70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler hanimlar)

Sabah 2.kk. büyüklüğünde peynir,domat salatalık,tadımlık bal yine aynı tadımlık helva, 6zeytin ve az şekerli çay...

14.30 1.Gofret

ara ara)çay ile beraber kuru üzüm tükettik.
18.30 üç kaşık sebze yemeği bir parça et
biraz önce az şekerli türk kahvesi
20dkk leslie
2.5litre su

yarin tartı günü

Yani gofret nasıl gofret ? Tadımlık bal, helva ne kadar ? Bir de gün boyu neredeyse birşey yok akşam yemeğinde az sebze az et var. Genelde en ağır öğünler gündüzlere konulmuyor mu ben yanlış mı biliyorum

Kısa sürede vermişsin canım tebrik ederim.
Teşekkürler canım diyetisyenim çok iyi, ben de iyi uyum sağladım diyete, neyse ki hızlı gidiyor, uzayıp giden diyetler insanlar için can sıkıcı oluyor bence hızlıca bitirip kapatmak lazım o defteri bence :)

Ben yiyerek zayıflayanlardanım asla aç kalmıyorum ama asla da tıka basa yemiyorum. Böyle olunca tüm mide şikayetlerim de geçti, hafifledim de.. dışarıda olunca seçenekler sınırlı belki yanında birşeyler götürmelisin. Ben yarın 3,5 saat uçak yolculuğu yapacağım mesela. Yanıma tavuk füme ve light kaşarlı sandviç, 1 yeşil elma ve badem alacağım. Çünkü yollarda ne bulacağım belli değil. Uçak 3,5 saat ama 12 de evden çıkacağım 9 dan önce evde olamam. O sürede yiyecek şeyleri yanımda götürmek en iyisi bence

Benim mide sorunlarimda tamamen geçti. Aç kalmiyorum tika basa tokta degilim. Tatli şeker hamurişi paketlenmis gidalar yemedigimden ötürü iştahımda kapalı

Selam kızlar nasilsiniz bakalim. Ben bugün elma sirkesine baslayacagim yine. Cok faydasini görüyorun bakalim organikte insalllah mideme dokunmaz. Sabah aç karnına degilde gün içinde 1 tatlı kaşıgı sirke 1 çay kaşıgı bal şeklinde içecegim suyla

Kahvaltım:1 haşlama yumurta. 2 dilim çavdar ekmegi. Domates yeşilbiber 1 dilim peynir ve 1 tatlı kaşıgı fıstık ezmesi. Şekersiz çay

Ara: sütlü şekersiz türk kahvesi

Öglen: 1 kepçe mercimek çorbası. Az yagli nar ekşili yeşil salata. 3 fırın köfte

Ara: 1 yeşil elma. 5 badem koca kupa yeşilçay

Aksam: 3 fırında köfte az yagli yeşil salata
Ara:madensuyu
80 dakika koşu
(Çörekotu yagi ve elma sirkeli ballı su da iciyorum)

iyi günler kizlar)
sabah )limonlu su 30dkk sonra
(kk.peynir) zeytin) domatsalatalik)
bir kaç barda az şekerli çay

Ara:1/2elma

biraz önce az şekerli türk kahvesi

18.00 diye tahmin ediyorum.etli taze fasulye yemeği yanında pilav) ama pilavı elimden geldiği kadar yemeyeceğim.bol yeşillik salatayla günün finalini yapacağım.

kizlar birde benim vücudum okadar direncliki çok ac kalmadan kilo vermiyorum malesef akşam üstü tartilacagim. H hugocuk canim ben özellikle eve tartı almadım.çünkü kendi biliyorum.her saat başı tartilacagim.yani motive mi düşürmemek için )))

Canım sen öglen yemegi ara ögün yemiyomusun. Pilav hiç yeme salata fasulye yeter

Neden öglen yemegi yemiyosun canim
canim en az 6saaten fazla koyuyorum.yoksa gitmez bu kilolar bazı arkadaşların menüsü çok zengin ve sık ben bukadar yensen hiç abartısız söylüyorum vermek yerine dahada alırım o yuzden çok ara koyuyorum .bide midemi küçültmek adına )))canim bide ben bugün tartildim.80.4 kg 78 olmuşum ve çok mutluyum kendime ödül olarakta iki top dondurma verdim.canim sen hangi gruptasin ben 13.gruptayim

Ben sadecs burdayim canim. Takimda degilim ayak uyduramadim kilo yüzdesi yapamadim çıktim sadece burdayim

Selam arkadaslar menümü yazayım
Kahvaltı: 1haşlanmis yumurta. 2 dilim çavdar ekmegi. Domates yeşilbiber şekersiz ayvalı ıhlamur çayı ve 1 tatlı kaşıgı fıstık ezmesi

Ara: 1 yeşil elma ve yarım yaglı sütlü şekersiz türk kahvesi

Öglen: 6 kaşık barbunya yemegi. 1 dilim çavdar ekmek. 2 kaşık chia tohumu eklenmis 2 kaşık ev yogurdu

Ara: dokuzubiyerde çay

Akşam:6 kaşık barbunya ve salata

Ara:madensuyu

80-90 dakika arası kardiyo (inşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…