- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.527
Arkadaşlar defalarca yazdım üstümde para yok yarın alalım dedi ve ertesi gün kalktı bana bu lafları dedi diyorum. Yani orda iken sorun yoktu almayalım vs demedi. Ki biz zaten tek taş da alacaktık bunun için gittik
Adam almayalım dememiş de nazikçe söylemiş işte sadece alyans alacağımızı zannettim üstümde para yok diye. Yani 3 yüzük alınacağını bilmiyormuş ki evet zaten 3 yüzük ritüelini sizde duyduk. Bi tektaş bir alyans deseydin yine hadi tamam da yarım tur nerden çıktı? Adam da huylanmış işte. Afedersin ama adama sanki onunla parası için birliktesin imajı vermişsin ki arayıp öyle bir şey söylemiş. Demek ki o an tavrını tarzını beğenmemiş. Kendini daha doğru ifade et gerekirse kalsın istemiyorum alyans yeter deFakat sözlüm bu alışverişe hazır olmadığını kendisinin sadece normal alyansla aramızda yüzük takacağını düşündüğünü, bu nedenle üstünde o kadar para olmadığını siparişi verip yarın gelip almamız gerektiğini söyledi. Bende nişan için ekstra bilezik vs istemediğimi aile arasında olacağından en temel olanın bu olduğunu bunun zaten yapılması gereken en temel ritüel olduğunu söyledim ve kabul ettim ertesi gün gelir alırız dedim herhangi bir sorun çıkarmadım orada.
Kesinlikle sorun bu zaten az ya da cok olmasi degil adam da buna takilmis olmali...ne var yani sadece alyans olsa aradiginz mutluluk mu gosteris mi ? Not bence nisan icin 3 yuzuk ve 7 bin gereksiz fazlaDoğru veya yanlış, az veya çok bilemiyorum.
Ama bu kadar talepkar olmak size kendinizi kötü hissettirmiyor mu?
Annesi babası da yokmuş, aranızda konuşup bütçe belirleyip alışverişinizi ona göre yapsanız daha iyi olmaz mıydı?
Siz resmen siparişlerinizi hazırlayıp gitmişsiniz kuyumcuya. Maşallah
Ben bu kadar talepkar olmazdım.
Oyle bir adamin kartinda falan 7 bin nakiti nasil olmuyor ki ? Yani devlet memuri benim bile kredi karti falan zorlasam 7 bin cikaririmArkadaşlar yorumlarınızı gerçekten varlıklı bir adam için yapınız . Ben belirttim zaten çok varlıklı olduğunu yaptığı hareket varlıklı bir adama göre normal gelmedi bana . Bu insanın altında por..he marka arabası binaları falan var. Ben bu adama göre normal değil diyorum ben .
Ama ekstra bilezik vs istemedim başta da yazdım zaten tek taş ile evlenme teklifi etmediğinden bana bıraktığından bu şekil düşündüm kendisinin durumu da çok iyi yani herhangi bir günlük yemekte 500 lira falan harcıyoruz .
Ama şimdi benim de tek taşım birazcık büyük. Ve ben hiç dilenerek falan istemedim
Kendim de almadım. Şimdi bende mi dilenci oldum?
Bu işlere ben aslında maddiyatla lakalı olarak bakıyorum.
Kimisine 10 fazladır kimisine 60 az.Ben çok seviyorum pırlantayı. Ama altını mesela hiç sevmem.
Gerçekten bazı yorumlara çok şaşırıyorum ben.
tamam sız haklısınız ne dıyelım tamam sız haklısınız sızPardon ben kimseden dilenmedim kendisi TEK TAŞTAN ANLAMADIĞINI BENİM ZEVKİME UYGUN OLMASINI İSTEDİĞİ İÇİN BENİM SEÇMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ. Kendisi teklif etti yani KENDİSİ eğer öyle olmasa burda konu neden açayım ? Benim şaşırdığım nokta burda başlıyor zaten kendisi teklif edip 5 binin fazla gibi durması absurd bence
Merhaba arkadaşlar . Benim nişanım olacaktı aile arasında. nişanlım bana tek taşla evlenme teklifi etmedi kuyumcuya giderek beraber yüzük alınacak dedi. Kabul ettim ben tek taş sevmiyorum da damla tarzı yüzükler oluyor ya onları seviyorum tek taş yerine onlardan almak istedim . Bilen bilir zaten tek taşa nazaran da daha uygundur fiyatları.
Kuyumcuda 5 bin liralık tek taş yerine geçecek pırlanta damla yüzük bir de 2 bin liralık yarım tur yüzük almak istedim . Artı normal sarı alyanslar olacaktı.
Fakat sözlüm bu alışverişe hazır olmadığını kendisinin sadece normal alyansla aramızda yüzük takacağını düşündüğünü, bu nedenle üstünde o kadar para olmadığını siparişi verip yarın gelip almamız gerektiğini söyledi. Bende nişan için ekstra bilezik vs istemediğimi aile arasında olacağından en temel olanın bu olduğunu bunun zaten yapılması gereken en temel ritüel olduğunu söyledim ve kabul ettim ertesi gün gelir alırız dedim herhangi bir sorun çıkarmadım orada.
Sözlümün anne babası yok kendisi hallediyor herşeyi. Kuyumcudan çıkarken gayet iyiydi ertesi gün ne olduysa artık bilemiyorum beni aradı ve benim onu sevmediğimi düşündüğünü söyledi.
Şimdi ben anormal ve absürd bir şey mi talep ettim arkadaşlar. Anlayamadım neden böyle davrandığını. Benim bildiğim tek taş olur nişanda. Kaldı ki benim aldığım yüzük 0,30 karat tektaş fiyatında bir şey. Yani gayet uygun herkesin alabileceği cinsten.
Not olarak kendisinin durumunun bayağı iyi olduğunu da söyleyeyim. Yani durumu olmasa zaten pırlantaya bile girmezdim.
Ama ekstra bilezik vs istemedim başta da yazdım zaten tek taş ile evlenme teklifi etmediğinden bana bıraktığından bu şekil düşündüm kendisinin durumu da çok iyi yani herhangi bir günlük yemekte 500 lira falan harcıyoruz .
İşte karşılıklı bir yanlış anlaşılma olmuş. Neden başka bir açıdan bakmayı denemiyorsunuz? Adam öyle ya da böyle size 7000 liralık kuyum harcaması yapmak istememiş. Bu durumda “yok illa alacaksın diye ısrar etmeye devam edin, senet imzalatın” diyecek halimiz yok ya. Mağrur durun ki adam utansın.Pardon ben kimseden dilenmedim kendisi TEK TAŞTAN ANLAMADIĞINI BENİM ZEVKİME UYGUN OLMASINI İSTEDİĞİ İÇİN BENİM SEÇMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ. Kendisi teklif etti yani KENDİSİ eğer öyle olmasa burda konu neden açayım ? Benim şaşırdığım nokta burda başlıyor zaten kendisi teklif edip 5 binin fazla gibi durması absurd bence
masraf yaptiran evet kiymetli de kutumcuya girip bir tektas bir yatim tur birdr alyans istemek baska bir şey sar bana ordan 2 ekmek 3 yumurta der gibiHa bi de şu gerçek var, çok masraf yaptıranlar daha kıymetli oluyor.
Şu an konuşuyor musunuz ? Telefonu acmasaniz dahi mesaj atmıştır herhalde.Arkadaşlar defalarca yazdım üstümde para yok yarın alalım dedi ve ertesi gün kalktı bana bu lafları dedi diyorum. Yani orda iken sorun yoktu almayalım vs demedi. Ki biz zaten tek taş da alacaktık bunun için gittik
Siz gayet makul istek yapmışsınız benim memleketimde sözlenirken en az elli binliralik takı istiyorlar hemde kızın ailesi baştan şart koşuyor bunu kösteği beşi biyerdesi falan nişanda yapılacaklar hariç hee herkes aynısını yapsın demiyorum ama böyleleri de varArkadaşlar yorumlarınızı gerçekten varlıklı bir adam için yapınız . Ben belirttim zaten çok varlıklı olduğunu yaptığı hareket varlıklı bir adama göre normal gelmedi bana . Bu insanın altında por..he marka arabası binaları falan var. Ben bu adama göre normal değil diyorum ben .