• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi aksamlar)bende menimu yazayım.
Sabah:kk.peynir 4zeytin)domat salatalık )az şekerli su)

Ara :sütlü şekersiz türk kahvesi

Aksam) menemen )yarım parça lahana dolmasi )yarım parça sarma dolmasi)yeşillik
gün içi az şekerli çay 3litre su

haklısın canim gruplara uymak hiç banada göre değil galiba) ben özgür ruhluyum onlara pek ayak uyduramiyorum.@hogucuk

iyi aksamlar)bende menimu yazayım.

Ara :sütlü şekersiz türk kahvesi

Aksam) menemen )yarım parça lahana dolmasi )yarım parça sarma dolmasi)yeşillik
gün içi az şekerli çay 3litre su

haklısın canim gruplara uymak hiç banada göre değil galiba) ben özgür ruhluyum onlara pek ayak uyduramiyorum.@hogucuk
Ben cocuklarla ayak uyduramadim ya.
Ben simdi spora gidiyorum koşu bandı balkonda beni bekler özleşmişizdir

Selam arkadaşlar
Kahvaltıda. Az yagli menemen. 2 dilim esmer ekmek. 1 bardak şekersiz ıhlamur çayı. 1 dilim peynir ve 1 tatli kasigi fıstık ezmesi

Arada 1 şeftali şekersiz sütlü türk kahvesi

Öglen. Buhard tavuk gögsü. Salata 1 kepçe tarhana

Ara: yeşilçay.

Akşam: 6 kaşık barbunya yemegi salata
Madensuyu

Akşam yemeğim degisti malesef. Kayınpedere geldik orda kofte vardi 1 kepek ekmegiyle 1 köfte yedim. Sonrada şekersiz çay içtim millet yanimda baklavalari götürüyo üzerinede muz şeftali yiyor ben şekersiz çaya devam. Kayınpederiminde diyet yapanlara garezi var sanki koca tepsi baklava almış çeşit çeşit. Evin yan tarafı pastane :KK51: deli baklava kadayıf pasta yapıyorlar :KK53:

kurban-bayrami-resimli-mesajlari-2.jpg

+90 dan ve 7.takımdan saygılar sevgiler ve daha bir cok şey....:KK200:

Akşam yemeğim degisti malesef. Kayınpedere geldik orda kofte vardi 1 kepek ekmegiyle 1 köfte yedim. Sonrada şekersiz çay içtim millet yanimda baklavalari götürüyo üzerinede muz şeftali yiyor ben şekersiz çaya devam. Kayınpederiminde diyet yapanlara garezi var sanki koca tepsi baklava almış çeşit çeşit. Evin yan tarafı pastane :KK51: deli baklava kadayıf pasta yapıyorlar :KK53:
Iyı bayramlar cnm

Kimsecikler yok ama ben yazayim yinede

Sabah: 1haslama yumurta. 2 dilim esmer ekmek. Domates salatalik biber. Şekersiz çay ve 1tatlı kaşıgı fıstık ezmesi

Ara. 1 bardak sütlü şekersiz türk kahvesi
Öğlen: 6 kaşık taze fasulye 1 dilim esmer ekmek 1 kepçe kemiksuyuna yoğurtlu şehriye çorbası

Ara. 1 yeşil elma ve 1 kupa limonlu yeşilçay

Akşam. 6 kaşık taze fasulye. 2 çorba kaşıgı chıa tohumu eklenmiş 2 kaşık ev yogurdu

Ara. 1 madensuyu. Yatarkende çörekotu yagı 1 tatlı kaşıgı

Sabah: yagsız omlet. 2 dilim esmer ekmek. 1 dilim peynir 1 tk. Fıstık ezmesi. Şekersiz çay.

Ara: şekersiz sade filtre kahve

Öğlen; körili tavuk göğsü ve yeşil salata

Ara: 1 yeşil elma ve yeşilçay

Akşam: 6 kaşık taze fasulye ve 2 kaşık chia tohumu eklenmiş 2 kaşık ev yogurdu
85 dakika kardiyo

Selam arkadaşlar bugünkü menümü yazayım. 2 çocukla menümü akşamdan planlıyorum ve onun dışına çıkmıyorum
Sabah: domates 1 dilim peynir. Yeşilbiber. 2 dilim esmer ekmek. 1 tk. Fıstık ezmesi. Şekersiz ayvalı ıhlamur çayı

Ara: 1 meyve. Şekersiz sade filtre kahve
Öğlen: 6 kaşık kabak yemeği. 2 kaşık chia tohumu eklenmiş 2 kaşık ev yoğurdu ve 1 dilim esmer ekmek

Ara: yeşilçay 6 badem

Akşam: körili tavuk göğsü. Salata

Ara: madensuyu.
80 dakika kardiyo(inşallah)

Sabah: omlet. (2 yemek kaşığı yulaf kepeği 1 yumurta 2 yemek kaşığı yarım yağlı süt. 1dilim peynir maydonoz roka dereotuyla omlet yaptım yagsız.) ve Şekersiz bitki çayı.
Ara: 6 badem sade filtre kahve

Öğlen: 2 kepçe kemiksuyu çorba. 5 kaşık kaabak yemeği
Ara: 1 muz ve yeşilçay
Akşam: 6 kaşık kabak yemeği. 1 kaşık yoğurt ve 1 kaşık chia tohumu
Ara: madensuyu
70 dakika kardiyo inşallah

Sabah: omlet. (2 yemek kaşığı yulaf kepeği 1 yumurta 2 yemek kaşığı yarım yağlı süt. 1dilim peynir maydonoz roka dereotuyla omlet yaptım yagsız.) ve Şekersiz bitki çayı.
Ara: 6 badem sade filtre kahve

Öğlen: 2 kepçe kemiksuyu çorba. 5 kaşık kaabak yemeği
Ara: 1 muz ve yeşilçay
Akşam: 6 kaşık kabak yemeği. 1 kaşık yoğurt ve 1 kaşık chia tohumu
Ara: madensuyu
70 dakika kardiyo inşallah
4 kiloyu ne kadar sürede verdin arkadaşım?
Bir de kemik suyunu nasıl yapıyorsun diye sorucam ama

4 kiloyu ne kadar sürede verdin arkadaşım?
Bir de kemik suyunu nasıl yapıyorsun diye sorucam ama
4 kiloyu 2 haftada verdim canım. Kemik suyu çorbayı çocuklarım için yapıyorum ama kendimde seviyorum. Kemiği suyla 1 saate yakın haşlıyorum süzüyorum. Suuuna 1 yumurta sarısı yogurt un limonsuyu çırpıp ekliyorum karıştırıyorum kaynayınca şehriye ekliyorum maydanozda doğruyorum çocuklar için çok faydalı.

Back