• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam arkadaşlar menümü yazayım.
Sabah: 1dilim hellim peynirli yumurta yaptım tavada yağsız.
2 dilim esmer ekmek şekersiz elma çayı ve 1 tk fıstık ezmesi
Ara: 6 badem ve sade filtre kahve
Öğlen: buharda pişmiş brokoli ve buharda pişmiş derisiz 2 tavuk baget.
Ara: 9lu çay.
Akşam: 6 kaşık taze fasulye ve 2 kaşık ev yoğurdu.
75 dakika spor.

Büyük oğlum anaokuluna başladı onlara yemek kahvaltı çok vaktimi alıyo. Kendim içinde 2 dakikada buharlı makinaya tavuk sebze koy sağı solu toplarken 20 dakikada yemeğim hazır. Sebzeleri buharda piştikten sonra sarımsaklı limonlu salata tarzı seviyorum öyle yapıyorum. Sebzeleri tencerede haşlayınca tadını beyenmiyodum. Fırında iyide birde hergün fırın olmuyo birde fırın temizliğiyle uğraşıyosun. Benim zaten vaktim yok. Bu buharlı pişirici tam benlik. Tadıda nefis oluyo sebzelerin

Selam arkadaşlar menümü yazayım.
Sabah: 1dilim hellim peynirli yumurta yaptım tavada yağsız.
2 dilim esmer ekmek şekersiz elma çayı ve 1 tk fıstık ezmesi
Ara: 6 badem ve sade filtre kahve
Öğlen: buharda pişmiş brokoli ve buharda pişmiş derisiz 2 tavuk baget.
Ara: 9lu çay.
Akşam: 6 kaşık taze fasulye ve 2 kaşık ev yoğurdu.
75 dakika spor.
Brokoliyi oldum olası sevmedim. Hep özenip alırım, dolapta sararır atarım... Sarımsaklı limonlu da yoğurtlu da denedim...Bu boğazdan geçmiyor :(

Brokoliyi oldum olası sevmedim. Hep özenip alırım, dolapta sararır atarım... Sarımsaklı limonlu da yoğurtlu da denedim...Bu boğazdan geçmiyor :KK43:
Sevmiyosan hiç yeme canım. Diyet demek sevmediğimizi yemek zorunda olduğumuz bişey değil. Ben mesela buharda pişmiş karnıbaharı sarımsaklı yoğurtla çok severim. Çokta tok tutuyo.

Sıkılırsan bizim takıma da uğra canım yeşil çay içmeye beklerim :KK48:sorma onlardan bende de var ne yapalım sağlık olsun :KK66:
Sağol canım. Aslımda gelirimde şu kilo yüzdesini yapamadım ondan çıktım buraya geldim. 2 çocukla o yüzde hesaplamasını sabahtan hayatta yapamıyorum ben.

Sağol canım. Aslımda gelirimde şu kilo yüzdesini yapamadım ondan çıktım buraya geldim. 2 çocukla o yüzde hesaplamasını sabahtan hayatta yapamıyorum ben.
Liste için değil canım şu sıralar kalabalık zaten ..sohbete gel yalnızca :KK66: sıkılırsan ..

60 dakika koştum büyük oğlum rahatsızlandı. Çok içmiş kefir kara dut özü filan. Anne karnım çatlıycak gibi midem bulanıyo derken kustu. Onun başında olmak için 60 dakikada kestim
Koşu bandında mı koşuyorsun ?heçmişnolsın
Karadut özü almıştık Ege de var ..

Sevmiyosan hiç yeme canım. Diyet demek sevmediğimizi yemek zorunda olduğumuz bişey değil. Ben mesela buharda pişmiş karnıbaharı sarımsaklı yoğurtla çok severim. Çokta tok tutuyo.
Zaten insanın diyeti bırakmasının en büyük nedeni damak tadı olmayan yiyecekleri yemesi değil mi...haklısın...
Bir de tabi yağlı, salçalı, hamurlu şeylere çok alışmışız. Yemesek duramıyoruz sanki. Ben de seviyorum tabi...
Çok güzel koşmuşsun, tebrikler...

Selam arkadaşlar nasılsınız bugün okuldaydık anaokuluma gitti ilk kez büyük oğlum. Okuluda çok sevdi çok şükür. Ancak girebiliyorum topiğe. Pazarteside ilk beslenme gününü ben yapacağım. Börekler kekler off off:işsiz:
Perşembe ameliyat olacağım için ilk ben aldım sonra zorlanmayayım 2 çocukla diye. Ben canım bişeyi çok çekerse 1 çatal alıyorum tadına bakıyorum çünkü mahrum edersem kendimi o aklımda kalıyo sonra diyeti bozduruyo bana:KK14:

Back