70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam azıcık da buraya takilayim varmı burada takipler kilo bildirimi filan. Bende kk nin eskilerindenim. 120 kg ile mide ameliyatı oldum. 74 kg da takıldım. Artık kendi cabamla vermem gerekiyor. Kullandığım ilaçlardan dolayı 1-2 aydır ödem sorunum var belki de ben öyle sanıyorum. Şuan kilom 76.6. hedefim 70 ama asagisida olur

merhaba bende aynı kilodayım 2.çocuktan sonra veremedim kiloları masabaşı çalışıyorum ve fazla hareketim yok ama artık kilo vermek istiyorum.Hangi şehirdesiniz ben Ankara dayım

Masaallah. Sanırım bende bu şekilde zayıflayabilirim akşam 5 'ten sonra yememek özellikle.

Sevgili kk arkadaslarim uzun zamandir yoktum. Konuya tekrar giris yaptim cunku 2015 eylul ayinda hedefimden de dusuk olan 65 e dustum.malesef kilolar geri geldi yavas yavas ama dikkat etmedim kabulneyse sadede gelelim.10 martta 77 kilo idim.3 gundur tek ogun besleniyorum.ve yarin sabah tartilicam.sonucu bildiririm kilo kaybim olursabeslenmemden bahsederim.hedefim 68 buarada boy 173

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…