70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızçeler... kahvaltımın başına iş geldi bu sabah... yanımda elma portakal falan var... idare edicem artık.. iş yerim öyle bir yerdeki yiyecek bulmak mesele... şehrin dışında bi hal yapmışlar nedense bizim bine da halin içinde öğlen nohut getirdim yanına da yoğurt... hastalanacağım için vücudum ödem tutuyor moralimi bozmamaya çalışıyorum...

günaydın kızçeler iki haşlanmış yumurta bir salatalık ve yeşil çay ile kahvaltımı yaptım... öğlen buğday çorbası var yanımda içinde nohut ve minik köfteler de var.. başka bişey yemem baya bir öğün oluyor bu çorba. akşam da pırasa var evde... grubumuz çok sessiz yauu gaza gelmeye ihtiyacım var ve bu hafta hiç de kolay geçmiyor

günaydın cnm bende yarın ayran aşı çorbası içmeyi düşünüyorum 1 günlük yapıcam regl olucam sanırım bugün o yüzden +lardayım diyet günlüklerinde 1 şubatla başlayan topiğe gelsene katıl sende

2 hafta önce 13 ocakda 81.700 dü kilom 2 haftadır diyetteyim . 80 lere yazacaktım ama nasip 70lere yazmakmış :)
şimdi 78.500'üm 2 haftada 3 kilo 200 gram verebildim . Çok güzel diyet yapıyorum sporda yapıyorum günde 45 dakika 1 saat kadar . Hedefim 65 olmak boyum 175 . Kilo vermeyi çok istiyorum kafama uzun süreden sonra koydum ve çok hırslıyım .
70lerden kurtulmak istiyorum ama malesef daha 78.500'üm ve sanırım 70lere çok yazacağım .
70lerden kurtulmam için 1.5 2 ayım gider sanırım belkide daha fazla bilemiyorum . 80leri terk ettik henüz başlarındayken dahada ilerlemeden Allah'a şükür . 70leride terk etmeyi çok istiyorum :)

ah ben de ne çok istiyorum aylardır takılıp kaldım ya

ah ben de ne çok istiyorum aylardır takılıp kaldım ya

İnşallah o takılmalarda geçer ya insanın motivasyonunu kırıyor takılmalar ama hiç pes etmeden devam sen değil kilo kırılsın inşallah . Şu 60 lı rakamları görsem dünyalar benim olacak anlatamam gerçekten ama daha çok var 8.5 kilo kadar çok
vermem gereken 17 kilo vardı kaldı şimdi 13.5 kilo

Bana göre en iyisi mesela eğer boy 160 ise kilo 45 50 ideal
Boy 165 ise kilo 50 55 iyi
Boy 170 ise kilo 55 60 iyi
boy 175 ise kilo 60 65 arası ideal en fazla 66 olmalı .
Boy 180 ise kilo 65 75 arası ideal bence .
Bi bayanda 75 üstü çok kötü görünüyo 70 üstü bile artık git gide dikkat edilmesi gerekiyo . Hele benim boyum bile 175 bende bile boyum kısa olmadığı halde en çok 82 oldum gerçekten çok kötü bi görüntü oluyo .
80 artık çok kilolu oluyor gerçekten insan dikkat etmeli asla 80 e çıkmamalı çıkmamak için herşeyi yapmalı .
Bi bayana en çok yakışan kilo boyu orta ya da uzunsa 58 ile 66 arası bence kısaysada 45 55 arası . İnşallah herkes istediği kiloya ulaşır . Ama ben 80 90 olsam en azındann 90lardan ya da 80lerden kkurtulana kadar kilo versemde sevinmem . Ki zaten hiç sevinemedim 81.700 düm ilk hafta 79.700 e düştüm çook sevinnmedim gerçi bu haftada 79.700 den 78.500 e düştüm yine pek sevinmedim . 75 e düşüne kadar sevinemeye hakkım yok çünkü ne olursa olsun hala çok kilom var ve çok kiloluyum . 75 de çok 70 de çok ama şimdilik 75 e eli mahkum inebilsem sevinirim . ama hedeften de asla şaşmayacağım .
65 e düşene kadar yola devam .

benim de 13,5 kilo şansa bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…