- 19 Ocak 2016
- 42
- 28
- 8
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın hanımlar cumaya kadar tartılmayacağım bakalım... kalori saymaya devam... inşallah güzel bi rakam görürürm de moral olur
tünaydınTünaydın kızlarrr
1,75 boy 76 kilo hedef 70
Ama veremiyorum işteeeben gecen cuma tartılmamıstım o yuzden smdı verdım sonucu cuma bidaha yazıcam bakalım bugun 1 tabak ıspanak yedım yogurtlu herkes borek yerken ben böreğin yüzüne bakmadım
tünaydın
hedefine bir şey kalmamış ya
evet ya eşim olunca oturup yiyoruz akşam hep. meyve çay tatlı diye diye aldım hep zaten. ben şimdi eşimin önüne koyup kaçıyorumzaman geçmiyor bugün... eşim de gececi bu akşam yalnızları oynarım... ama iyi oluyor insanın yalnızken de yiyesi gelmiyor hiç
ee ne güzel vermişsin o kadar kaçamak olurgünaydınlar kg mu bildiriorum gecen cuma bıldırememiştim 75,6 yani 1 kg 400 gr vermişim aksam tartıldım oysaki sabah aç karnına ve cıplak tartılmış olsam belki 100-200 gr daha eksik çıkabılırım
ama 3 kremalı bisküvi yedim kaçamak yapmiş oldum ve dun sporumu yapmadım hadi bana ceza verinnn
ya ne güzel 6 kilo verip kurtulacaksın. ben 60ın altına inmek istiyorum of of bitmez bu çile.1,75 boy 76 kilo hedef 70
evet ya eşim olunca oturup yiyoruz akşam hep. meyve çay tatlı diye diye aldım hep zaten. ben şimdi eşimin önüne koyup kaçıyorum
aynen ya napcaz daah cok yolumuz varya ne güzel 6 kilo verip kurtulacaksın. ben 60ın altına inmek istiyorum of of bitmez bu çile.
günaydın kıslaaar
kahvaltım yarım greyfurt bu ara kasmaya çalışıyorum öğlen bamya ve yoğurt yiyicem... akşam bilmiyorum henüz... cumayı bekliyorum sabırla
sadece yarım greyfurt mu ben sütlü kahve, iki haşlanmış yumurta ve bir dilim kepekli ekmek yedim yagünaydın kıslaaar
kahvaltım yarım greyfurt bu ara kasmaya çalışıyorum öğlen bamya ve yoğurt yiyicem... akşam bilmiyorum henüz... cumayı bekliyorum sabırla
günaydın hanımlaaarrrr
ya benim eşim yemez asla aksamları bsy yani asla demeyimde biri varken eşlik eder misafire falan e banada bınde bır mısafır gelir pek yeme alıskanlgmz yok aksamları işte gecen aksam ki bisküvileri saymazsak
aynen ya napcaz daah cok yolumuz var
çok az ya okadrcık kahvaltmı olur ara ogunde yeseydn greyfurtu çokta severim he alım aksam hemyağ yakıo
sadece yarım greyfurt mu ben sütlü kahve, iki haşlanmış yumurta ve bir dilim kepekli ekmek yedim ya
sadece yarım greyfurt mu ben sütlü kahve, iki haşlanmış yumurta ve bir dilim kepekli ekmek yedim ya
ya bu hafta şöyle güzel bir rakam istiyorum abartmış olabilirim... kabul. ama napim... 1300 kalori hakkım var...
tamam güzel rakam ıstıosnda kahvalıtda okadr sıkma oglen ve aksam sıkman yeterlı ölüm orucu gbi bsy sennkı
çalışıyorum ben memurum... hareketsiz bir hayatım var baya... bir de spor yapabilsem tam süper olacaksiz nerelerde oturuosunuz ev hanımımısnz calısıyormusunz
öğlen ekmek ve pilav falan olmadan normal bir öğün yiyorum aslında akşam da kasıyorum biraz... evet haklısın biraz işkence.. iki haftadır 80 kiloyum ya cuma artık 7 rakamını göreyim diye
çalışıyorum ben memurum... hareketsiz bir hayatım var baya... bir de spor yapabilsem tam süper olacak
ay dur zayıflıcaz benide panik yapma yoyodidocumiştahlı yemek yemeye sonbize hep zarar verıo bu yemekler bnde pılavsz makarnasz beslenıorm çorba tavuk ve salata yedim doymadım ama napim 1 elmam var bıraz onu yıcem aksamada eve gdnce karnıbahar pişiricem
şeyden mi yulaf kepeği unundanmıben de var ya nasıl aceleciyim nasıl inşallah.
öğlen biraz tavuk, ezo gelin ve yoğurt yedim bak güzel menü bence dukan ekmeği yapayım diyorum akşam, kahvaltıda greyfurt yanına