hoşgeldin canımMerhabalar bende araniza katildim :) en son 75 kiloydum ancak suan tartilamayacagim icin yarin sabah ac karnina tartilip bildiricem :) iyi geceler hepinize
Hosbuldumm hoşgeldin canım
Yakın birinler benimde çok can sıkıcı bir sene oldu yapıltı kaldı63 le hamile kald 86 yla doguma girdim ciktigimda 80 dim
Bebegim 11 aylik ve ben hala 70 kiloyum.
merhaba bende aynı kilodayım 2.çocuktan sonra veremedim kiloları masabaşı çalışıyorum ve fazla hareketim yok ama artık kilo vermek istiyorum.Hangi şehirdesiniz ben Ankara dayımKizlar gunaydin 79 kiloyum. Daha once burada 20 kilo verdim. Ama aylardir motive olup 70 olamiyorum. Birebir diyet arkadasi arayan varsa numarami verebilirim. Kontrol edilmeye ihtiyacim var. Calisiyorum ve iki cocukla cok zor bir hayatim var. Dürtün hirpalayin beni. Vakit buldukca burada olacagim. Help pleace.
Masaallah. Sanırım bende bu şekilde zayıflayabilirim akşam 5 'ten sonra yememek özellikle.Merhaba kızlar bende bir zamanlar 71 kiloydum ve 52 ye düşmüştüm. Şuan 55 kiloyum düğünden sonra aldım biraz. Benim taktiğim akşam 5 ten sonra yemek yememekti. Yürüyüşte yapıyordum hergün yapamasam da. Akşam 5 ten sonra yememe olayını duymuşsunuzdur. Gerçekten çok işe yarıyor ayda 4-5 kilo rahat veriliyor. Çok acıkırsam saat 8 i geçmemek şartıyla yoğurt yiyordum ama çok nadir. Bu yöntemle çok başarılı olanlar var. Tabi yediğimiz yiyeceklere de dikkat ediyoruz günde 2 dilim tam buğday ekmeği yiyordum makarna pirinç pilavı hiç yok. Onun haricinde sebzemi etimi baklagili ölçülü bir şekilde yedim hafta da bir çikolata bile yedim ya da dondurma. Ben diyet listelerine bağlı kalabilen bir insan değilim benim gibiler varsa aranızda güzel yöntem tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?