- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba arkadaşlar bugün kimse yok galiba bende gidip oğluşumla oynayım barigamyoncuiremsu öğle yemeği yemedim hiç canım istemedi akşamda bakalım
benide alin araniza lutfen hamile kalmadan once 58-60araligindaydim boyum 1.73 ama nisanda kizim dogdugunda 75gordum emzirirkende veremedim dun sabah bir tartildim ibre 79 cildirdim tabi yarindan itibaren diyetimi belirledim ilk kiloma dusene kadar durmak yok aynadaki kadindan nefret ediyorum belkide sizlerle paylastikca azimle zafere ulasiriz hepinizi optum
benide alin araniza lutfen hamile kalmadan once 58-60araligindaydim boyum 1.73 ama nisanda kizim dogdugunda 75gordum emzirirkende veremedim dun sabah bir tartildim ibre 79 cildirdim tabi yarindan itibaren diyetimi belirledim ilk kiloma dusene kadar durmak yok aynadaki kadindan nefret ediyorum belkide sizlerle paylastikca azimle zafere ulasiriz hepinizi optum
hoş geldin canım vericez hepimiz...ben inat ettim else tartılmadım ..bakalım yarın kaç çıkıcam ya bir değişiklik olmazsa kafayı yerim ben ...
a.s.Kızlar ben de katılabilir miyim size? 74 kiloyum maalesef.senağlama Epeydir uğraşıyorum ancak 1 kg verdim. Destek olalım bıradan birbirimize...:teselli:
bide bizim kızlar akşam sohbet odasındak onuşalım artık diyolardı orda olabilirler...
sabah mı bildiriyoruz kiloları.ben de bütün hafta rejim yaptım ve bugün adet dönemim başladı.tuzdan uzak duruyorum şimdi şişerim diye
ah canım kusura bakma ben yazdım sonra hemen kaçtım.ben burdayım
herkes tatil yapıyor galiba bugün
arkadaşım hoşgeldn aramıza ama sakın kendnden nefret etme azimli ol ama onu yapma ben çok yaptım ohatayıbenide alin araniza lutfen hamile kalmadan once 58-60araligindaydim boyum 1.73 ama nisanda kizim dogdugunda 75gordum emzirirkende veremedim dun sabah bir tartildim ibre 79 cildirdim tabi yarindan itibaren diyetimi belirledim ilk kiloma dusene kadar durmak yok aynadaki kadindan nefret ediyorum belkide sizlerle paylastikca azimle zafere ulasiriz hepinizi optum
doğru yerdesin canm hoşgeldin aramızaa.s.Kızlar ben de katılabilir miyim size? 74 kiloyum maalesef.senağlama Epeydir uğraşıyorum ancak 1 kg verdim. Destek olalım bıradan birbirimize...:teselli:
adet döneminde her sabah maydanoz kaynatıp taze taze suyunu içmek baya ödem söktürüyomuş kuzenimden duymuştum. sabah uygulayacağım umarım işe yarar