- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 40
Ben de sitede bir pilates kursuna yazildim suan ilk uc gunum veeeee cok saglikli ve kalorisiz beslendim bu surede40 dk eliptik yaptım
canimcim bugun yediklerime dikkat etmemin 4. gunu su mudur kilo mudur bilmem ama bir kilom gitmis motive oldum:)haydi kizlar daha fazla kiloooooooooNasil gitmis nekadar surede?
biraz bogazimizi tutarsak gidecek merak etme canim enerjini dusurme hickurtulamadım bu 70 lerden aahhh ahhhhh.....
zayiflicazzzzz canimmmmmmmmmm hemen diyete basliyosun yarin ve hergun yaziyoriz be yedik ne ictikboy 160 kg 77zayıflatın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu zayflamıs halim 10 kg verdim de hatta 15 vermştim 5 ni aldım kg yapıştı inmio güya sağlıklı beslenıorm bişey anlamadm millet iş yerinde makarnaları pilavları yio 36-38 beden bide bana bak ot yemekten ineğe bağladım 42 bedenzayiflicazzzzz canimmmmmmmmmm hemen diyete basliyosun yarin ve hergun yaziyoriz be yedik ne ictik
bu zayflamıs halim 10 kg verdim de hatta 15 vermştim 5 ni aldım kg yapıştı inmio güya sağlıklı beslenıorm bişey anlamadm millet iş yerinde makarnaları pilavları yio 36-38 beden bide bana bak ot yemekten ineğe bağladım 42 beden
Cok guzel vermissin ya 10 kilo ne guzel iste bi 10 daha versen 67olacaksin sonrasi yavas yavas verilir bence. ahhh valla biktim ben kilo derdinden millete ozeniyorum inan ki hic diyet dertleri yok kalori hesabi yok ahy gobegimi icime cekeyim derdi yok
güzel verdimde hala top gibiyim boy kısa kg var memişler büyüdü allahm her yerim ayrı şişkooo kociş manken ben pandaCok guzel vermissin ya 10 kilo ne guzel iste bi 10 daha versen 67olacaksin sonrasi yavas yavas verilir bence. ahhh valla biktim ben kilo derdinden millete ozeniyorum inan ki hic diyet dertleri yok kalori hesabi yok ahy gobegimi icime cekeyim derdi yok
ay hb nasılsın ben dun geldım sende bayadr yokmussun bnde bı sana hg diimYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... 1 haftadır giremiyodum.. baya kalabalıklaşmış burası..:) eskiler nerdesiniz durum bildiriiiiiiiiiinnnnnn
ay sende vermişssin baya masallah lost ama o kg durdumu zor gdıo aylardır 77 yimSelam hanımlar. Bende 92 den 79 a düştüm ve böyle kaldım. Motivasyona ihtiyacım var. Bu topici görüncede hemen geldim.
ay yapalımbu sabahki kilom 72.3 başlaedığım yere geri geldim
her ncuma kilo bildirimi yapalımmı ne dersiniz
ozaman tanışalım önce boy bu cumaki kilomuzu yazmakla başlayabilirizgüzel verdimde hala top gibiyim boy kısa kg var memişler büyüdü allahm her yerim ayrı şişkooo kociş manken ben pandanapcaz yaaa verelim bütün kg ları bizde girelim 38 beden jeanlere bi jennefer lopez nıe olmayalım be hayaller :) hayatlar
ay hb nasılsın ben dun geldım sende bayadr yokmussun bnde bı sana hg diim
ay sende vermişssin baya masallah lost ama o kg durdumu zor gdıo aylardır 77 yim
ay yapalımama bugun geçti haftaya cuma olabilir herkese uyarsa gerçi daha tanısamadm kimseyle ama yolumuz uzun tanısırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?