70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bence görmüyorum. Haftaiçi başladım 1 kilo verdim ama onu zaten kendim de verebiliyorum. Ama içmeye devam ediyorum çünkü tadını sevdim bir çok kişinin aksine :)
Sevdinse devam et canım. Bu günkü yedigim tavuk gögüsleri tas gibi oturdu mideme. Camış gibi şiştim. Arada körilide yapıyorum iyi oluyo

Canım ilk önce ilk tavsiyem eger emzirme gibi durumun yoksa şekeri tamamen bırak. Sil çıkart yok et yokmuş say. Bak nasil iştahin kapanacak ve nasıl diyeti kolay yapacaksın ve nasıl özelliklede göbegin eriyecek inanamayacaksın

gunaydin)
yok canim emzirme durumum yok.yani nasil soyleyim.imkanı yok tamamen şekeri bırakamam çünkü aşırı tatlı şeker vs seviyorum.eğer ki tamamen bırakırsam diyet yapamam zaten çok az kullanıyorum.sadece çayın ve kahvenin tadini yumusatacak kadar atiyorum.

Bu menü bana biraz az geldi. Bu arada benim bugünkü menüm de öğlen sebze akşam çorba ama protein olmadan tutacak mı emin değilim. Böyle zamanlarda sabah 2 yumurta yiyorum daha iyi oluyor. Ayrıca karpuz kan şekerini yükselteceği için ben olsam yanında biraz yağsız peynir yerdim.

Benimde ara verdigimden bastan hızlı gittide yavaşlar sanırım ben ne kadar çabalasamda.
Haftada 1 kili bence gayet iyi yani. Yağdan gittiyse süper zatem
Yağdan gidip gitmediğinin en önemli göstergesi incelemeler sanırım. Ben de incelmeler var son ölçümlerim 81 de yapıldı çok merak ediyorum bu kilonun ne kadarı yağdan gitti, kas ne kadar arttı. Bayramdan sonra öğreneceğim. 5 Eylül'de gidiyorum.

Bugünkü menüm ekteki gibi olacak. Aslında sebze +çorbadan çok emin olamadım, protein lazım gibi ama yumurta yoğurt yeter belki de.olmazsa bir ara öğüne süt eklerim bakalım.
Dün 3 saat sporum vardı. Bugün işlerim var fırsat kalırsa spor yaparım ama kalmazsa da hiç üzülmeyeceğim :)

Eklentiler

• IMG_1259.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 26
Bende öyleydim. 1 kupa nescafeye 6 küp şeker atardım. Ben biraktim ilk 1.ci zordu. Sudan çıkmış balık gibiydim. Ertesi gün alıştım

Menü güzel canım

Menü güzel canım

Selam arkadaslar nasilsiniz. Menumu paylasayim
Sabah: 1 haslanmis yumurta. Şekersiz ayvalı ihlamur çayı. 1 dilim peynir. Domates salatalik yeşilbiber. 1 tatli kaşıgı fıstık ezmesi. 1 dilim peynir.

Arada 1 bardak sütlü şekersiz türk kahvesi.

Öglen yagi süzülmüs ton baligi közlenmis patlican

Ara 1 elma ve dokuzu biyerde çay
Aksam 6 kaşık bamya yemegi. 2 kasik chia tohumu eklenmis 2 kaşık yogurt

Ara madensuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…