Tebrikler canımSelam arkadaşlar bayram süresince yazamadım. Yolculuk, görülecek bir sürü insan şimdi şimdi zaman buluyorum. Artık 69 oldum diğer başlığa gitmem lazım belki de ama size selam vermek istedim :)
Teşekkür ederim canım sıra sende.. bu azimle hedefine ulaşacağına eminim.Tebrikler canım
Inşallah canımTeşekkür ederim canım sıra sende.. bu azimle hedefine ulaşacağına eminim.
Afiyet olsun tatlım. Cranberry ne, nerden almıştın?Bugünkü menümü yazayım ;
Sabah ; 2 kibrit kutusu az yağlı peynir, 5 zeytin, 2 dilim çiya tohumlu ekmek, domates salatalık, biber, dereotu
Öğlen : 3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü ile yağsız tuzsuz salata, 2 dilim çiya tohumlu ekmek
Ara ; 1 avuç cranberry,1 bardak dereotlu kefir
Akşam : 1 dilim çiya tohumlu ekmek, 8 kaşık yağsız kabak yemeği
Ara ; 1 bardak kefir
-4 litre su ( 1 litre ödem atıcı)
- 4 bardak yeşilçay veya hibiscus çayı
-spor yok
Freng üzümü kurutulmuşu sanırım. Migros'ta olanlar biraz daha pahalı A101 de en ekonomikleri. Tadı ekşi tatlı karışık ben çok seviyorum.Afiyet olsun tatlım. Cranberry ne, nerden almıştın?
Frambuaz gibi galiba, bana onu çağrıştırdı ama...
Ben de deniyim kalorisi çok değilse. Ekşi-tatlı tadı ben de severim. Eskiden ekşili tatlılı tavuk yerdim çin mutfağına gidince, çok güzel oluyordu. Tabi kalori bombası bir sos ama o zamanlar gençtik tabi yakıyorduk :)Freng üzümü kurutulmuşu sanırım. Migros'ta olanlar biraz daha pahalı A101 de en ekonomikleri. Tadı ekşi tatlı karışık ben çok seviyorum.
Geçmiş olsun tatlım. Hastanedeymişsin...Bugün hastanedeyim o yüzden yediklerim karışık olabilir
Sabah: 1 muz 6 badem yedim çıktım
Ara yok
Öğlen köfte salata
Ara yeşilçay
Akşam köfte salata
Saol canım. Avokado yağı çok sağlıklı zeytimyağı gibi. Salatalarda kullanıyorum çoğunluklaGeçmiş olsun tatlım. Hastanedeymişsin...
Gene de iyi bence.
Avokado yağı ne işe yarıyor acaba?
Geçmiş olsunEvet hastaneden geldim. Safra kesemde taş çıktı. Mide bulantılarımın sebebinide öğrenmiş olduk. Haftaya perşembe ameliyat olacağım.
Şimdi 80 dakika koşu vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?