• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bana göre en iyisi mesela eğer boy 160 ise kilo 45 50 ideal
Boy 165 ise kilo 50 55 iyi
Boy 170 ise kilo 55 60 iyi
boy 175 ise kilo 60 65 arası ideal en fazla 66 olmalı .
Boy 180 ise kilo 65 75 arası ideal bence .
Bi bayanda 75 üstü çok kötü görünüyo 70 üstü bile artık git gide dikkat edilmesi gerekiyo . Hele benim boyum bile 175 bende bile boyum kısa olmadığı halde en çok 82 oldum gerçekten çok kötü bi görüntü oluyo .
80 artık çok kilolu oluyor gerçekten insan dikkat etmeli asla 80 e çıkmamalı çıkmamak için herşeyi yapmalı .
Bi bayana en çok yakışan kilo boyu orta ya da uzunsa 58 ile 66 arası bence kısaysada 45 55 arası . İnşallah herkes istediği kiloya ulaşır . Ama ben 80 90 olsam en azındann 90lardan ya da 80lerden kkurtulana kadar kilo versemde sevinmem . Ki zaten hiç sevinemedim 81.700 düm ilk hafta 79.700 e düştüm çook sevinnmedim gerçi bu haftada 79.700 den 78.500 e düştüm yine pek sevinmedim . 75 e düşüne kadar sevinemeye hakkım yok çünkü ne olursa olsun hala çok kilom var ve çok kiloluyum . 75 de çok 70 de çok ama şimdilik 75 e eli mahkum inebilsem sevinirim . ama hedeften de asla şaşmayacağım .
65 e düşene kadar yola devam .
benim boyum 1.73 59 olmak istiyorum yeniden. benim için çok ideal.

benim boyum 1.73 59 olmak istiyorum yeniden. benim için çok ideal.

59 da da fıstık gibi olursun cidden :) şimdi kaç ki kilon ? Aaa senindemi 13.5 kilo var vay be aynen :)) 72.5 kilosun o zaman . Ben leslie yapıyorum hergün biliyormusun onu ? bi ara zumba yapıyodum . Zumba latin 55 dakka sürüyo ama ben 30 dkka yapıyorum aşırı ter attırıyo vücudumdan ateş atıyordu . Sonra leslie yi duydum onu yapıyprum . 9 gündr filan . 3 mil yapıyordum 1-2 kez bugün de dahil 4 mil yapmaya başladım . 4 mil baya ter attırıyo ama baya da uzun sürüyo biraz zorluyo 1 saat sürüyo tam . Geçen sene işte 76 dan 69 a düşmüştüm hedefe çok az kala yoğun bakmda yattm hayati riskim vardı kanımda pıhtılaşma oldu akciğerime attı aşırı derecede batmalar oluyordu ölümden döndüm ondan sonra yine 76 oldum evlenince 81.700 e çıktm şimdi işte yine diyetlerle sporlarla sürünüyorum zor ya anca al ver al ver

59 da da fıstık gibi olursun cidden :) şimdi kaç ki kilon ? Aaa senindemi 13.5 kilo var vay be aynen :)) 72.5 kilosun o zaman . Ben leslie yapıyorum hergün biliyormusun onu ? bi ara zumba yapıyodum . Zumba latin 55 dakka sürüyo ama ben 30 dkka yapıyorum aşırı ter attırıyo vücudumdan ateş atıyordu . Sonra leslie yi duydum onu yapıyprum . 9 gündr filan . 3 mil yapıyordum 1-2 kez bugün de dahil 4 mil yapmaya başladım . 4 mil baya ter attırıyo ama baya da uzun sürüyo biraz zorluyo 1 saat sürüyo tam . Geçen sene işte 76 dan 69 a düşmüştüm hedefe çok az kala yoğun bakmda yattm hayati riskim vardı kanımda pıhtılaşma oldu akciğerime attı aşırı derecede batmalar oluyordu ölümden döndüm ondan sonra yine 76 oldum evlenince 81.700 e çıktm şimdi işte yine diyetlerle sporlarla sürünüyorum zor ya anca al ver al ver
geçmiş olsun büyük birşey atlatmışsın. ben de geçen sene 69a kadar inmiştim bu arada :)) hamilelikle aldım ama bebeği kaybettim falan işte :( ben de her gün hızlı tempo yürüyorum şimdi :)

geçmiş olsun büyük birşey atlatmışsın. ben de geçen sene 69a kadar inmiştim bu arada :)) hamilelikle aldım ama bebeği kaybettim falan işte :KK43: ben de her gün hızlı tempo yürüyorum şimdi :)

Allah yine nasip eder inşallah canım . Yürüyüş çok işe yarıyor gerçekten . En iyisini yapiyorsun

Bugün diyeti biraz bozdum .
çikolata yedim 6 kare :KK43: ( 150 kalori )
sütlaç yedim 200 gram ( 190 kalori )
birde sğalıklı ama ızgara tavuk yedim ama biraz miktarı fazla 300 400 gram vardır o da ( 450 500 kalori arası )
kötü oldu spor da yapmayacaktm eşim evde filn diye ama sonra dayanaadım 1 saattir leslie yapıyorum 4 mil yaptım tam 59 dakika boyunca şimdi bitti :)

Bugün diyeti biraz bozdum .
çikolata yedim 6 kare :KK43: ( 150 kalori )
sütlaç yedim 200 gram ( 190 kalori )
birde sğalıklı ama ızgara tavuk yedim ama biraz miktarı fazla 300 400 gram vardır o da ( 450 500 kalori arası )
kötü oldu spor da yapmayacaktm eşim evde filn diye ama sonra dayanaadım 1 saattir leslie yapıyorum 4 mil yaptım tam 59 dakika boyunca şimdi bitti :)
ben de tahin helvayı götürdüm sorma. evde olunca dayanamıyorum çok fena :(

ben de tahin helvayı götürdüm sorma. evde olunca dayanamıyorum çok fena :KK43:

o baya kalorili sanrm ben sevmiyorum ama kötü olmuş evet ama olsun bişeyi yedin diye diyet bitti diye bişey yok devam .. bizim diyet uzun süreli aşırı sıkarsak nasıl dayancaz uzun süreli . eğer canın çok tatlı çekerse form ye portakallıları çok hoşböle çiçek şeklinde . bi de sıcak çiolata ya da kahve içeblrsin . ceviz ye süt iç . portakal ye muz ye . sütlü tatlı 1 kere serbest haftada :)
Bir de diyelimki tatlı yedin ya da yemeği çok yedin öteki öğünden kıs .

2 saattir temizlik yapıyorum cnm çıktıı :KK43:

o baya kalorili sanrm ben sevmiyorum ama kötü olmuş evet ama olsun bişeyi yedin diye diyet bitti diye bişey yok devam .. bizim diyet uzun süreli aşırı sıkarsak nasıl dayancaz uzun süreli . eğer canın çok tatlı çekerse form ye portakallıları çok hoşböle çiçek şeklinde . bi de sıcak çiolata ya da kahve içeblrsin . ceviz ye süt iç . portakal ye muz ye . sütlü tatlı 1 kere serbest haftada :)
Bir de diyelimki tatlı yedin ya da yemeği çok yedin öteki öğünden kıs .

2 saattir temizlik yapıyorum cnm çıktıı :KK43:
kolay gelsin olsun o da spordan sayılır :KK66:

mrh arkadslar bnde uc hafta once başladım dıyete tartıda 80 ı görünce :) 4 kılo cıvarı verdım 76.2 yım su anda 1 hftdr saldım bırz o yüzden dusemedım bı turlu 76 nın altına. sızlerle pylasrsam moral motvsyonum artar daha kurallı devm ederım yoluma. hepımıze bol eksılı dıytler :)

Back