.
Pırlanta tek taşlar o kadar değil mi zaten? Bundan 10 sene önce evlenen bir tanıdık vardı. Yüzüğünün pırlanta olduğunu ve 4000 ytl ye aldığını söylemişti. Şimdi 5000 tl olması bana normal geldi.Tektas isteseydin 5 bin liralik mi aldiracaktin peki ? Masallah iyiki bisey istememissin.
Gayet güzel yaşatmaktan anladığınız sadece maddi yaşantı ise zaten o sizin sığ düşünceniz maalesef benimki o değil. He adamın maddi gücü iyi miydi iyiydi ben onu inkar etmedim zatenHe he aynen tamamen manevi. Bakalım ne yazmışsın. Konuyu bırakalım şuraya.
Yaş meselesi
Merhaba arkadaşlar , size bir sorum olacak sizi gayet güzel yaşatacağını bildiğiniz biriyle aradaki yaş farkı 25 30 yaş kadar olsa evlenir miydiniz ?www.kadinlarkulubu.com
Otuz yaş martta açılmış konu bes ayda çok hızlı degil mi? Bence mantıklı olmalısınBen çok şükür maddi durumumu babasız abisiz kocasız yanında hiç bir erkek desteği olmaksızın tek başına yapmış bir kadınım. Önceki konularda bunlar da hepsi yazıyor. Fakat yalnız hissettiğim manevi boşlukta olduğuma dair konu da açmıştım.
Belki de bu yüzden 30 yaş büyüğe de evlenmek istemeyen sevgiliye de bu garip adama da hemen evet dedim ve ağlayan ben oldum işte .
Allah aşkına 7 bin liralık yüzüğün neresi şeymalık neresi premseslik ???
Yani 3 bin lira maaşla çalışan birisi için çok gelebilir de benim içinde çevrem için de normal altı kalıyor. Ben hepsini belirttim zaten . Ben kendisi alsa en az 15 20 binlik bişe beklerdim zaten en az. Ama bana bıraktığından tevazu göstermek istedim .
Nasıl ki asgari ücretli biriyle evlenirken tek taş istememek tevazu olur benim evleneceğim şahıs için de 7 binlik yüzük cidden tevazu idi.
Ahahha "gold digger" dan hayat dersleri. Neyse hadi sana hayırlı işler.Gayet güzel yaşatmaktan anladığınız sadece maddi yaşantı ise zaten o sizin sığ düşünceniz maalesef benimki o değil. He adamın maddi gücü iyi miydi iyiydi ben onu inkar etmedim zaten
adam bariz denemiş, ortaya olta atmış siz de yutmuşsunuz.
azla yetinip yetinemeyeceğinizi görmek istemiş
siz de hesapta olmayan yüzükleri isteyince sevginize inanmamış
kendine kalsa 15-20 binlik alırmış ama almamışAllah aşkına 7 bin liralık yüzüğün neresi şeymalık neresi premseslik ???
Yani 3 bin lira maaşla çalışan birisi için çok gelebilir de benim içinde çevrem için de normal altı kalıyor. Ben hepsini belirttim zaten . Ben kendisi alsa en az 15 20 binlik bişe beklerdim zaten en az. Ama bana bıraktığından tevazu göstermek istedim .
Nasıl ki asgari ücretli biriyle evlenirken tek taş istememek tevazu olur benim evleneceğim şahıs için de 7 binlik yüzük cidden tevazu idi.
Pırlanta tek taşlar o kadar değil mi zaten? Bundan 10 sene önce evlenen bir tanıdık vardı. Yüzüğünün pırlanta olduğunu ve 4000 ytl ye aldığını söylemişti. Şimdi 5000 tl olması bana normal geldi.
Pırlanta tek taşlar o kadar değil mi zaten? Bundan 10 sene önce evlenen bir tanıdık vardı. Yüzüğünün pırlanta olduğunu ve 4000 ytl ye aldığını söylemişti. Şimdi 5000 tl olması bana normal geldi.