Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hele ben 73kg gorsem bayram ederim kizzz çok iyi gidiyorsun haftada 1kg güzelkızlaaar haftasonu yazamadım güncel 73 kg. 74ten kurtulabildim sonunda. hepimiz az çok vermişiz gözümüz aydııın
Maşallah sana biraz daha gayret gorursun70 leriBenim de öncelikli hedefim 70
Şu an 76.6 yım Bu aralar havaların çok sıcak olmasından dolayı pek spor yapamıyorum.Tartıda kilolar gidiyo görünüyo ama ben vücudum sıkılaşsın istiyorum
bizim pc kafayı sıyırttığından bir yazbiliyorum bir yazamıyorum şimdi kaldığımız yerden alayım...
evet size sırrımı sölüyordum
İstanbul ŞAHAN ANTEP PAZARI harun şahan diye bir beyfendu bir kürler sebze suları hazırlıyor kişiye özel zayıflamamanız imkansız üstüne üst geride almıyorsunuz iki ay geçti neler yemedimki hala almadım aynıyım moladan sonra devam etcem dedim dün başladım yine tedavime 15 gün verin en az beş kg vercem görün :)
Bende varim eklermisiniz 78 kiloyum Boy 1.52KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.