• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şeyden mi yulaf kepeği unundanmı

bu arada bnde muhasebecıyım butun gün oturuom :mad::mad:

tarif aldım şimdi netten, ben bir ara dukan yapmaya niyetlenip eve bir yığın yulaf kepeği aldıdımdı şimdi duruyor hala ama şunu söyleyebilirim çok tok tutuyor ilk aldığım zamanlar krebini yapmıştım, bir yumurta iki yemek kaşığı yulaf kepeği iki yemek kaşığı süt karıştırıp krep yaptım. tadı kötü tabi amma kesin tok tutuyor, geçen merak ettim kalorisini hesapladım gerçekten sadece bir yumurta o kadar başka kalorisi yok dene bak ekmeğini deniyicem ben de :KK25:

kızlar bugün tartıldım 72 kilo olmuşum. çok sevindim ya. 60 az kaldı ahahahahha :)))

kıııız darısı bana darısı bana :nazar:

günaydın kızçeler :KK200:

kahvaltımı atıyorum bugün daha iyi sanki kolay gelsin herkese:KK50:

Eklentiler

• P_20160121_080807.jpg
    P_20160121_080807.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 51
günaydınlarrrr
sabah 2 cherry domates 1 salatalık 1 biber ve cok az yaglı peynir yedim. 2 dılim tahıllı ekmek

tarif aldım şimdi netten, ben bir ara dukan yapmaya niyetlenip eve bir yığın yulaf kepeği aldıdımdı şimdi duruyor hala ama şunu söyleyebilirim çok tok tutuyor ilk aldığım zamanlar krebini yapmıştım, bir yumurta iki yemek kaşığı yulaf kepeği iki yemek kaşığı süt karıştırıp krep yaptım. tadı kötü tabi amma kesin tok tutuyor, geçen merak ettim kalorisini hesapladım gerçekten sadece bir yumurta o kadar başka kalorisi yok dene bak ekmeğini deniyicem ben de :KK25:

kıııız darısı bana darısı bana :nazar:

ben bılıorm o krebı 2 hafta once 5 gün boyunca yedım ama tek yumurtadan yaptım su ıctıkcetok tutuo o gun nerdeyse hıc acıkmamıstım.... su ıctıkce ıcımde sıstı yulaf unu

çalışıyorum canım öğretmenim. sen napıyosun?
kolay gelsin maşallah ne güzel mesleğin var ben muhasebecıyım bir fabrikada

günaydın kızçeler :KK200:

kahvaltımı atıyorum bugün daha iyi sanki kolay gelsin herkese:KK50:

ay süper kahvaltı vallahi bnmde oglen yemegım ton balıklı salata olcak bugun:KK76::kk77:

selam kızlarrrrr kimse gelmio artık ya nasıl motive olcaz böle kimse yokken 3 kişimyiz toputopu :KK42::KK42:

benim de canım tatlı istiyor meyveleri koydum önüme yiyorum napim :KK43:

benide meyve kesmio yaaa ama tatlıda yemiyorum ve canım cok tatlı çekio napcaz tatlısızlıgı bugun fabrıkaya 1 tepsi baklava geldi mutfaga gitmiorum görmeyim die:mad::mad:
günaydın kızlar :KK200:

bugünkü kahvaltımı atıyorum :KK49: akşam misafir var inşallah kendimi tutar abartmam :KK61:

ay kahvaltı sahane doyuomusun bari onunla:KK70:

Back