• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosbulduk :) bugun tekrar leslie ile basladim bayrama kadar devam edecem ins. Bu zamana kadar cok agir sporlarda yaptim ama diyetle desteklemeyince ve devami gelmeyince bi ise yaramiyor
Hiç Leslie yapmadım.İlk doğumdan sonra Nivea body ile dinamik sabahlar vardı onu indirip yapmıştım .Bir gün yürüyor ,bir gün aerobik hareketlerini içeren bu videoyu yapıyordum.Bence diyet ve spor birleşince ciddi bir metabolizma sıkıntısi yoksa illaha kilo verilir.

Kızlaar bu sabah tartıldım kilom yine 74 olmuş :21::21: Haziran sonuna kadar 69 olmak istiyorum. Hani herkesin kilosunda bir kilit sınır vardır ya aşılması en zor kilo işte benimde 73-72 .. Aranızda hiç 3 kg verdiren detox, diyet vb. birşey bilen var mı? :oops:
Ben elma diyetini yazmıştım.Bana en çok o verdiriyor.uc hafta 66 da kalmıştım.pzartesi /cuma arasında uygulamistim.Cuma sabahı 63 kg a dusmustum.

Kızlaar bu sabah tartıldım kilom yine 74 olmuş :21::21: Haziran sonuna kadar 69 olmak istiyorum. Hani herkesin kilosunda bir kilit sınır vardır ya aşılması en zor kilo işte benimde 73-72 .. Aranızda hiç 3 kg verdiren detox, diyet vb. birşey bilen var mı? :oops:
Portakal diyetini uygulamistim bir ara iki uc kilo verdiyor inceldigni hissediyorsn ama iste yaza girdik ben kisin tam portakal mevsiminde baslyacam ins.

Merhaba bende katiliyorum hamile kalmadan önce fazla kilolarimi vermeye calisiyorumdum bi iki hafta oncesinde hamis oldugumu sanmstm ama degilmsm ondan bi hafta bekleyip baslayacam ins
Daha bi iki hafta once 77 ydim simdi 79 olmusum yeni farkettim :KK43: hamile kalmam icin kilo vermem şart
Ilk hedefim 70
Boy 170
Hayatimda tartida sadece gore gore 69 gormusum
ben bayadır giremedim buraya şimdi gördüm . ben de gebe kalabilmek için zayıflamak zorundayım ne yazık ki. sizi görünce bana da umut oldu

Baslamak sart kilo gercekten cok etkiliyor benim yumurtaliklarim zayifti ilacla gelisti ama kimyasl gebelk oldu benm bana gore birinci neden kilolu olmam cunku ozellkle gobek bölgesinde yaglanma var dr a gecen dedim alt karnmda sislikler oluyor bakti adam kizim bunlar yag dedi yag :))
Bide uc cocuklu elti ve kizlari benle kiyaslamaya başladılar kendilerini sinirlerime dokunuyor ama hakllr da yani uc dort cocuklu kadina benziyorum artik :KK43: esim bile dedi

Korunmayi biraktiktan sonra hunharca yedim hamile psikolojisinden olsa gerek
Canım inan aldığın hormon ilaçları bile metabolizma ni cildirtiyor.Hic büyük büyük hedefler koyma kendine.Her hafta tek hedefin bulunduğun kilonun altında ki kilo ya düşmek olsun.74 kilolardanken hedefim 73.900 idi...böyle böyle zayiflaniyor inan bana

Ben elma diyetini yazmıştım.Bana en çok o verdiriyor.uc hafta 66 da kalmıştım.pzartesi /cuma arasında uygulamistim.Cuma sabahı 63 kg a dusmustum.

Aynen Anamnez Anamnez senin önerin aklımda. Hatta haftaya başlayayım diyorum. Pazar günü pazardan elma alacağım. Deneyeceğim mutlaka . Çooook teşekkür ederim . :KK36:

Portakal diyetini uygulamistim bir ara iki uc kilo verdiyor inceldigni hissediyorsn ama iste yaza girdik ben kisin tam portakal mevsiminde baslyacam ins.

H Hanimeh Aynen canım şimdi portakal bulabilmek baya zoor. Anca kış aylarında. Sende Anamnez Anamnez 'in önceki sayfalarda önerdiği ve ayrıntılı olarak yazdığı elma diyetine bak bir istersen.

Slm bende katilsam araniza belki iyice motivasyonum artarda bir an once su kglardan kurtulurum :)

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim Hoşgeldiiin. :21: Valla burası motivasyon için birebir. En iyisini yapmışsın.

Aynen Anamnez Anamnez senin önerin aklımda. Hatta haftaya başlayayım diyorum. Pazar günü pazardan elma alacağım. Deneyeceğim mutlaka . Çooook teşekkür ederim . :KK36:

Yalnız kırmızı elma değil sakin unutma iri ekşi yeşil elmalar var ya onlardan kullanacaksınız.Cok al ama.Ben 2.cocuktan önce 60 kg a çıktığımda hemen 3 gün uygulardim,şişlik filan kalmıyordu 58 e dusuyordum.Ama bence yağdan çok ödemi boşaltıyor ve biliyorsun elma müthiş cilt ve saça iyi gelen E vitaminini içeriyor.

Anamnez Anamnez Ya 5 günde 3 kilo tam istediğim gibi işte. Aynen alayım baya tüm gün dediğin gibi uygularım.

Dün bir arkadaşımla karşılaştım kızı haftada bir kere mutlaka görürüm. Geçen haftadan bu yana erimiş resmen. Sordugumda 9 günde 7 kilo verdiğini, İsveç Diyeti yaptıgını söyledi. Arkadaşlar o diyeti bende yaptım zamanında ense kısmımda k saçlar oluk oluk döküldü. Çok uzun bir süre özel bir tedavi gördüm ama hala daha yıllar geçsede eski halini almadı saçlarım. Belimde ki çatlaklarda cabası.. O kada kilo kısa sürede verilince hopppaaa anında geri alınıyor bir de.

Anamnez Anamnez Ya 5 günde 3 kilo tam istediğim gibi işte. Aynen alayım baya tüm gün dediğin gibi uygularım.

Dün bir arkadaşımla karşılaştım kızı haftada bir kere mutlaka görürüm. Geçen haftadan bu yana erimiş resmen. Sordugumda 9 günde 7 kilo verdiğini, İsveç Diyeti yaptıgını söyledi. Arkadaşlar o diyeti bende yaptım zamanında ense kısmımda k saçlar oluk oluk döküldü. Çok uzun bir süre özel bir tedavi gördüm ama hala daha yıllar geçsede eski halini almadı saçlarım. Belimde ki çatlaklarda cabası.. O kada kilo kısa sürede verilince hopppaaa anında geri alınıyor bir de.
Sağlığından olduktan sonra zayifsin kilolusun birşey farketmiyor,çünkü iyi ve zayıflamış değil çökmüş gozukuyorsun bu diyetlerde.

Sağlığından olduktan sonra zayifsin kilolusun birşey farketmiyor,çünkü iyi ve zayıflamış değil çökmüş gozukuyorsun bu diyetlerde.

Çok haklısın canım.:KK9:Tam olarak öyle bir de 7 kilo çok ciddi bir rakam 9 gün gibi kısa bir sürede.. Kilo çok kötü birşey psikolojik olarak insanı çok yoruyor. O an insan sadece klo vermek istiyor.. Ama vücudumuz bize emanet ve ona iyi bakmamız gerekiyor. Sağlık en büyük velinimet.

Çok haklısın canım.:KK9:Tam olarak öyle bir de 7 kilo çok ciddi bir rakam 9 gün gibi kısa bir sürede.. Kilo çok kötü birşey psikolojik olarak insanı çok yoruyor. O an insan sadece klo vermek istiyor.. Ama vücudumuz bize emanet ve ona iyi bakmamız gerekiyor. Sağlık en büyük velinimet.
Sen elmayi uygula ve mutlaka paylaş bizimle bakalım nasıl sonuç verecek.Bel ki gaza gelip ertesi hafta da ben uygularim:KK48:

Back