- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortalama 1-2 kiloiyi akşamlar hanımlar :haftada nekadar kilo veriyorsunuz acaba?
Canım dukan biranın faydasini görüyomusunBugünkü menüm
Sabah ; 3 kaşık Müsli, muzlu soya sütü
Ara ; şekersiz sütsüz filitre kahve
Öğlen ;4 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 adet fırında kabak, dereotu, karabiber, kırmızı biber ile
Ara ; 1 porsiyon ananas, 5 badem
Akşam ; 4 yemek kaşığı yoğurt, 2 kaşık çiya tohumu, 1 nektarin
Ara ; belki papatya çayı
- 3 litre su +dukan bira
- Spor günüm, henüz yapamadım, sanırım yapamayacağım ve yarına kalacak
iyiymiş yaa İNŞALLAH bende kısa zaman veririm.hiç verebildinizmi?Ortalama 1-2 kilo
iyiymiş yaa İNŞALLAH bende kısa zaman veririm.hiç verebildinizmi?Ortalama 1-2 kilo
17 agustostan beri 4 kilo verdimiyiymiş yaa İNŞALLAH bende kısa zaman veririm.hiç verebildinizmi?
maşallah cok gguzel vermissinz.darisi basima17 agustostan beri 4 kilo verdim
Simdi spora gidiyorum ben
Canım bence görmüyorum. Haftaiçi başladım 1 kilo verdim ama onu zaten kendim de verebiliyorum. Ama içmeye devam ediyorum çünkü tadını sevdim bir çok kişinin aksine :)Canım dukan biranın faydasini görüyomusun
0-3 kilo arası değişiyor benim. Ortalama haftada 1 kilo diyelim :)iyi akşamlar hanımlar :haftada nekadar kilo veriyorsunuz acaba?
sizinkide iyi ya0-3 kilo arası değişiyor benim. Ortalama haftada 1 kilo diyelim :)
afiyet olsun.sanki ben daha bi az yiyorum gibi geldi.çünkü meninuz oldukça zenginBugünkü menüm ekte
Takıma da yazmıştım fotoğrafını çektim. Öğlen haşlanmış tavuk seçeneğini kullandım
Tabiki 05 hazirandan beri diyet yapıyorum xxl ile başladım(88 kilo), artık M günleri yakın (Cuma 71,7 idim)..bunda etkili olan sadece diyet değil ama spor da çok önemli.sizinkide iyi ya
galiba bir ben veremiyorum!peki ilk verdiğinizde zayifladiginizi fark ettinizmi?
Daha az yemek bazen metabolizmayı yavaşlatıyor. O nedenle dengeli ve doğru miktardan yemek önemli bence. Ayrıca kilo verince de devam edilecek birşey olması çok önemli. Bu liste 7 li kilolar için kullandığım bir liste 6 lar için farklı bir listem olacak muhtemelen :)afiyet olsun.sanki ben daha bi az yiyorum gibi geldi.çünkü meninuz oldukça zengin
Canim günlük yediklerimizi ve sporumuzu paylaşıyoruz. Sende yazarsan yardımcı oluruz elimizden geldigi kadarmaşallah cok gguzel vermissinz.darisi basima
musait olduğunuzda diyet spor neler yaptiginizi yazar misiniz ?bu arada tebrik ederim sizi