- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Ben cocuklarla ayak uyduramadim ya.iyi aksamlar)bende menimu yazayım.
Ara :sütlü şekersiz türk kahvesi
Aksam) menemen )yarım parça lahana dolmasi )yarım parça sarma dolmasi)yeşillik
gün içi az şekerli çay 3litre su
haklısın canim gruplara uymak hiç banada göre değil galiba) ben özgür ruhluyum onlara pek ayak uyduramiyorum.@hogucuk
Iyı bayramlar cnmAkşam yemeğim degisti malesef. Kayınpedere geldik orda kofte vardi 1 kepek ekmegiyle 1 köfte yedim. Sonrada şekersiz çay içtim millet yanimda baklavalari götürüyo üzerinede muz şeftali yiyor ben şekersiz çaya devam. Kayınpederiminde diyet yapanlara garezi var sanki koca tepsi baklava almış çeşit çeşit. Evin yan tarafı pastanedeli baklava kadayıf pasta yapıyorlar
Tabiki canım hoşgeldinMerhaba
Ben de katılabilir miyim
Malum bayram bitti yaz bitti ama kilolar bana yapıştı
Şu an ne yapacağımı bilmiyorum
Buraya üye oldum
Ne işe yarıyor acabaÇörekotu yagınıda hergün 1 tatlı kaşığı içiyorum aç karnına öğlen yemeğinden önce
Şifa niyetine çok faydalı canım netten bakabilirsinNe işe yarıyor acaba
4 kiloyu ne kadar sürede verdin arkadaşım?Sabah: omlet. (2 yemek kaşığı yulaf kepeği 1 yumurta 2 yemek kaşığı yarım yağlı süt. 1dilim peynir maydonoz roka dereotuyla omlet yaptım yagsız.) ve Şekersiz bitki çayı.
Ara: 6 badem sade filtre kahve
Öğlen: 2 kepçe kemiksuyu çorba. 5 kaşık kaabak yemeği
Ara: 1 muz ve yeşilçay
Akşam: 6 kaşık kabak yemeği. 1 kaşık yoğurt ve 1 kaşık chia tohumu
Ara: madensuyu
70 dakika kardiyo inşallah
4 kiloyu 2 haftada verdim canım. Kemik suyu çorbayı çocuklarım için yapıyorum ama kendimde seviyorum. Kemiği suyla 1 saate yakın haşlıyorum süzüyorum. Suuuna 1 yumurta sarısı yogurt un limonsuyu çırpıp ekliyorum karıştırıyorum kaynayınca şehriye ekliyorum maydanozda doğruyorum çocuklar için çok faydalı.4 kiloyu ne kadar sürede verdin arkadaşım?
Bir de kemik suyunu nasıl yapıyorsun diye sorucam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?