70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adasucum eklemişsin listeye teşekkürler tatlım

ne demek canım yerimseniben

hamile kalmak istiyosun sanırım bende 75 kiloyla hamile kaldım sana tavsiyem ver kiloları sonra düşün bebişini şimdi benim kızım 7 aylık ve annesini kilolu tanımasın istiyorum ve yaza süper girmek istiyorum kızımla birlikte onun için bu savaşım

canım benim ya çok sağol :1hug::1hug:
valla ben bi 67 ile falan kalmayı istiyorum sen hamişliği kaç kiloyla sonlandırdın ne kadar da güzel düşünüyorsun eminim ki prensesinin çıtır bir annesi olacak en kısa zamanda sırnaşık şeysırnaşık şey

sagol canım ben 11 kilo aldım hamileligimde 86la doguma gittim cok kontollü bicimde kilo aldım abur cubur yapmadım yani şimdi hamilelikte aldıgım kiloları verdim hamilelik sonrası olan kilolarımı vermeye calışıyorum

ya bide öyle bir sorun var değil mi hamilikten sonra aman süt olsun diye herşeyi yeme güdüsünde oluyor anneler sonra gelsin kilolar dilerim almam SÜTÜ YAPAN TEK ŞEY SUDURRRR
valla süper kilo almışsın sen hamilelikte nasıl beslendiğini uygun bir zamanda özelden msj atarsan çok sevinirim elimde bir veri olsun dimi ama:roflol::roflol::roflol:

canım özel beslenmedim yaa sadece 2 kişilik yemedim,
konuyu abartmadım gece kalkıp yemedi öyle aşermelerimde olmadı normal gecirdim
dogumdan sonra zaten kaynana yok bunu ye yok şunu ic diye ama ben de biliyodum bunlar toplu olarak kilo olarak dönücegini biliyodum ve yemedim ben canım sadece günde 4 litre su ictim maşallah süttümde oldu sadece emzirdim ve hala emiyo benim kızım ara ögün olarak :1closedeyes:

Son düzenleme:
arkadaşlar bu yarışı şöyle ayrıştırabiliriz mesela aynı kiloda olanlar da gizli rakipler seçebilir kendisine her hafta hırs yaparsınız gizliden gizliye takip edersiniz
mesela benim kilomda olan yani 74 kiloda
adasu
güleysa
muhasebe22
artık sizin takipçinizim ne yediniz ne içtiniz ne kadar verdiniz gözüm üzerinizde ona göre:))

iyi hadi bakalım Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…