• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen Anamnez Anamnez senin önerin aklımda. Hatta haftaya başlayayım diyorum. Pazar günü pazardan elma alacağım. Deneyeceğim mutlaka . Çooook teşekkür ederim . :KK36:

@Hanimeh Aynen canım şimdi portakal bulabilmek baya zoor. Anca kış aylarında. Sende Anamnez Anamnez 'in önceki sayfalarda önerdiği ve ayrıntılı olarak yazdığı elma diyetine bak bir istersen.

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim Hoşgeldiiin. :21: Valla burası motivasyon için birebir. En iyisini yapmışsın.
Hosbuldum canimm bende kararsizdim katilip katilmamaktan arada sizleri takip ettim hosuma gitti burasi :))
Bende zayiflamayi cok cokkk istiyorum gr gr veriyorum.olsun gitsin de hem sizlerle fikir alis verisi hem sohbet ederiz birbirimizi motivasyon ederiz ins herkes hedefledigi kg ya düşer..

Anamnez Anamnez Ya 5 günde 3 kilo tam istediğim gibi işte. Aynen alayım baya tüm gün dediğin gibi uygularım.

Dün bir arkadaşımla karşılaştım kızı haftada bir kere mutlaka görürüm. Geçen haftadan bu yana erimiş resmen. Sordugumda 9 günde 7 kilo verdiğini, İsveç Diyeti yaptıgını söyledi. Arkadaşlar o diyeti bende yaptım zamanında ense kısmımda k saçlar oluk oluk döküldü. Çok uzun bir süre özel bir tedavi gördüm ama hala daha yıllar geçsede eski halini almadı saçlarım. Belimde ki çatlaklarda cabası.. O kada kilo kısa sürede verilince hopppaaa anında geri alınıyor bir de.
9 günde 7 kilo çok ciddi bir kilo kaybı. Neredeyse günde 1 kg vermiş gibi gözüküyor. Bence bizim kilo aralığımızda bu fazla. Gerçi ben bir türlü veremiyorum ama haftada 1-2 vermemiz normal:KK54:tabi böyle neredeyse haftada 3.5 kilo verildiğini duyunca biraz moral bozukluğu oluyor. Fikrim sağlıklısı en iyisi.:KK15:

9 günde 7 kilo çok ciddi bir kilo kaybı. Neredeyse günde 1 kg vermiş gibi gözüküyor. Bence bizim kilo aralığımızda bu fazla. Gerçi ben bir türlü veremiyorum ama haftada 1-2 vermemiz normal:KK54:tabi böyle neredeyse haftada 3.5 kilo verildiğini duyunca biraz moral bozukluğu oluyor. Fikrim sağlıklısı en iyisi.:KK15:
Canım benim elma diyetinde 5 günde 3 kg veriyorsun ama odemle ..yani haftaya tekrar 3 kg vermiyorsun.Yilda bir iki metabolizma şaşırtmak için kullanılabilir birşey.

Anladım her zaman yapılan bişey değil:p
Ay şimdi jeton düştü ben hiç bunu soylememisim mesajlarimda:olamaz: Kızlar yok öyle hafta da 3 ayda 12 kg vermek.Bir atimlik barut bu elma olayı.Hani kıştan yaza geçerken ödemi atacak detoks misali.Yoksa ben delimiyim haftada 1 kg vericem diye yarı aç yarı tok geziyorum:confused:

Ay şimdi jeton düştü ben hiç bunu soylememisim mesajlarimda:olamaz: Kızlar yok öyle hafta da 3 ayda 12 kg vermek.Bir atimlik barut bu elma olayı.Hani kıştan yaza geçerken ödemi atacak detoks misali.Yoksa ben delimiyim haftada 1 kg vericem diye yarı aç yarı tok geziyorum:confused:
:KK48::KK48::KK48: Benim kilo verme hızımı düşünürsek (son hafta 100 gram vermiştim:sus:) bu elma diyetini benim yapmam lazım:KK23:ama ramazanda çok zor:KK35:

:KK48::KK48::KK48: Benim kilo verme hızımı düşünürsek (son hafta 100 gram vermiştim:sus:) bu elma diyetini benim yapmam lazım:KK23:ama ramazanda çok zor:KK35:
Ramazanda mümkün değil.Bence ramazanda kilo almamis olman da bir kazanı. Sonrasi yaparsın hem diyete dönerken yüksek moralli olursun.Ben iki günlük S.t detoksu yapmasam gene yapicam ama iyice sinirlerim bozulsun istemiyorum

Merhaba bende dün başladım. :)
Sahurda
1 +çeyreğin yarısı gözleme/börek
7-8 tane yuvarlak peynir
1 dilim tahinli
Ve bol su içtim.
İftar için:
8 kaşık domates salatası
3 kaşık oturtma
2 ince dilim karpuz yedim.
Haziran'ın 10'unda 19'uma gireceğim ve 73 kiloyum.Umarım güzelce eski kiloma dönerim.

Günaydın herkeslere kilo bildirimi için geciktim biraz gerçi bişey de değişmedi ama:işsiz:
Başlangıç : 77.100 (4 mayıs)
Bugün : 75.300
Hedef : 69

Böyle böyle giderse 2 sene sonra hedefime ulaşırım:KK48: yavaş ötesi kilo vermelerde ben varım üstelik bu hafta bir de yürüdüm:KK48: ramazan dolayısıyla kaçırıyorum biraz. 74 ü görsem tartıda sevinçten uçacağım. Böyle böyle çok zor benim durum. Bu hafta ramazan pidesi yerine kepekli ekmeğe döndüm. O da son 3 gün. Bu yarım kilo da son 3 günün eseri. Bütün gün aç kalınca yiyorum arkadaş ya. Sayamıyorum ne yediğimi bilemiyorum fakat aZimliyim bu hafta 1 kilo vereceğim:rapci:

Bende kg bildirimi yapiyim benim diyete basladigim kg 83 ve bugun tartildim 77,3 kg yum bi 76 kg gorsem bu ramazanda kg almadan kurtarirsam 75 gormeyi cok isyerdim off off bayramda super olurdu. benim metobolizmam cok yavas insilun direncim var seker hapi kullaniyorum ve kabizlik problemim cok olmasa tikir tikir her hafta bir kg veririm cunku dikkat ediyorum sadece gunde bur tulumba tatlisi kacamagim olur suyu cok severim 3-3,5lt yakin icerim.. spor yapamim ramazanda ramazan bitince yaparim birde tarlamiz var orda calisacagim boyle iste :))

Bugun sahurdan sonra adet oldum bu yüzden yediklerime dikkat edemedim ama bugün dikkat edeceğim sahur yapmıyorum zaten iftarda bol yedim.
Bazen kendimi kötü hissediyorum fakat adetin ilk günü sancı çektiğim için ilaç içerken tok olmaya özen gösteriyorum.Bugün ağrım olmazsa uyacağım.Ayrıca iftara misafirliğe gidince hep yemek yemezsem beğenmedim diye düşünüyorlar ve kendimi kötü hissediyorum.Oruç vakti diyet yapmak yanlış mı?Neyse yarın inşallah tam gaz devam.Birde aktif olabilmek için dans etmeye çalışıyorum umarım işe yararda kilo veririm.

Back