- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
ben de 66.9en son kaça inmiştin cnm ben gecen mayısta 66ydım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de 66.9en son kaça inmiştin cnm ben gecen mayısta 66ydım
çok güzel vermişsiniz. tebrikler, darısı başımaBu hafta da 1.3 kg vermişim. İnşallah 60ları görürüm.
1 günlük pirinç lapası yapacaksın yada ayran detoksu kesin çözümlerAllahim bir sey de yemiyorum 69.2 idim 500gr almisim her yerim sis regl da olmayacagim nasil sokturcem ben bu ödemi
burda da yazmis kizlar da bakamadm ayran detoksuna nasil yapcaz onu yaptin mi canim sen ya da pirinc lapasi gerci pirinc lapasi kulagima cok hos gelmiyor ama ☺1 günlük pirinç lapası yapacaksın yada ayran detoksu kesin çözümler
evet cnm ikisini de denedimburda da yazmis kizlar da bakamadm ayran detoksuna nasil yapcaz onu yaptin mi canim sen ya da pirinc lapasi gerci pirinc lapasi kulagima cok hos gelmiyor ama ☺
gel cnm sende katıl aramızaMerhaba arkadaşlar bende evlendikten sonra kilo almaya başladım. artık dur demenin zamanı geldi. çok iştahlı bir eşim var sürekli bir şeyler yeme peşinde hal böyle olunca kilo almakta kaçınılmaz oluyor. nereden başlayacağımı da bilmiyorum ama acil kilo vermeliyim.
cnm benimde boyum 160 doğumdan sonra kilo aldım bende 76 ile başlamıştım 66ya kadar inmiştim tabi sonra dikkat etmedim 72 ye çıktım78 kiloyum sadece 7 ay once 70 dim balik etli bi gelindim ama simfi tosuncana bir kadinim ve bebek yapmak istiyoruz bu hizla gidersem oda olmaz boyum 160 bilgisayar basi calisiyorum esim soz verdi her aksam yuruyecegiz artik
yok cnm tam yapamadım belki yarın pirinç lapası yaparım bakalım artık senin ansıl gidiyor diyetlamekancım başladın mı ayran detoxuna....bu arada merak ettim istanbullu olan var mı aranızda sadece merak
benim iyi gidio ya öğlen bol salata corba ve ayran demin ara öğünde yeşil elma akcam brokoli salatası yapıp yicem gdio bi şekilde...burda iş yernden bir arkds ameliyat oldu midesnde yaralar vardı amelıyat olmasa kanser olcaktı cocuk smdı duzeldı masalalh 1 haftada bıde 6 kg vermıs ama sadece sıvı beslenıo corba su ayran baska bsy yıemıoms acaba dedm bnde sırf sebze corbasna mı baslasam ama vıtamınlı yapcam atıorm mercımek corbasımı yapcam ıcıne havuc brokoli az bsypatates gec rondodan normal yemegı suzerek yemısolcam et suyuda koydummu super cnku cok hızlı ve az cıgneyerek yutuorm bence buda bı yontem ampullerm yandı aksam ole yapımyok cnm tam yapamadım belki yarın pirinç lapası yaparım bakalım artık senin ansıl gidiyor diyet