- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama sizin isteğiniz zaten bangır bangır belli ediyoBelki kendince öyle düşünmüş olabilir bende buna üzüldümm zaten. Ben kendi standartlarımda bişe istedim. İnanın üstümde kuyumcuya giderken o yüzükleri kendim alabileceğim param vardı benim o paraya iht yoktu ki ben buna üzüldüğümü belirttimmzaten
Hmm, altı ay önceyse tamam. Koskoca altı ay.Bu adam o adam değil yalnız arkadaşım. Ben onla evleniyorum diye bir cümle kurdummu ? O benim 6 ay önce açtığım bir konuydu.
gorgusuz falan ama en azından kımseden dılenır gıbı ıstemıyor kadın calısıp kendı kazanıp alıyor yanı :)
Taş büyük anacım taş yoksa gözümüze sokacağından değilgorgusuz falan ama en azından kımseden dılenır gıbı ıstemıyor kadın calısıp kendı kazanıp alıyor yanı :)
gozumuze sokmasa daha ıyı olur tabı o ayrı :)
Bence de oyle dedigine gore seni denemis.. malesef korktuğu gibi olmus. Bu adam sana deger veriyor eski sevgiline cok gıcık olmuştum. Bu adam onun gibo degil bence naz yapip aglamak yerine adam akilli konuşun. Sen onu o seni anlamamis telefonlar açılmıyor vs. Seviyorsan bunu acikliga kavusturun.
Evet bakınca ince hesap gibi duruyor lakin sana bırakıyorum sen seç diyen benimle alışveriş öncesi bütçe vs konuşmayan ne alınacak diye bile konuşmayan sadece benim talebime bırakan bir adam için abes duruyor.
Sanırım birileri ile konuştu ve dolduruşa geldi. Çünkü dün kuyumcudan çıkarken böyle değildi.
Arkadaşlar yorumlarınızı gerçekten varlıklı bir adam için yapınız . Ben belirttim zaten çok varlıklı olduğunu yaptığı hareket varlıklı bir adama göre normal gelmedi bana . Bu insanın altında por..he marka arabası binaları falan var. Ben bu adama göre normal değil diyorum ben .
Vallahi tam tur yarim tur bende bilmiyordum simdi öğrendim fakir dünyamda yaşayıp gidiyorum demek kiKuyumcuya gidip şundan şundan şundan diye seçtiniz mi gerçekten benim bildiğimde bi çift yüzük alınır ki altın gayet pahalı şu anda o takılır tektaşdır tam turdur bilmem hiç bide 7bin çok değil mi ya ben mi çok fakirim