7000 tl lik altın çok mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam simdiden bunlari istediyinizi gorup dugunde neler neler istiyceksiniz dusuncesiyle korkmus ola bilir.
Bunun daha dugunu, ev esyalari, altinlari bir suru masrafi var.
Adam sadece soylediyiniz yuzukleri alacak olsa ses cikarmazdi.
Bana da çok geldi

adam bariz denemiş, ortaya olta atmış siz de yutmuşsunuz.
azla yetinip yetinemeyeceğinizi görmek istemiş
siz de hesapta olmayan yüzükleri isteyince sevginize inanmamış

Açtığın konuda iyi yaşatacak biri yazıyordu yorumlara bakmadım
Evet tabiki öyleydi ama benim evlenme sebebimin o olduğunu sanan arkadaşlara açıklama yapmıştım. Ben adamı tasvir etmiştim yani . Evlenme sebebim zengin koca değildi.

Valla benim kocam da bir evin bir oğlu, durumu da gayet iyiydi. Öyle tek taşla evlenme de teklif etmedi. Nişan yüzüğünü almaya da beraber gittik dandirik beyaz altın bir yüzük aldık çıktık. Ha aile kendince uygun gördüklerini taktılar sonra nişanda o ayrim Anca 5. Evlilik yildonumumuzde bi 5 taş alıp geldi. Kendi düşünmüş almis hoşuma gitti.

Yuva kurarken boyke seylerin lafi olmamali. Sizin de bir yüzük alacağınızi düşünen adam 3 yüzük duyunca şaşırmış tabii. Parası var demek her şeye hesapsızca para vermesi gerektiği anlamına da gelmez.

He he aynen tamamen manevi. Bakalım ne yazmışsın. Konuyu bırakalım şuraya.

Ben çok şükür maddi durumumu babasız abisiz kocasız yanında hiç bir erkek desteği olmaksızın tek başına yapmış bir kadınım. Önceki konularda bunlar da hepsi yazıyor. Fakat yalnız hissettiğim manevi boşlukta olduğuma dair konu da açmıştım.
Belki de bu yüzden 30 yaş büyüğe de evlenmek istemeyen sevgiliye de bu garip adama da hemen evet dedim ve ağlayan ben oldum işte .

Tektas isteseydin 5 bin liralik mi aldiracaktin peki ? Masallah iyiki bisey istememissin.
Pırlanta tek taşlar o kadar değil mi zaten? Bundan 10 sene önce evlenen bir tanıdık vardı. Yüzüğünün pırlanta olduğunu ve 4000 ytl ye aldığını söylemişti. Şimdi 5000 tl olması bana normal geldi.

Gayet güzel yaşatmaktan anladığınız sadece maddi yaşantı ise zaten o sizin sığ düşünceniz maalesef benimki o değil. He adamın maddi gücü iyi miydi iyiydi ben onu inkar etmedim zaten

Otuz yaş martta açılmış konu bes ayda çok hızlı degil mi? Bence mantıklı olmalısın

Ben sizi haklı bulamadım. Buradaki bazı kadınların her şeyi aldır ben aldırmadım kıymetim bilinmiyor laflarından da haz etmiyorum. Benim eşim zamanında 0.20 karat bir pırlanta yüzük ile evlilik teklifi etti, yüzüğü 1000 tl ye almış, sene 2014. o dönem nişanlıydık, zaten alyans almıştık ve alyans almaya gittiğimizde kuyumcuda başka bir şeye bakmamıştım. Yani zaten pırlanta istemiyordum almasaydı da istemezdim herhalde. Bunlar hep gösteriş gibi geliyor. Pırlantasız da evlenilir hem de çok güzel evlenilir. Maddi durumu istediğin kadar iyi olsun iyi diye her şeyi almak zorunda mı?
Söylemesi ayıp bizim eve ayda 20.000 para giriyor. İhtiyacım olmayan 100 liralık kıyafeti bile sırf çok beğendim diye almıyorum. Para var diye dağıtalım mı? O 7000 e çok ihtiyacınız olacak düğün zamanı.

Ben olsam ararım nişanlımı ve çok sevdiğimi söylerim. Yüzükten de vazgeçtiğimi belirtirim. Geri adım atmışım, ona zafer kazandırmışım gibi de düşünmem

Ay bunu şimdi okudum. 15 20 binlik yüzük alacak ne iş yapıyor bu kiz en başta onu desene bizi yorma. Ha ama çevrene göre yüzük düşünmen de ayrı bi konu oldu simdi

Gayet güzel yaşatmaktan anladığınız sadece maddi yaşantı ise zaten o sizin sığ düşünceniz maalesef benimki o değil. He adamın maddi gücü iyi miydi iyiydi ben onu inkar etmedim zaten
Ahahha "gold digger" dan hayat dersleri. Neyse hadi sana hayırlı işler.

adam bariz denemiş, ortaya olta atmış siz de yutmuşsunuz.
azla yetinip yetinemeyeceğinizi görmek istemiş
siz de hesapta olmayan yüzükleri isteyince sevginize inanmamış

Belki kendince öyle düşünmüş olabilir bende buna üzüldümm zaten. Ben kendi standartlarımda bişe istedim. İnanın üstümde kuyumcuya giderken o yüzükleri kendim alabileceğim param vardı benim o paraya iht yoktu ki ben buna üzüldüğümü belirttimmzaten

Altında arabası iyi diye siz her istediğini alma hakkını kendinde gördünüz yani. Bence adam orda senin tavrına uyuz olmuş. Ayrıca evlenme teklifi için bir alyans alınır. Durumu varsada tek yaş ya da taşlı başka bir yüzük pırlanta olmasıda şart değil. Siz araya birde yarım tur sıkıştırıp birde normal birşey yapmış gibi bak hediyede almıyorum demişsiniz. Adama ilişkiniz boyunca tok gözlü paranı değil seni seviyorum imajı çizip kuyumcuda kendini kaybettiysen adamda durup düşünmüştür. Daha sözde nişanda böyleyse acaba para için mi benimle birlikte diye. Sizin zengin olmanız bir anlam ifade etmez. Adam düşünür yani benimle yaşam standardı düşmesin diye mi evleniyor diye. Sizde adamın bu tepkisine hemen evlilikten soğudum diyip adamdan vazgeçerseniz adam haklıymışım der yani.

kendine kalsa 15-20 binlik alırmış ama almamış
38 yaşında koca adam, etrafında kaç kişi evlenmiştir
madem o kadar iyi durumu hiç mi zenginlerin evlilik sürecini görmedi
demek kendisi o parayı yüzüğe vermeye gerek görmemiş
çok zengin olmak başka daha mütevazi olmak başka

aynı işyerinde çok büyük bir inşaat firmasının varisi ile çalışıyorum
full sadelik, mutevazilik
herkes param var diye takıp takıştırmıyor

Pırlanta o şekilde değer kazanıp kaybetmez. Aynı görüntüde iki tek taş yüzüğün biri 3 bin iken diğeri 10 bin olabilir. Pırlantanin özelliklerine göre değişir. Şimdi git 100bine de tek taş var 2 bine de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…