70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gamzeleyy..........................75

bhk.....................................75

karakedibu.......................75

işte benim rakiplerim:lepi:
gerçi ben çok iddaalı değilim.
emziriyorum diye dozunda bir diyet uyguluyorum ama belli de olmaz:jeyyar:

canım spor yapmayı ne düşünüyosun günde ne kadar su iciyon anlat bakam

herkese merhaba, benim bilgisayarım iş yerinde çok ağır çalışıyor , bazen de internete bağlanmıyor her zaman giremiyorum, evde işten güçten giremiyorum, ama artık gireceğim, kendime bir program yapacağım, sizlerin ne yaptığını bile okuyamadım, bugün de regl oldum, bu hafta böyle geçer, kızlar artık ne yediysem yazacam, böylece kendimi daha kontrol ederim,
bugün bir dilim ekmek yedim üzeri sürme peynirli, öğlen tost yedim, akşama balık var, eşim kızartalım diyor, ben kızartmak istemiyorum, kendime kadar fırında yapayım, ben su içemiyorum, hiç aklıma gelmiyor, artık gözümün önüne koyma vakti geldi zannedersem, kızlar ya sizde bana yardımcı olun :a015:

örneğin dün 50 dk nivea body yaptım.bugünda 45 dk yürüyüş yapmayı planlıyrm.inşallah başarırım yaa.ne olur takip et beni canım.yapmadığım zaman kızadabilirsinÇok üzgünüm çoook

bravo canım devam et bendede var nivea bady bazen onu bazende ebru şalının platesini yapıyorum salmak yok kendini yaza fıstık olarak giricez pes etme sakın klava:

canım tabiki yardımcı oluruz yeter ki sen cok istekli ve hırslı ol bırakma bizde senin gücüne güc katarız sen sürekli gir buraya yaz en azından dahada motive olursun canım a.s.
suyuda evet gözünün önünde bulundur bende öyle yapıyorum gece yatana kadar önümde ki 2 litrelik suyu mutlaka bitirip yatıyorum 500ml lik su bardakları var büyük onlarla daha kolay oluyo valla anlamıyosun nasıl ne zaman icip bitirdigini yerimseniben

sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeğine bal sürüp yedim nescafeyle öğlende sade haşhaşlı simit saat 18o gibide akşam yemeğimi yedim 2 kaşık ıspanak 2 dilim kepek ekmeği ile şimdide bitki çayımla kapanışı yapıorumsositososito

canım cok az göründü gözüme benim sadece bu kadarmı :1shok:

Merhaba arkadaşlar,
Bu siteye yazdığım ilk mesajım.
İnternette dolanırken kurduğunuz gruba denk geldim. Beraberliğiniz çok hoşuma gitti. Sadece aranıza katılabilmek için siteye üye oldum.

79,400 kiloyum. Sizinle birlikte incilmek istiyorum. Beni de kabul eder misiniz?

tabi canım hoşgeldin aramızaa.s.

istersen senide listeye ekleyebilirim ama biz pztesi başladık diyete yada haftaya katılabilirsin sen bilirsin sürekli girip yazarsan neler yaptıgını kac kilo verdigini falan motive olursun yarışmaylada dahada hırslanırsın seni gaza getiririz yani sırnaşık şey

Hoşbulduk adasu,

Mümkünse hemen katılmak istiyorum. Artık vakit kaybetmeme gerek yok. Sizleri buldum ya, kendime güvenim geldi.

Hem bu zaten pazar günkü kilom. Haftada bir tartılmayı planlıyorum. Beni de ekle lütfen.

Kibarlığın ve misafirperverliğin için sağol.

herkese iyi sabahlar,
hoşgeldin dodo,
sende bayağı kilo vermişsin, kilo vermek için sen neler yapıyorsun

ben dün akşam 50 dakikada 5 km yürüdüm, akşam fırında üç tane istavrit ve iki dilim kepek ekmeği yedim, sabahta her zamanki kavaltı, işe gelirken 1,5 lt su aldım, gözümün önüne koydum, gördükçe içiyorum, başka türlü aklıma gelmiyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…