• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kizlar diyet nasil gidiyor? Ben bugun lahana diyetine basladim,tadi cok kotu ama ne yapalim dayanmak lazim.sabah dogadan form cay,lahana corbasi 2 adet diyet ekmek yedim, oglen corbamla beraber az makarna yaptim.ama aksam kocise kek yapmistim ondan yedim biraz.adasucum benim kilo biraz fazla cikti hastayim da ondan galiba baslangic kilom 71.

yaa bende içsem mi acaba nasıl içiyorsunuz? yağları yakıyormuş sanırım kilo verdiriyo yani? hep okuyorumda elma sirkesi dye merak ettim doğrusuCADIARZU

canım ben sabahları uyanır uyanmaz ısıtıgım hafif ılık bir bardak suya 1 yemek kaşıgı elma sirkesi katıp içiyodum şimdi yatmadan önce içiyorum sabahı bıraktım gece yediklerimi sindirsin yagları yaksın diye içiyorum

diyet yaptınmı? belki benim bünyemden olabilir ben veremedm

6 ögün besleniyorum ve mekik cekiyorum özel bişi yaptıgım yok diyet yapmıyorum ne varsa yiyorumhihoyyyt

Merhaba kizlar diyet nasil gidiyor? Ben bugun lahana diyetine basladim,tadi cok kotu ama ne yapalim dayanmak lazim.sabah dogadan form cay,lahana corbasi 2 adet diyet ekmek yedim, oglen corbamla beraber az makarna yaptim.ama aksam kocise kek yapmistim ondan yedim biraz.adasucum benim kilo biraz fazla cikti hastayim da ondan galiba baslangic kilom 71.

düzelttim canım sanada basarılar valla cok zor ben lahanadan sogurum yapamam valla :delphin:

Ya öğlen arkadaşa gittim oda böğrek yapmış çok ısraryaptı 2 dilim yedm 1tane şekerpare yedim çok ısraretti kıramadım şimdi akşam çorba yoğurt yiyecem .DİYETTEYKEN EVDEN ÇIKMAMAKLAZIM arkadaşlar çok zoroluyor siz neyapıyorsunuz.

merhabalar.benim de diyetisyenden aldığım bi diyet listem var.ama maalesef evden çıkınca ve de eve yatılı misafir geldiğinde diyet miyet kalmıyo misis'e katılıyorum.bi şekilde muhakkak düzeniniz bozuluyo.özel olarak para biriktirerek aldığınız malzemeler maalesef onların önünde yenemiyo yada diyet ürünleriniz çocuklar tarafından talan ediliyor. hihoyyyt
çok zor iş yani cokacimcoook

19-26 OCAK YARIŞI DİYET YARIŞINDA OLANLAR

adasu..................................74,3

guleysa...............................74

whitehall..............................71,4

muhasebe22........................74

inci478................................72

interhat................................76

serince84.............................71

gamzeleyy..........................75

herseyguzelolacak...............78,5

schmarig.............................72

gamzeleyy..........................75

idealist...............................79,8

aysana...............................71

Elsin...................................70

bhk.....................................75

duygu1912..........................73

misis.................................76

aappllee............................72,3

karakedibu.......................75

ozgekrd...........................74

Yarışmada Olan Arkadaşlarıma Başarılar Dilerimkaydirigubbakcemile4

Yarışmamız başlamıştır.. :teytey:

Yeni Arkadaşlarda Eklenmiştir...

Son düzenleme:
İnşallah canım sağol. Önce şu kilolardan kurtulmak istiyorum tombiş bir anne olmak istemiyorum.

cok doğru bir karar.
ben yaptım o hatayı.
bir ay arayla ikinci kez hamile kalınca,
birinci hamilelikten aldığım kilolar da eklendi..

kilo hamilelikte ayrı bir zor ve de çirkin..
verelim inş bu kiloları :delphin:

Gunaydın bayanlar usutmusum spor yapamadım.ama dıyet aynen devam busabah 78 dım tam ama bakalım durumlar ne olacak.bende yedıklerımı not alıyorum cıdden faydalı bugun 3.ayım bıtı dıyette 4.aya gırdım.saglıklı beslenerek sporumu yaparak verdım kılolarımı belkı sıze az gelebılır ama ınanıngıdenler gerı gelmeyecek sekılde gıdıyo.basladıgım gun saglıklı beslenme programıma olculerım soyleymıs 98-106-109 bugun 95-101-105 kılom 85 ıdı bugun 78 hepımıze kolay gelsın ben ınanıyorum herşey guzel olacak kızlarrr!!!!!!!!!!!:):):)

günaydın kızlar ooo yarışmada başlamış :)
ben birkaç gündür giremedim bhk canım ya 2 hamilelik ve aldığın kiloları düşünemiyorum:1shok:
ben bir dahaki ay bebiş düşünüyorum da bu kilolardan az da olsa kurtulmam gerekli beni de listeye yazın kızlardelikafadulden
şok bir diyete ihtiyacım var ama bu lahana olmayacak onu da biliyorum kaydirigubbakcemile3
vücudumu şaşırtmam gerekli yoksa o beni şaşırtacak:kızgın:

günaydınn kızlar ben bu doğadan ın kayısılı form çayını içmeye başladım baya etkisini gördümm dün geceki mideme bağırsaklarıma giren ağrıları saymassak tabiii:roflol: bugunkü kilom 71.3 bi günde de 1 kilo verilmezki anlamadım bu işi ama sanırım çaydaaan dünde bişey yiyememiştim zaten mide bulantım vardı kahve içmiştim btn gün bni tok tutuyor cokacimcoooksırnaşık şey

herkese günaydın oo liste bayağı kabarık bakalım ipi kim göğüsleyecek bu arada adacım tebrik ederim bu hafta birinci olmuşuz:hooray: hadi bakalım gevşemeden yola devam edelim:dance::teytey:

Günaydın kızlar a.s.

Evet canım birinciyiz :dance: ya ama varya 3 gündür kilom aynı bacım takıldı ummarım 1 hafta takılı kalmaz yaaa :1no2:

Back