• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burda da yazmis kizlar da bakamadm ayran detoksuna nasil yapcaz onu yaptin mi canim sen ya da pirinc lapasi gerci pirinc lapasi kulagima cok hos gelmiyor ama ☺
evet cnm ikisini de denedim
ayran çorbasında
haşlanmış 4 yk buğday
4yk nohut
4 yk yeşil mercimek ayranla yada yoğurtla karıştırılıyor içine nane salatalık koyabilirsin
hafif bir sabah kahvaltısı sonra 2 saatte 1 bu karışımdan yiyorsun

pirinç lapası ise pirinçleri haşlıyorsun biraz sulu bırakıyorsun ben içine domates salatalık yeşillik doğruyorum nar ekşisi bile ekliyorum baharat ekliyorum bazen de yoğurtla yiyorum gayet güzel oluyor
her ikisindede 1.gün en az -700 gr vermişimdir tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar bende evlendikten sonra kilo almaya başladım. artık dur demenin zamanı geldi. çok iştahlı bir eşim var sürekli bir şeyler yeme peşinde hal böyle olunca kilo almakta kaçınılmaz oluyor. nereden başlayacağımı da bilmiyorum ama acil kilo vermeliyim.
gel cnm sende katıl aramıza
kaç kilosun boyun kaç hedefin nedir :KK66::KK66:

78 kiloyum sadece 7 ay once 70 dim balik etli bi gelindim ama simfi tosuncana bir kadinim ve bebek yapmak istiyoruz bu hizla gidersem oda olmaz boyum 160 bilgisayar basi calisiyorum esim soz verdi her aksam yuruyecegiz artik
cnm benimde boyum 160 doğumdan sonra kilo aldım bende 76 ile başlamıştım 66ya kadar inmiştim tabi sonra dikkat etmedim 72 ye çıktım
başarabiliriz sıkma canını

hey millet napıosunzzz daha tartılmadm ama yediklerime çok diiat ediyorum bide yüzmeye başlıyorum bu hafta sonu yazılıcam :KK9: artık filinta olma zamanımız gelmedimi aaaaaa:KK57: hepimiz vericiiiiiiiz bu hafta full reglyim o yuzden fazla şişim aslında

yok cnm tam yapamadım belki yarın pirinç lapası yaparım bakalım artık senin ansıl gidiyor diyet
benim iyi gidio ya öğlen bol salata corba ve ayran demin ara öğünde yeşil elma akcam brokoli salatası yapıp yicem gdio bi şekilde...burda iş yernden bir arkds ameliyat oldu midesnde yaralar vardı amelıyat olmasa kanser olcaktı cocuk smdı duzeldı masalalh 1 haftada bıde 6 kg vermıs ama sadece sıvı beslenıo corba su ayran baska bsy yıemıoms acaba dedm bnde sırf sebze corbasna mı baslasam ama vıtamınlı yapcam atıorm mercımek corbasımı yapcam ıcıne havuc brokoli az bsypatates gec rondodan normal yemegı suzerek yemısolcam et suyuda koydummu super cnku cok hızlı ve az cıgneyerek yutuorm bence buda bı yontem ampullerm yandı aksam ole yapım:KK45:

Back