kalmaz canım benim haftasonu kaçamağımı biliyosun bende 1 kiloyu gördüğümde şaşırdım ama geçen hafta sadece 600 gr vermiştim süreç bu bir hafta sonra belli olur takılma şimdiden
adasu sen buhafta ipi göüslersin
adasucum eklemişsin listeye teşekkürler tatlım
ne demek canım yerimseniben
hamile kalmak istiyosun sanırım bende 75 kiloyla hamile kaldım sana tavsiyem ver kiloları sonra düşün bebişini şimdi benim kızım 7 aylık ve annesini kilolu tanımasın istiyorum ve yaza süper girmek istiyorum kızımla birlikte onun için bu savaşım
canım benim ya çok sağol :1hug::1hug:
valla ben bi 67 ile falan kalmayı istiyorum sen hamişliği kaç kiloyla sonlandırdın ne kadar da güzel düşünüyorsun eminim ki prensesinin çıtır bir annesi olacak en kısa zamanda sırnaşık şeysırnaşık şey
sagol canım ben 11 kilo aldım hamileligimde 86la doguma gittim cok kontollü bicimde kilo aldım abur cubur yapmadım yani şimdi hamilelikte aldıgım kiloları verdim hamilelik sonrası olan kilolarımı vermeye calışıyorum
ya bide öyle bir sorun var değil mi hamilikten sonra aman süt olsun diye herşeyi yeme güdüsünde oluyor anneler sonra gelsin kilolar dilerim almam SÜTÜ YAPAN TEK ŞEY SUDURRRR
valla süper kilo almışsın sen hamilelikte nasıl beslendiğini uygun bir zamanda özelden msj atarsan çok sevinirim elimde bir veri olsun dimi ama:roflol::roflol::roflol:
ADASUCUM SENDEN ALDIM LİSTEYİ KIZMA OLURMUlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae a.s.:1hug:
arkadaşlar bu yarışı şöyle ayrıştırabiliriz mesela aynı kiloda olanlar da gizli rakipler seçebilir kendisine her hafta hırs yaparsınız gizliden gizliye takip edersiniz
mesela benim kilomda olan yani 74 kiloda
adasu
güleysa
muhasebe22
artık sizin takipçinizim ne yediniz ne içtiniz ne kadar verdiniz gözüm üzerinizde ona göre:))
arkadaşlar bu yarışı şöyle ayrıştırabiliriz mesela aynı kiloda olanlar da gizli rakipler seçebilir kendisine her hafta hırs yaparsınız gizliden gizliye takip edersiniz
mesela benim kilomda olan yani 74 kiloda
adasu
güleysa
muhasebe22
artık sizin takipçinizim ne yediniz ne içtiniz ne kadar verdiniz gözüm üzerinizde ona göre:))[/QUO oooyy canım benim takip et bakalım bizde senin takipçiniz bundan böyle haberin olsun yerimseniben buarada ben sabah bir dilim ekmek domates.peynir zeytin yedim arada 1 elma,öğlen ıspanak yemeği ve çorba akşam benim için kritik oluyo tatlı akşama çözüm bulsam verecem genelde tavuk balık yiyorum 1 haftadır ama spor hiii ama hiç yapmıyordum.bu hafta sporda yapmalıyım.sen neler yaptın anlat bakim şekercik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?