Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben faydasını görüyorum hergünde içiyorum
yaa bende içsem mi acaba nasıl içiyorsunuz? yağları yakıyormuş sanırım kilo verdiriyo yani? hep okuyorumda elma sirkesi dye merak ettim doğrusuCADIARZU
diyet yaptınmı? belki benim bünyemden olabilir ben veremedm
Merhaba kizlar diyet nasil gidiyor? Ben bugun lahana diyetine basladim,tadi cok kotu ama ne yapalim dayanmak lazim.sabah dogadan form cay,lahana corbasi 2 adet diyet ekmek yedim, oglen corbamla beraber az makarna yaptim.ama aksam kocise kek yapmistim ondan yedim biraz.adasucum benim kilo biraz fazla cikti hastayim da ondan galiba baslangic kilom 71.
Ya öğlen arkadaşa gittim oda böğrek yapmış çok ısraryaptı 2 dilim yedm 1tane şekerpare yedim çok ısraretti kıramadım şimdi akşam çorba yoğurt yiyecem .DİYETTEYKEN EVDEN ÇIKMAMAKLAZIM arkadaşlar çok zoroluyor siz neyapıyorsunuz.
İnşallah canım sağol. Önce şu kilolardan kurtulmak istiyorum tombiş bir anne olmak istemiyorum.
herkese günaydın oo liste bayağı kabarık bakalım ipi kim göğüsleyecek bu arada adacım tebrik ederim bu hafta birinci olmuşuz:hooray: hadi bakalım gevşemeden yola devam edelim:dance::teytey: