- 25 Şubat 2008
- 8.179
- 34
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar özelliklede takım kaptanımız adasucum bizleri takip et ve uyar.buarada benim spor yapıp yapmadıgımı ve akşam yemeklerimi kontrol eder misin?bunlara dikkat etsem olcak ama takip ve motive gerekli bana kaptancım fisfisfis
canım spor yapmayı ne düşünüyosun günde ne kadar su iciyon anlat bakam![]()
örneğin dün 50 dk nivea body yaptım.bugünda 45 dk yürüyüş yapmayı planlıyrm.inşallah başarırım yaa.ne olur takip et beni canım.yapmadığım zaman kızadabilirsinÇok üzgünüm çoook
herkese merhaba, benim bilgisayarım iş yerinde çok ağır çalışıyor , bazen de internete bağlanmıyor her zaman giremiyorum, evde işten güçten giremiyorum, ama artık gireceğim, kendime bir program yapacağım, sizlerin ne yaptığını bile okuyamadım, bugün de regl oldum, bu hafta böyle geçer, kızlar artık ne yediysem yazacam, böylece kendimi daha kontrol ederim,
bugün bir dilim ekmek yedim üzeri sürme peynirli, öğlen tost yedim, akşama balık var, eşim kızartalım diyor, ben kızartmak istemiyorum, kendime kadar fırında yapayım, ben su içemiyorum, hiç aklıma gelmiyor, artık gözümün önüne koyma vakti geldi zannedersem, kızlar ya sizde bana yardımcı olun :a015:
sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeğine bal sürüp yedim nescafeyle öğlende sade haşhaşlı simit saat 18o gibide akşam yemeğimi yedim 2 kaşık ıspanak 2 dilim kepek ekmeği ile şimdide bitki çayımla kapanışı yapıorumsositososito
canım cok az göründü gözüme benim sadece bu kadarmı :1shok:
kızlar, önceki yazdıklarınızı okuyordum, yarışma varmış, bu hafta katılmayayım regl oldum, haftaya pazartesi başlayayım bende sizlerle
Merhaba arkadaşlar,
Bu siteye yazdığım ilk mesajım.
İnternette dolanırken kurduğunuz gruba denk geldim. Beraberliğiniz çok hoşuma gitti. Sadece aranıza katılabilmek için siteye üye oldum.
79,400 kiloyum. Sizinle birlikte incilmek istiyorum. Beni de kabul eder misiniz?