• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam bende 78.600 kg yim. Bende 2 ayda 10 kilo vermek istiyorum. Hedefim 60 ama ilk hedefim 10 kilo vermek. Daha önce nasıl kilo vermiştin. Biraz anlatır mısın
Daha onceki beslenme tarzimda ekmek ve tatli seker yoktu ve emziriyordum.dogumdan sonra hizli kilo verdim.suan da tek ogun besleniyorum oglen yiyorum sadece 3 gunde 2 kilo verdim.77 basladim guncel kilom 75

Daha onceki beslenme tarzimda ekmek ve tatli seker yoktu ve emziriyordum.dogumdan sonra hizli kilo verdim.suan da tek ogun besleniyorum oglen yiyorum sadece 3 gunde 2 kilo verdim.77 basladim guncel kilom 75
Merhaba. 3 günde çok iyi vermişsin. Tek öğün beslenmek zor olmuyor mu. Ne kadar süre devam edebiliyorsun.kastan kilo vermeye sebep olmuyor mu. Menüde neler oluyor.

Merhaba. 3 günde çok iyi vermişsin. Tek öğün beslenmek zor olmuyor mu. Ne kadar süre devam edebiliyorsun.kastan kilo vermeye sebep olmuyor mu. Menüde neler oluyor.
Merhaba.hayir zorlanmiyorum 3 gun uyguluyorum.1 gun 3 ogune devam sonra tekrar 3 gun tek ogun.menumdr ozel birsey olmuyor.gunluk ne pisirmissem ondan 1 porsiyon tuketiyorum.bolca su cay kahve serbest ama sekersiz.dene memnun kalacaksin.diyet arkadaşımda var o 100 ile basladi.tarti gununde 3 gunde 2 kiloda ondan gitti.garanti yani

Merhaba.hayir zorlanmiyorum 3 gun uyguluyorum.1 gun 3 ogune devam sonra tekrar 3 gun tek ogun.menumdr ozel birsey olmuyor.gunluk ne pisirmissem ondan 1 porsiyon tuketiyorum.bolca su cay kahve serbest ama sekersiz.dene memnun kalacaksin.diyet arkadaşımda var o 100 ile basladi.tarti gununde 3 gunde 2 kiloda ondan gitti.garanti yani
meyve yiyor musunuz

Ben de katılmak istiyorum. Doğum yapalı üç ay oldu hamile kalmadan önce 67 şimdi ise 77 kiloyum acele kilo vermem gerek (maalesef emziremiyorum hiç sütüm gelmedi :KK61:)daha da önemlisi motive olmam gerek. Bu hafta lahana çorbası diyetine başladım, daha ikinci günündeyim bakalım neler olacak? Bu arada katılım şartı var mı?

1885566_879878872d61aadfaedb2aaff24bb2ea_640x640.jpg

85ten 70e indim. 60normal kilom.ama çırpındıkça kilo almaya başladım 75im moralin bozuk.dışarıda spor imkanım yok:KK43:
Canım dışarıda spor imkanın yoksa eğer İnternete yağ yakıcı egzersizler yaz bir sürü çıkıyor yapanlarla video izleyerek sende yap baya faydalı olacaktır.

Ben de suralarda takilayim :) kilom bu sabah itibariyle 80.8 diyete gireyim dedikce kilo aliyorum :( 4 ay oncesinde 73 kiloya kadar inmistim.bugun buna dur demeye karar verdim.cumartesi gunlerim tartilma gunum ilan ettim bu cumartesi hedefim 78.2.hadi bakalim sen mi yamansin ben mi ey kilolar!!!

Ben de suralarda takilayim :) kilom bu sabah itibariyle 80.8 diyete gireyim dedikce kilo aliyorum :KK43: 4 ay oncesinde 73 kiloya kadar inmistim.bugun buna dur demeye karar verdim.cumartesi gunlerim tartilma gunum ilan ettim bu cumartesi hedefim 78.2.hadi bakalim sen mi yamansin ben mi ey kilolar!!!
Merhaba bende 81.5 kiloyumm. Eğer düzenli yazacaksan. Birbirimize motivasyon sağlayabiliriz.

Merhaba bende 81.5 kiloyumm. Eğer düzenli yazacaksan. Birbirimize motivasyon sağlayabiliriz.
Duzenli yazarim ama menu paylasimi yapar miyim biliyorum cunku ben ancak ac kalarak zayiflayabiliyorum ve menumu diyet gruplarinda paylasinca cok az yedigim soyleniyor pek hosuma gitmiyor bu durum acikcasi

Destek olalım birbirimize ben 117 kilodan 80 e indim ama takıldım burda. Artık atlamak istiyorum 80 li kiloları. Kilolarını yakın. Bilemiyorum patlypasmak istersen paylaş . ben hiç ekmek yemiyorum mesela. İnsanlar 2 dilim ekmek yiyerek verebiliyor kiloyu ama ben veremiyorum. Herkesin bünyesi farklı. Ben troid hastasıyım.

Back