• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlarrrrr.....
Napacam hiç bilemiyorum. Hamilelik sonrası hayatımda hiç olmadığım kadar kilo aldım. Her yerim bın gıl bın gıl....
Vahim olan şu ki...
Tokken diyete başlayacağım diyip acıkınca gözün hiç birşey görmüyor.

Napacağım ben yaaa...
16 haziran da oğlumun 1. Yaş günü var. Içimden elbise almak filan gelmiyorrr

Kizlarrrrr.....
Napacam hiç bilemiyorum. Hamilelik sonrası hayatımda hiç olmadığım kadar kilo aldım. Her yerim bın gıl bın gıl....
Vahim olan şu ki...
Tokken diyete başlayacağım diyip acıkınca gözün hiç birşey görmüyor.

Napacağım ben yaaa...
16 haziran da oğlumun 1. Yaş günü var. Içimden elbise almak filan gelmiyorrr
Benzer durumdayız.Tek fark ben bebeğim 6.aydayken karar verdim zayıflamaya.Bu yüzden biraz yol aldım.6 kg gitti bile.Bir karar vermeli sonrada ona uygun yasamalisin

Başlangıç: 77.100
Bugün : 75.600
Hedef: 69
Çok üzgünüm kızlar, malesef bu hafta hiç kilo veremedim. Birazdan sınava gireceğim için erkenden yazayım dedim. Bu hafta diyet programımı değiştireceğim. Zaten çok da uygulayanadım gelen gidenden. Spor da yapamadım sınav haftam diye. En azından almamışım da. Çünkü atıştırdım biraz ders çalışırken :eek:Geçen hafta 75.700 müş kilom şimdi baktım. 100 grmın bi anlamı yok. 74 görmek istiyorum:dua: bunu saymıyorum pazartesi de tartılcam:KK48:

Kızlaaar merhabalaaar. İlk olarak haftasonu sanki kıtlıktan çıkmışcasına, saatin kaç olduğunu dahi gözetmeden hunhara bulduğum ne varsa saldırdım.. Pişmanlık noktasına glincede çok fazla pişmanda değilim açıkçası :KK45: Tabiii bu durum karşısında sabah bir tartıldım tatatataam 75 kg. Geçen hafta 74 iken 1 kg almışım haftasonunda. Ama şöyle bir durum var ki kabızlık problemi yaşıyorum, 2 gün sonra regl olacağım. O 1 kg nin içersinde bu sebeplerde olabilir belki bilemiyorum..

Kızlaaar merhabalaaar. İlk olarak haftasonu sanki kıtlıktan çıkmışcasına, saatin kaç olduğunu dahi gözetmeden hunhara bulduğum ne varsa saldırdım.. Pişmanlık noktasına glincede çok fazla pişmanda değilim açıkçası :KK45: Tabiii bu durum karşısında sabah bir tartıldım tatatataam 75 kg. Geçen hafta 74 iken 1 kg almışım haftasonunda. Ama şöyle bir durum var ki kabızlık problemi yaşıyorum, 2 gün sonra regl olacağım. O 1 kg nin içersinde bu sebeplerde olabilir belki bilemiyorum..
Dedim sana keşke cuma sabahı tartilip gonderseydin diye.Biliyordum çünkü gittiğin yerde yiyecegini:KK48:

Swetdream Swetdream bazen duraklamalar da olacak bu senin direncini düşürmesin .İlk çocuğumda kilo verirken 3 hafta aynı kiloda kaldığım olmuştu.Ac uyuyordum ama kilo veremiyordum.Oluyor yani.Sinavlar nasıl gecti?Umarım vermissindir derslerini.
Sınavlar fena geçmedi inşallah vermişimdir. Teşekkürler Anamnez:KK68: Bu hafta çok dikkat edemedim zaten hem yatıya misafirim geldi hem düzgün beslenemedim ve spor da yapamadım sınavlara çalışacağım diye. En azından almadım diye seviniyorum inşallah haftaya 74’ ü görürüm:p:KK24:

Sınavlar fena geçmedi inşallah vermişimdir. Teşekkürler Anamnez:KK68: Bu hafta çok dikkat edemedim zaten hem yatıya misafirim geldi hem düzgün beslenemedim ve spor da yapamadım sınavlara çalışacağım diye. En azından almadım diye seviniyorum inşallah haftaya 74’ ü görürüm:p:KK24:
Vallaha c.tesi sabahı bol şans dilemeyi düşünüyordum ama bir baktım cezaaa:olamaz: Ama içimden diledim:KK60:

Haftaya telafi edersin inşallah şişlik de olabilir dediğğn gibi:KK15:

Merhaba bende katiliyorum hamile kalmadan önce fazla kilolarimi vermeye calisiyorumdum bi iki hafta oncesinde hamis oldugumu sanmstm ama degilmsm ondan bi hafta bekleyip baslayacam ins
Daha bi iki hafta once 77 ydim simdi 79 olmusum yeni farkettim :( hamile kalmam icin kilo vermem şart
Ilk hedefim 70
Boy 170
Hayatimda tartida sadece gore gore 69 gormusum

Merhaba bende katiliyorum hamile kalmadan önce fazla kilolarimi vermeye calisiyorumdum bi iki hafta oncesinde hamis oldugumu sanmstm ama degilmsm ondan bi hafta bekleyip baslayacam ins
Daha bi iki hafta once 77 ydim simdi 79 olmusum yeni farkettim :KK43: hamile kalmam icin kilo vermem şart
Ilk hedefim 70
Boy 170
Hoşgeldin canım aramıza.Bir kaç kilo vermen bence hamile kalmana da faydası olur.Bir kadın doğum doktoruna gittim mi ?folik asit kullanımına,varsa eksik vitamin telafisi ne ve en önemlisi smear testi yapıldı mı?

Hoşgeldin canım aramıza.Bir kaç kilo vermen bence hamile kalmana da faydası olur.Bir kadın doğum doktoruna gittim mi ?folik asit kullanımına,varsa eksik vitamin telafisi ne ve en önemlisi smear testi yapıldı mı?
Folik asit kullaniyorum daha once ferrzinc kullanmaya calistim ama midem cok kotu oluyordu biraktim testlerimde hep demir eksikliği keratin eksikliği çıkıyor malesef yarin kdogumcyla bunu da konuşcam suan sa kesin olmamakla beraber kimyasal gebelk geçiriyorum yarin smear testini isteyecem dr dan bakalim

Folik asit kullaniyorum daha once ferrzinc kullanmaya calistim ama midem cok kotu oluyordu biraktim testlerimde hep demir eksikliği keratin eksikliği çıkıyor malesef yarin kdogumcyla bunu da konuşcam suan sa kesin olmamakla beraber kimyasal gebelk geçiriyorum
Aaaa umarım iyisindir

Daha bi iki hafta once 77 ydim simdi 79 olmusum yeni farkettim :KK43: hamile kalmam icin kilo vermem şart
Ilk hedefim 70
Boy 170
Hoşgeldin inşallah istediğin kiloya ulaşırsın:p

Back