- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
kızlar bugün tartıldım 72 kilo olmuşum. çok sevindim ya. 60 az kaldı ahahahahha :)))[/Q
ayyy aferinnnbugun ne yedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün tartıldım 72 kilo olmuşum. çok sevindim ya. 60 az kaldı ahahahahha :)))[/Q
ayyy aferinnnbugun ne yedin
şeyden mi yulaf kepeği unundanmı
bu arada bnde muhasebecıyım butun gün oturuom
kızlar bugün tartıldım 72 kilo olmuşum. çok sevindim ya. 60 az kaldı ahahahahha :)))
çalışıyorum canım öğretmenim. sen napıyosun?siz nerelerde oturuosunuz ev hanımımısnz calısıyormusunz
tarif aldım şimdi netten, ben bir ara dukan yapmaya niyetlenip eve bir yığın yulaf kepeği aldıdımdı şimdi duruyor hala ama şunu söyleyebilirim çok tok tutuyor ilk aldığım zamanlar krebini yapmıştım, bir yumurta iki yemek kaşığı yulaf kepeği iki yemek kaşığı süt karıştırıp krep yaptım. tadı kötü tabi amma kesin tok tutuyor, geçen merak ettim kalorisini hesapladım gerçekten sadece bir yumurta o kadar başka kalorisi yok dene bak ekmeğini deniyicem ben de
kıııız darısı bana darısı bana
kolay gelsin maşallah ne güzel mesleğin var ben muhasebecıyım bir fabrikadaçalışıyorum canım öğretmenim. sen napıyosun?
günaydın kızçeler
kahvaltımı atıyorum bugün daha iyi sanki kolay gelsin herkese
merhaba kızlar nasıl gidiyor?
benim de canım tatlı istiyor meyveleri koydum önüme yiyorum napimbugun kötü öğlen ton balıklı salata yedim suan feci açım yaaa
günaydın canım. biz de akşama yemeğe davetliyiz aynı durumdayızgünaydın kızlar
bugünkü kahvaltımı atıyorum akşam misafir var inşallah kendimi tutar abartmam
benim de canım tatlı istiyor meyveleri koydum önüme yiyorum napim
günaydın kızlar
bugünkü kahvaltımı atıyorum akşam misafir var inşallah kendimi tutar abartmam
sen gel 79,9 bşy kalmamışKızlar bende şuan 80.5 kiloyum 79.9 oldugumda buraya geleceğim
Zaten sessiz sessiz geziniyorum buralarda , havamiz aynı olsun diye bekliyorum. Demesinler 'ayol bu seksenlerde ezik hıhh"sen gel 79,9 bşy kalmamış
Zaten sessiz sessiz geziniyorum buralarda , havamiz aynı olsun diye bekliyorum. Demesinler 'ayol bu seksenlerde ezik hıhh"
Cuma zayıflama yarışmalarına katilsaniza sizde ben orada başladım 3 ayı aşkındır diyet yapıyorum buralardademezler daha kimseye denk gelemedik 3-4 kişi kendi çapımızda takılıyoruz vallahi