70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltım
1 yumurta. 2 dilim esmer ekmek. Domates biber 1 tk. Fıstık ezmesi. 1 bardak şekersiz böğürtlen çayı

Ara: 2 mor erik. 1 bardak yarım yağlı sütten şekersiz nescafe(filtre kahve kağıdım bitmiş).
Öğlen: 2 derisi alınmış buharda tavuk baget. 1 kepçe kemiksuyu çorba
Ara: 9 lu çay 5 badem
Akşam: közlenmiş patlıcaö salatası
Spor bu akşam yapamam misafirlerim gelecek. Bu arada 1 kilo daha vermişim

Bugünkü menümü yazayım ;
Sabah ; 2 kibrit kutusu az yağlı peynir, 5 zeytin, 2 dilim çiya tohumlu ekmek, domates salatalık, biber, dereotu

Öğlen : 3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü ile yağsız tuzsuz salata, 2 dilim çiya tohumlu ekmek

Ara ; 1 avuç cranberry,1 bardak dereotlu kefir

Akşam : 1 dilim çiya tohumlu ekmek, 8 kaşık yağsız kabak yemeği

Ara ; 1 bardak kefir

-4 litre su ( 1 litre ödem atıcı)
- 4 bardak yeşilçay veya hibiscus çayı
-spor yok

Afiyet olsun tatlım. Cranberry ne, nerden almıştın?
Frambuaz gibi galiba, bana onu çağrıştırdı ama...

Afiyet olsun tatlım. Cranberry ne, nerden almıştın?
Frambuaz gibi galiba, bana onu çağrıştırdı ama...
Freng üzümü kurutulmuşu sanırım. Migros'ta olanlar biraz daha pahalı A101 de en ekonomikleri. Tadı ekşi tatlı karışık ben çok seviyorum.

Freng üzümü kurutulmuşu sanırım. Migros'ta olanlar biraz daha pahalı A101 de en ekonomikleri. Tadı ekşi tatlı karışık ben çok seviyorum.
Ben de deniyim kalorisi çok değilse. Ekşi-tatlı tadı ben de severim. Eskiden ekşili tatlılı tavuk yerdim çin mutfağına gidince, çok güzel oluyordu. Tabi kalori bombası bir sos ama o zamanlar gençtik tabi yakıyorduk :)

Selam arkadaşlar menümü yazayım
Kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta domates biber şekersiz çay

Ara: sade filtre kahve

Öğlen: kıymalı yağsız patlıcan yemeği. 1 bardak kefir

Ara:1 elma veya muz. Yeşilçay

Akşam: 6 kaşık yeşil mercimek yemeği 2 kaşık chia tohumu eklenmiş 2 kaşık yoğurt

Kimsecikler yazmamış ben yazayım barik
Sabah: yağsız menemen. 2 dilim esmer ekmek şekersiz çay 1tk fıstık ezmesi
Ara: 1 yeşil elma 1 kupa sade filtre kahve
Öğlen: 1 bardak ev yogurdu. Buharda pişmiş tavuk göğsü ve buharda pişmiş kabak. 2 kaşık chia tohumu

Ara: yeşilçay
Akşam: 6 kaşık börülce yemeği

Nihayet çok istediğim buharlı pişiricimi alabildim hafta sonu. Bugün 1 kabak dilimledim yanınada tavuk göğsü 1 dişte sarımsak 20 dakikaya ayarladım yumuşacık pişirdi. Bende o ara oğullarımın öğlen yemeğini hazırladım. 2 çocuklu biri için mükemmel kurtarıcı. Artık bugün ne diyet yemeği yapıcam kendime derdinden kurtuldum. Harıl harıl evdekilere mantı açarken bir yandanda kendime ne zaman yemek yapcam öğün vakti kaçtı etti derdinden kurtuldum. Ben mantı açarken o mutfakta bana diyet yemekler pişiriyo

Dün akşam kayınpederde kavytma vardı 1 kaşık yedim gece sabaha kadar uyuyamadım. Mahvetti midemi. Sabahta isal oldum. Midem çok hassaslaştı azcık yağlı yesem gece sabaha kadad uyku yok çok şiddetli ağrıyo.
O sebeple bugün değişik yedim.
Sabah: 2 dilim hellim peynirini yağsız kızarttım 2 dilim çavdar ekmeği arasına koydum yedim başka yiyemedim. 1 bardakta şekersiz çayla
Ara: 1 şeftali 1 bardak şekersiz sütlü türk kahvesi.
Öğlen akşam belli değil daha

Sabah: 2 dilim yağsız kızarttığım hellim peyniri. 2 dilim esmer ekmek 1yumurta 1 tk fıstık ezmesi şekersiz çay

Ara: 1 kupa sade filtre kahve

Öğlen: yağsız ton balığı. Yeşil salata(1 kaşık avokado yağı ekledim). 1 kepçe kemiksuyu çorba

Ara: 1 kupa yeşilçay. 5 badem. 1 muz

Akşam: 3 ızgara köfte(irmikli yaptım). Salata.
Ara; madensuyu

Bugün hastanedeyim o yüzden yediklerim karışık olabilir
Sabah: 1 muz 6 badem yedim çıktım
Ara yok
Öğlen köfte salata
Ara yeşilçay
Akşam köfte salata
Geçmiş olsun tatlım. Hastanedeymişsin...
Gene de iyi bence.
Avokado yağı ne işe yarıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…