Ben 34 yaşındayımBoy kac bu arada?
Ben de tiroid hastasiyim :) ben de oyle ekmekle ara ogunlerle kilo veremiyorum ne zaman ac kalirsam o zman hizlica gidiyor kilolar dogumdan sonra 86 kilo da kaldim sonra 73e indim ve geri ciktim simdi hedefim 65lere kadar inmek agustosa kadarDestek olalım birbirimize ben 117 kilodan 80 e indim ama takıldım burda. Artık atlamak istiyorum 80 li kiloları. Kilolarını yakın. Bilemiyorum patlypasmak istersen paylaş . ben hiç ekmek yemiyorum mesela. İnsanlar 2 dilim ekmek yiyerek verebiliyor kiloyu ama ben veremiyorum. Herkesin bünyesi farklı. Ben troid hastasıyım.
Ooo biz tam birbirimize goreymisiz :) 30 yasindayim 1.68 boyum 80.8 kilom 1 oglum var 1.5 yasinda 4 yillik ogretmenlik gecmisim var suan kpssye hazirlaniyorum ev hanimiyimBen 34 yaşındayım
1.68 boyum
81.5 kilodayim
3 çocuğum var
Öğretmenim
. Ya senin boyum kac yasin kaç neler yaparsın evli misin?
İnşallah 65 leri de görürüz . bende doğumdan önce 72 kiloydum.bekarken 68 kiloydum. Henüz 70 li rakamları görmedim. İnşallah o da.olacak.Ben de tiroid hastasiyim :) ben de oyle ekmekle ara ogunlerle kilo veremiyorum ne zaman ac kalirsam o zman hizlica gidiyor kilolar dogumdan sonra 86 kilo da kaldim sonra 73e indim ve geri ciktim simdi hedefim 65lere kadar inmek agustosa kadar
Canim benim Allah gönlüne göre versin inşallah isteklerine kavusursun. Benim de en küçüğüm 22 aylık.Ooo biz tam birbirimize goreymisiz :) 30 yasindayim 1.68 boyum 80.8 kilom 1 oglum var 1.5 yasinda 4 yillik ogretmenlik gecmisim var suan kpssye hazirlaniyorum ev hanimiyim
Insallah o zaman bu yola beraber bas koyalim :) ben guya gecen hafta karar almistim 80.2yle basladim haftalik 1 kilo diye fazlasi yanima kar tabi :) bu cumartesi 80.2 olmam gerekiyordu ama 80.8im bu hafta hastalandigim icin tam da motive olamadim o yuzden bugun geri donus yaptim.bu cumartesi hedefim 78.2 olmakti aynen yapmaya calisacagim sonra en az 1 kilo ile devam edecegim bu hedeflere gore temmuzun ortalarina en az 65 olmam lazimİnşallah 65 leri de görürüz . bende doğumdan önce 72 kiloydum.bekarken 68 kiloydum. Henüz 70 li rakamları görmedim. İnşallah o da.olacak.
Bizde yeni geldik. Az önce ... tanışıyoruz..merhaba hanımlar bu konu aktif mi bende katılmak istıyorumm :)
Sanirim yeni aktiflesti :) boy kilo yas kendinden bahsetsenemerhaba hanımlar bu konu aktif mi bende katılmak istıyorumm :)
Allah bagislasin kuzulari :)Canim benim Allah gönlüne göre versin inşallah isteklerine kavusursun. Benim de en küçüğüm 22 aylık.
Tamam canım . başladık o zaman . tartı günümüz cumartesi mi olsun ne zaman olsun canım.Insallah o zaman bu yola beraber bas koyalim :) ben guya gecen hafta karar almistim 80.2yle basladim haftalik 1 kilo diye fazlasi yanima kar tabi :) bu cumartesi 80.2 olmam gerekiyordu ama 80.8im bu hafta hastalandigim icin tam da motive olamadim o yuzden bugun geri donus yaptim.bu cumartesi hedefim 78.2 olmakti aynen yapmaya calisacagim sonra en az 1 kilo ile devam edecegim bu hedeflere gore temmuzun ortalarina en az 65 olmam lazim
Bi mahsuru yoksa cumartesi olsun ben oyle planlamistim kendimceTamam canım . başladık o zaman . tartı günümüz cumartesi mi olsun ne zaman olsun canım.
Olur . sorun değil. Cumartesi iyidir.Bi mahsuru yoksa cumartesi olsun ben oyle planlamistim kendimce
Tamamdir anlastik o zaman menuleri de paylasiriz firsat buldukca ben pek spor yapamıyorum evde bi iki hareket ancakOlur . sorun değil. Cumartesi iyidir.
Canim yaslarimiz yakın hastaliklarimiz aynı. Ben çok diyet yaptım. Karatay , gaps, şimdi 6 ogün yapıyorum diyetimi. Eğer sende buraya günlük yazarsan birbirimize iyi kötü bakarız ne yedik içtik. Az mi çok mu senin için yazmak sorun olmazsa tabi.Tamamdir anlastik o zaman menuleri de paylasiriz firsat buldukca ben pek spor yapamıyorum evde bi iki hareket ancak
Evet doğru söylüyorsun. Hep beraber incelelim.nesrin ben 23 yaşındayım okulu yeni bitirdim kpss çalışıyorum uzun zamandır forumu takip ediyorum ama uygulama kısmında çok sıkıntı yaşadım inşallah hep birlikte zayıflarız kurtuluruz bu yağlardankilomda 73
Canim bende bazen zorlanıyorum. 80 de 6 haftadır kaldım. Ama yalnış yapmadan doğruyu bulamıyoruz. İnşallah burda hep beraber zayiflariz. Sen nasıl bir diyet yapiyorsun.nesrin ben 23 yaşındayım okulu yeni bitirdim kpss çalışıyorum uzun zamandır forumu takip ediyorum ama uygulama kısmında çok sıkıntı yaşadım inşallah hep birlikte zayıflarız kurtuluruz bu yağlardankilomda 73
Cumlemizinkini bağışlasın sağol canimAllah bagislasin kuzulari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?