7000 tl lik altın çok mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam almayalım dememiş de nazikçe söylemiş işte sadece alyans alacağımızı zannettim üstümde para yok diye. Yani 3 yüzük alınacağını bilmiyormuş ki evet zaten 3 yüzük ritüelini sizde duyduk. Bi tektaş bir alyans deseydin yine hadi tamam da yarım tur nerden çıktı? Adam da huylanmış işte. Afedersin ama adama sanki onunla parası için birliktesin imajı vermişsin ki arayıp öyle bir şey söylemiş. Demek ki o an tavrını tarzını beğenmemiş. Kendini daha doğru ifade et gerekirse kalsın istemiyorum alyans yeter de

Kesinlikle sorun bu zaten az ya da cok olmasi degil adam da buna takilmis olmali...ne var yani sadece alyans olsa aradiginz mutluluk mu gosteris mi ? Not bence nisan icin 3 yuzuk ve 7 bin gereksiz fazla

Oyle bir adamin kartinda falan 7 bin nakiti nasil olmuyor ki ? Yani devlet memuri benim bile kredi karti falan zorlasam 7 bin cikaririm bence adam.sizi tavrinizdan rahatsiz olmus talep sekliniz cok itici cunku

Bir gunluk yemekte 500 tl harciyorsunuz vay anasini, 5 binlik yuzuk az bile

Ekstra bilezik nisanda istemediniz, dugunde mecburen takicak bilezigi, siz aradan pirlantayi cikarayim demissiniz.

Yanarim yanarim rituelsiz evlendigime yanarim

Eşime kıyamadıgım için herseyin en ucuzuna kaçtım hatta çoğu şeyi aldırmadım bile .bedavaya ritüelsiz ve nişanda 3 yüzüksüz gitmişiz.

Pardon ben kimseden dilenmedim kendisi TEK TAŞTAN ANLAMADIĞINI BENİM ZEVKİME UYGUN OLMASINI İSTEDİĞİ İÇİN BENİM SEÇMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ. Kendisi teklif etti yani KENDİSİ eğer öyle olmasa burda konu neden açayım ? Benim şaşırdığım nokta burda başlıyor zaten kendisi teklif edip 5 binin fazla gibi durması absurd bence

tamam sız haklısınız ne dıyelım tamam sız haklısınız sız
sorununuz cozuldu mu boyle deyınce ?
sorunun ne oldugunu hala anlamamıs oldugunuza ınanamıyorum

Tektaş fiyatlarindan haberi yoktur dicem artik bu kadar hazirliksizsa yaninda para yoksa ve bu kadar şok olduysa bozulduysa.Bir de konunun kapanmasi daha da gerilmemesi icin kalsin digerleri, alyans disinda bisey istemiyorum dersin tripsiz bir sekilde.Niyeti varsa zaten alir istediklerini sana.Adam en azindan maddı beklenti icinde olmadigini anlasin.Bana daha cok mantigin agir bastigi bir evlilik yapiyorsun gibime geldi.Adam kıllanmasın daha da bu mevzudan.

Bana normal geldi,nişanlınız cimri demek ki

Normalde nişanlınıza hak verirdim ama çok varlıklı demişsiniz..
O zaman ya cimri yada sizin istemeniz itici gelmiş olabilir ona

obaaa ben burayı okumamıştım. durun sevgili üyeler durun!
bu insan zenginmiş zaten yav. bir günde 500lira yiyorsanız 7bin liralık yüzük alamıyorsa nişanlınız size değer vermiyordur diyebiliriz bence. (NET)
bir de 500liraya ne yiyorsunuz ya :d

Nişan kız tarafına ait ya siz evde basit olarak geçiştirecekken o neden tüm ritüele uyuyor? Belki bunun rahatsızlığını yaşamıştır.

Yoksa istedikleriniz fazla değil bence.

İşte karşılıklı bir yanlış anlaşılma olmuş. Neden başka bir açıdan bakmayı denemiyorsunuz? Adam öyle ya da böyle size 7000 liralık kuyum harcaması yapmak istememiş. Bu durumda “yok illa alacaksın diye ısrar etmeye devam edin, senet imzalatın” diyecek halimiz yok ya. Mağrur durun ki adam utansın.

Alt üstü yüzük diye düsünenlerdenim ince rahat biseyler aldim.
1 tektaş 2 alyans 5 sene once 900 tl verdik 22 ayar.
Hadi şimdinin parasiyla 4-5 bin olsun.
Tektaşı kullanmiyorum bile. 7000 çok...!

Şu an konuşuyor musunuz ? Telefonu acmasaniz dahi mesaj atmıştır herhalde.

Siz gayet makul istek yapmışsınız benim memleketimde sözlenirken en az elli binliralik takı istiyorlar hemde kızın ailesi baştan şart koşuyor bunu kösteği beşi biyerdesi falan nişanda yapılacaklar hariç hee herkes aynısını yapsın demiyorum ama böyleleri de var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…