Sevdinse devam et canım. Bu günkü yedigim tavuk gögüsleri tas gibi oturdu mideme. Camış gibi şiştim. Arada körilide yapıyorum iyi oluyoCanım bence görmüyorum. Haftaiçi başladım 1 kilo verdim ama onu zaten kendim de verebiliyorum. Ama içmeye devam ediyorum çünkü tadını sevdim bir çok kişinin aksine :)
Benimde ara verdigimden bastan hızlı gittide yavaşlar sanırım ben ne kadar çabalasamda.0-3 kilo arası değişiyor benim. Ortalama haftada 1 kilo diyelim :)
Fazlasıyla iyi. 88 kilo nerde 71 nerde.Tabiki 05 hazirandan beri diyet yapıyorum xxl ile başladım(88 kilo), artık M günleri yakın (Cuma 71,7 idim)..bunda etkili olan sadece diyet değil ama spor da çok önemli.
Canım ilk önce ilk tavsiyem eger emzirme gibi durumun yoksa şekeri tamamen bırak. Sil çıkart yok et yokmuş say. Bak nasil iştahin kapanacak ve nasıl diyeti kolay yapacaksın ve nasıl özelliklede göbegin eriyecek inanamayacaksınbugunku menum
sabah )limonlu su yarım saat sonra
haşlanmış 1yumurta,domates,kk.büyüklüğünde peynir, 1seker kaşığı pekmez az şekerli bikac bardak çay
Ara)az şekerli tür kahvesi
saat14.00 birkaç dilim karpuz
16.46 yarım kase sebze yemeği
19.30mercimek çorbası bir kase
yeşillik salata
birkaç tane üzüm
az once yine az şekerli türk kahvesi
yarım saat leslie yaptim.
gun ici bol çay az şekerli
3.litre su
gunaydin)Canım ilk önce ilk tavsiyem eger emzirme gibi durumun yoksa şekeri tamamen bırak. Sil çıkart yok et yokmuş say. Bak nasil iştahin kapanacak ve nasıl diyeti kolay yapacaksın ve nasıl özelliklede göbegin eriyecek inanamayacaksın
Artık 70 :)Fazlasıyla iyi. 88 kilo nerde 71 nerde.
Bu menü bana biraz az geldi. Bu arada benim bugünkü menüm de öğlen sebze akşam çorba ama protein olmadan tutacak mı emin değilim. Böyle zamanlarda sabah 2 yumurta yiyorum daha iyi oluyor. Ayrıca karpuz kan şekerini yükselteceği için ben olsam yanında biraz yağsız peynir yerdim.bugunku menum
sabah )limonlu su yarım saat sonra
haşlanmış 1yumurta,domates,kk.büyüklüğünde peynir, 1seker kaşığı pekmez az şekerli bikac bardak çay
Ara)az şekerli tür kahvesi
saat14.00 birkaç dilim karpuz
16.46 yarım kase sebze yemeği
19.30mercimek çorbası bir kase
yeşillik salata
birkaç tane üzüm
az once yine az şekerli türk kahvesi
yarım saat leslie yaptim.
gun ici bol çay az şekerli
3.litre su
Yağdan gidip gitmediğinin en önemli göstergesi incelemeler sanırım. Ben de incelmeler var son ölçümlerim 81 de yapıldı çok merak ediyorum bu kilonun ne kadarı yağdan gitti, kas ne kadar arttı. Bayramdan sonra öğreneceğim. 5 Eylül'de gidiyorum.Benimde ara verdigimden bastan hızlı gittide yavaşlar sanırım ben ne kadar çabalasamda.
Haftada 1 kili bence gayet iyi yani. Yağdan gittiyse süper zatem
Tavuk göğsü tam diyet yiyeceği ya. Oldukça tok tutuyor ve hafif. Ben çok seviyorum ve tercih ediyorumSevdinse devam et canım. Bu günkü yedigim tavuk gögüsleri tas gibi oturdu mideme. Camış gibi şiştim. Arada körilide yapıyorum iyi oluyo
Bende öyleydim. 1 kupa nescafeye 6 küp şeker atardım. Ben biraktim ilk 1.ci zordu. Sudan çıkmış balık gibiydim. Ertesi gün alıştımgunaydin)
yok canim emzirme durumum yok.yani nasil soyleyim.imkanı yok tamamen şekeri bırakamam çünkü aşırı tatlı şeker vs seviyorum.eğer ki tamamen bırakırsam diyet yapamam zaten çok az kullanıyorum.sadece çayın ve kahvenin tadini yumusatacak kadar atiyorum.
Menü güzel canımBugünkü menüm ekteki gibi olacak. Aslında sebze +çorbadan çok emin olamadım, protein lazım gibi ama yumurta yoğurt yeter belki de.olmazsa bir ara öğüne süt eklerim bakalım.
Dün 3 saat sporum vardı. Bugün işlerim var fırsat kalırsa spor yaparım ama kalmazsa da hiç üzülmeyeceğim :)
Menü güzel canımBugünkü menüm ekteki gibi olacak. Aslında sebze +çorbadan çok emin olamadım, protein lazım gibi ama yumurta yoğurt yeter belki de.olmazsa bir ara öğüne süt eklerim bakalım.
Dün 3 saat sporum vardı. Bugün işlerim var fırsat kalırsa spor yaparım ama kalmazsa da hiç üzülmeyeceğim :)
Canım sen bu kiloları kaç ayda verdinArtık 70 :)
5 Haziran'da başladım canım. 11 hafta olmuş. 3 aya yakın yaniCanım sen bu kiloları kaç ayda verdin
Kısa sürede vermişsin canım tebrik ederim.5 Haziran'da başladım canım. 11 hafta olmuş. 3 aya yakın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?