70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba bende 24 yaşındayım ve 77 kiloyum oğlum 1 yaşına girdi hala emziriyorum ama artık kilolarımı vermek istiyorum aslında uzun zamandır uğraşıyorum ama bi türlü boğazıma hakim olamıyorum şu an çok kararlıym yarın sabahtan itibaren yürüyüş bandında yürüyüşe başlıcam ve diyetimi de yapıcam kaçamak yapmadan lütfen motivasyon için desteklerinizi bekliyorum

zayiflicazzzzz canimmmmmmmmmm hemen diyete basliyosun yarin ve hergun yaziyoriz be yedik ne ictik
bu zayflamıs halim 10 kg verdim de hatta 15 vermştim 5 ni aldım kg yapıştı inmio güya sağlıklı beslenıorm bişey anlamadm millet iş yerinde makarnaları pilavları yio 36-38 beden bide bana bak ot yemekten ineğe bağladım 42 beden

güzel verdimde hala top gibiyim boy kısa kg var memişler büyüdü allahm her yerim ayrı şişkooo kociş manken ben panda napcaz yaaa verelim bütün kg ları bizde girelim 38 beden jeanlere bi jennefer lopez nıe olmayalım behayaller :) hayatlar

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... 1 haftadır giremiyodum.. baya kalabalıklaşmış burası..:) eskiler nerdesiniz durum bildiriiiiiiiiiinnnnnn
ay hb nasılsın ben dun geldım sende bayadr yokmussun bnde bı sana hg diim

Selam hanımlar. Bende 92 den 79 a düştüm ve böyle kaldım. Motivasyona ihtiyacım var. Bu topici görüncede hemen geldim.
ay sende vermişssin baya masallah lost ama o kg durdumu zor gdıo aylardır 77 yim

bu sabahki kilom 72.3 başlaedığım yere geri geldim
her ncuma kilo bildirimi yapalımmı ne dersiniz
ay yapalım ama bugun geçti haftaya cuma olabilir herkese uyarsa gerçi daha tanısamadm kimseyle ama yolumuz uzun tanısırız

ozaman tanışalım önce boy bu cumaki kilomuzu yazmakla başlayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…