umarım o baklavalardan yemedinselam kızlarrrrr kimse gelmio artık ya nasıl motive olcaz böle kimse yokken 3 kişimyiz toputopu
benide meyve kesmio yaaa ama tatlıda yemiyorum ve canım cok tatlı çekio napcaz tatlısızlıgı bugun fabrıkaya 1 tepsi baklava geldi mutfaga gitmiorum görmeyim die
ay kahvaltı sahane doyuomusun bari onunla
çok yorucu oluyor öyle de. benim zaten içinde olduğum bir grup var uzun zamandır ama cuma yarışması değil. ama ben böyle üç dört kişi olayını da seviyorum ne diyeyimCuma zayıflama yarışmalarına katilsaniza sizde ben orada başladım 3 ayı aşkındır diyet yapıyorum buralarda
Bende 80,5 i gordum. İlk defabende bugün 80 i gördüm :)
80-89 topıgındeydım oralar dagılmıs :)
geldım gelıyorum az kaldı sıze yetısmeme
Kız ne yormasi motive oluyoruz , hep destek oluyorlar. Ben listedeyimçok yorucu oluyor öyle de. benim zaten içinde olduğum bir grup var uzun zamandır ama cuma yarışması değil. ama ben böyle üç dört kişi olayını da seviyorum ne diyeyim
Bak bak hepsi hava atmak içinyeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
siz 70 e bende 69 topiğine geçsem süper olur yaniii
ayy cnm hiç öyle bir amacım yoktu afedersinBak bak hepsi hava atmak içinbunların hepsi ben sizden daha zayifim iması taşıyor, ayıp ayıp
Canım sakasina dediydimayy cnm hiç öyle bir amacım yoktu afedersin
göreceksin cnm ne kalmış 70lereBen daha 70 leri goremedim
İnşallah pazartesi gormus olurum. Zaten kalbim pırpır atıyor, ilk kez 70 leri gorecegim. Gerçi 80 de ilkti ama sonuçta gordum onugöreceksin cnm ne kalmış 70lere
60larıda görürsün kız sen bu azimleİnşallah pazartesi gormus olurum. Zaten kalbim pırpır atıyor, ilk kez 70 leri gorecegim. Gerçi 80 de ilkti ama sonuçta gordum onu
Hadi inşallah olacak olacak olacak , mesajı okurken vallaha bu şarkıyı dinliyordum60larıda görürsün kız sen bu azimle
cnm ben kafama göre takılıyorum spor ise haftada 3 gün 45 dk eliptik yapıyorumkızlar nasıl bir diyet uyguluyorsunuz, spor yapıyormusunuz ? Benim 70'lerden kurtulmama 4 kg var. Yavaş yavaş veriyorum yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?