- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
cnm ben kafama göre takılıyorum spor ise haftada 3 gün 45 dk eliptik yapıyorum
Anladım canım. Kaç kilosun şuan ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ben kafama göre takılıyorum spor ise haftada 3 gün 45 dk eliptik yapıyorum
72.3 ile başlamıştım cuma günü 70.9 dum ben baya yavaş veriyorum metabolizmam çok yavaşAnladım canım. Kaç kilosun şuan ?
72.3 ile başlamıştım cuma günü 70.9 dum ben baya yavaş veriyorum metabolizmam çok yavaş
sen 74 sün sanırım boyun kaç
GÜNAYDINN ne kadar eksiymiş o bakalımgünaydınlaaar bugün tartıda eksiyim yuppiii
yarım kiloya yakın eksikGÜNAYDINN ne kadar eksiymiş o bakalım
bişi olmaz o kadardan aynen devameksik yok fazla var özel gün mevzusu galiba... o kadar da kasıyorum
günaydın cnm bende yarın ayran aşı çorbası içmeyi düşünüyorum 1 günlük yapıcam regl olucam sanırım bugün o yüzden +lardayım diyet günlüklerinde 1 şubatla başlayan topiğe gelsene katıl sendegünaydın kızçeler iki haşlanmış yumurta bir salatalık ve yeşil çay ile kahvaltımı yaptım... öğlen buğday çorbası var yanımda içinde nohut ve minik köfteler de var.. başka bişey yemem baya bir öğün oluyor bu çorba. akşam da pırasa var evde... grubumuz çok sessiz yauu gaza gelmeye ihtiyacım var ve bu hafta hiç de kolay geçmiyor
kuzum spor ertesi fazla çıkabilirsin kaslar şişiyormus cünküdün iki saatlik yürüyüş falan fayda etmemiş 100 gr bile vermemişim. ama pes etmek yoooook.
ah ben de ne çok istiyorum aylardır takılıp kaldım ya2 hafta önce 13 ocakda 81.700 dü kilom 2 haftadır diyetteyim . 80 lere yazacaktım ama nasip 70lere yazmakmış :)
şimdi 78.500'üm 2 haftada 3 kilo 200 gram verebildim . Çok güzel diyet yapıyorum sporda yapıyorum günde 45 dakika 1 saat kadar . Hedefim 65 olmak boyum 175 . Kilo vermeyi çok istiyorum kafama uzun süreden sonra koydum ve çok hırslıyım .
70lerden kurtulmak istiyorum ama malesef daha 78.500'üm ve sanırım 70lere çok yazacağım .
70lerden kurtulmam için 1.5 2 ayım gider sanırım belkide daha fazla bilemiyorum . 80leri terk ettik henüz başlarındayken dahada ilerlemeden Allah'a şükür . 70leride terk etmeyi çok istiyorum :)
ah ben de ne çok istiyorum aylardır takılıp kaldım ya
benim de 13,5 kilo şansa bakİnşallah o takılmalarda geçer ya insanın motivasyonunu kırıyor takılmalar ama hiç pes etmeden devam sen değil kilo kırılsın inşallah . Şu 60 lı rakamları görsem dünyalar benim olacak anlatamam gerçekten ama daha çok var 8.5 kilo kadar çok
vermem gereken 17 kilo vardı kaldı şimdi 13.5 kilo