• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar nerelerdesiniz ya?
ben lapamı yaptım şimdi onu yiyorum
tuzot kattım daha lezzetli oldu
siz neler yaptınız?

2 ŞUBAT-9 ŞUBAT YARIŞMA LİSTESİ

adasu.............................72,3

güleysa..........................71,8

muhasebe22...................70,8

inci478...........................70

aysana...........................68,7

bhk.................................73

xxgizemxx.......................73

else.................................70,5

u2rem..............................74,5

sevilcan............................69,3

kuusuum..........................72,8

madamxl..........................72,6

lilyum..............................71,9

yellowdaisy......................70,5

hoşşum...........................70.7

*toprak*...........................75,6

whitehall..........................72

plazmiq............................75.8

serwenay.........................76

Isce................................70

zeynepberre.....................76

kulhana...........................72

gülkokusu.......................72,5

deniko............................74

merci74..........................78

maki..............................78

hazadt2008.....................70

yokrumuzfalan.................75

karakedibu......................72,9

ggo...............................76

dodo.............................77

kaanmm.......................77

frezya.....................70,5

siafirm.....................73

misis.....................76

aapplee..................71,5

özgekrd.................74

nesli.......................78

yağmurtası..............76,5

kızlar bi hatırlatma yapayım istedim yarından önce

meraba arkadaşlar bugün kimse yok galiba bende gidip oğluşumla oynayım barigamyoncuiremsu öğle yemeği yemedim hiç canım istemedi akşamda bakalım

benide alin araniza lutfen hamile kalmadan once 58-60araligindaydim boyum 1.73 ama nisanda kizim dogdugunda 75gordum emzirirkende veremedim dun sabah bir tartildim ibre 79 cildirdim tabi yarindan itibaren diyetimi belirledim ilk kiloma dusene kadar durmak yok aynadaki kadindan nefret ediyorum belkide sizlerle paylastikca azimle zafere ulasiriz hepinizi optum

benide alin araniza lutfen hamile kalmadan once 58-60araligindaydim boyum 1.73 ama nisanda kizim dogdugunda 75gordum emzirirkende veremedim dun sabah bir tartildim ibre 79 cildirdim tabi yarindan itibaren diyetimi belirledim ilk kiloma dusene kadar durmak yok aynadaki kadindan nefret ediyorum belkide sizlerle paylastikca azimle zafere ulasiriz hepinizi optum

hoşgeldin canım
yarın tartılma ve yeni liste hazırlama günümüz
artık merci74 arkadaşımız yeni listeleri hazırlıcak canım
inşallah hepimiz zayıflıcaz burda birbirimize destek olarak:1hug:

Son düzenleme:

hoş geldin canım vericez hepimiz...ben inat ettim else tartılmadım ..bakalım yarın kaç çıkıcam ya bir değişiklik olmazsa kafayı yerim ben ...

a.s.Kızlar ben de katılabilir miyim size? 74 kiloyum maalesef.senağlama Epeydir uğraşıyorum ancak 1 kg verdim. Destek olalım bıradan birbirimize...:teselli:

hoş geldin canım vericez hepimiz...ben inat ettim else tartılmadım ..bakalım yarın kaç çıkıcam ya bir değişiklik olmazsa kafayı yerim ben ...

bende tartılmadım canım ama bugün adet oldum şiştim çok o yüzden korkuyorum
1 çay bardağı lapa yaptım öğlen ve akşam yedim arada da 1 tane muz

a.s.Kızlar ben de katılabilir miyim size? 74 kiloyum maalesef.senağlama Epeydir uğraşıyorum ancak 1 kg verdim. Destek olalım bıradan birbirimize...:teselli:

hoşgeldin canım yarın yeni liste hazır olcak
destekle vericez kiloları inşallah

merhaba kızlarr. bakıyorum herkes online ama in cin top oynuyo.bu arada akşam harp çıktı derken eşim zaten yazdıklarımı okudu sadece annesini çekiştirdim diye küplere bindi.

ben burdayım
herkes tatil yapıyor galiba bugün
ah canım kusura bakma ben yazdım sonra hemen kaçtım.
arkadaşım hoşgeldn aramıza ama sakın kendnden nefret etme azimli ol ama onu yapma ben çok yaptım ohatayı

doğru yerdesin canm hoşgeldin aramıza

:enbuyukkk:

adet döneminde her sabah maydanoz kaynatıp taze taze suyunu içmek baya ödem söktürüyomuş kuzenimden duymuştum. sabah uygulayacağım umarım işe yarar

ilk hafta bomba gibiydik kızlar bu hafta noldu bize?
hepimizin aynı anda adet olması da iyi oldu bari birbirimizi böyle de anlamış olduk:)

adet döneminde her sabah maydanoz kaynatıp taze taze suyunu içmek baya ödem söktürüyomuş kuzenimden duymuştum. sabah uygulayacağım umarım işe yarar

adet doneminde maydonuz odem sokturuyor ama bunun yaninda rahmi de temizledigi icin kanama fazlalasiyor.

eger kanaman fazlaysa pek onermem.

Back
X