70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şeyden mi yulaf kepeği unundanmı

bu arada bnde muhasebecıyım butun gün oturuom

tarif aldım şimdi netten, ben bir ara dukan yapmaya niyetlenip eve bir yığın yulaf kepeği aldıdımdı şimdi duruyor hala ama şunu söyleyebilirim çok tok tutuyor ilk aldığım zamanlar krebini yapmıştım, bir yumurta iki yemek kaşığı yulaf kepeği iki yemek kaşığı süt karıştırıp krep yaptım. tadı kötü tabi amma kesin tok tutuyor, geçen merak ettim kalorisini hesapladım gerçekten sadece bir yumurta o kadar başka kalorisi yok dene bak ekmeğini deniyicem ben de

kızlar bugün tartıldım 72 kilo olmuşum. çok sevindim ya. 60 az kaldı ahahahahha :)))

kıııız darısı bana darısı bana

günaydınlarrrr
sabah 2 cherry domates 1 salatalık 1 biber ve cok az yaglı peynir yedim. 2 dılim tahıllı ekmek

ben bılıorm o krebı 2 hafta once 5 gün boyunca yedım ama tek yumurtadan yaptım su ıctıkcetok tutuo o gun nerdeyse hıc acıkmamıstım.... su ıctıkce ıcımde sıstı yulaf unu

çalışıyorum canım öğretmenim. sen napıyosun?
kolay gelsin maşallah ne güzel mesleğin var ben muhasebecıyım bir fabrikada

günaydın kızçeler

kahvaltımı atıyorum bugün daha iyi sanki kolay gelsin herkese

ay süper kahvaltı vallahi bnmde oglen yemegım ton balıklı salata olcak bugun

selam kızlarrrrr kimse gelmio artık ya nasıl motive olcaz böle kimse yokken 3 kişimyiz toputopu

benim de canım tatlı istiyor meyveleri koydum önüme yiyorum napim

benide meyve kesmio yaaa ama tatlıda yemiyorum ve canım cok tatlı çekio napcaz tatlısızlıgı bugun fabrıkaya 1 tepsi baklava geldi mutfaga gitmiorum görmeyim die
günaydın kızlar

bugünkü kahvaltımı atıyorum akşam misafir var inşallah kendimi tutar abartmam

ay kahvaltı sahane doyuomusun bari onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…